Je tady spousa diskusí o hubnutí, cvičení, celulitidě. Napadlo mě ale, že my všechny, které se snažíme zhubnout rozumným způsobem, bychom se mohly scházet v tomhle tématu, dělit se o své zkušenosti, radosti i starosti s hubnutím, vzájemně se podporovat a tak podobně. Už jsem na vlastní kůži poznala, že když hubne více lidí najednoua společně, ta to jde lépe a motivace je také větší, protože člověk nechce před ostatními selhat, právě naopak, chce ukázat, že to zvládne. Budu ráda, když se někdo přihlásí a pustí se do toho se mnou.
Jinak jsou vítány ženy a dívky všech váhových kategorií, protože i někdo, kdo se ostatním může jevit tak, že vůbec hubnout nepotřebuje, může vnitřně cítit něco jiného.
kacitko: zkušenost má můj taťka, taky to tak dělá a prý to pomáhá rychleji spalovat tuky nebo tak něco, já to zkusila jednou a fakt nikdy víc, fůůůůj, to já raději vitamíny co obsahují vlákninu a jablečný ocet
kacitko: já to taky jednou zkusila a málem jsem se pošavlovala.....nikdy více..............
A ten Aple Fit máte některé vyzkoušený - taky jsem se nad ním jednou pozastavia......... 8-)
civet: závoj ještě nemám rozhodnutý, protože jsem si ho nechala rovnou poslat do Opavy a ještě jsem ho neviděla, ale prý je jako na obrázku tak uvidím jak se to bude k sobě hodit ;-)
Tak dovolená snad tak hrozná nebyla, včera jsem měla depku, že jsem tlustá, páč nemůžu pořádně stáhnout džíny...no a pak jsem si všimla, že jsem si zapomněla rozepnout zip :-D
to já naštěstí ne..........mě pravidelnost nedělá problém -co se teda užívání týče.......jak patlání krému proti celulitidě, nebo nějakého zobání........... ;-)
Hmm, tak to já jsem fakt děsná, ani to patlání krémů mi nejde, jen opalováky nepodceňuju...jasně, večer i ráno obličej, to je automatika, ale krém na tělo...vždycky si koupím nějaký super, mažu se týden, pak na to zapomenu :(
to já natěstí zvládám bez problémů :-D
jsem si řekla, že od pondělí asi nasadím počítání kalorií - abych dala do dovolené (v září) aspoň 5 kilo dolů :-D
u mě je problém, že to všechno vymýšlím až večer.........hele ale víš, že jsem tenkrát našla docela dobré stránky, tam jsi jen zadala gramáže a ono se to počítalo samo ;-) ale nepamatuji si je.......musela bych se doma podívat......
Něco podobného je na flora.cz...ale asi začnu opět se svým systémem snídaně = ovoce, oběd šmakoun nebo salát, případně něčeho půlka a večer zelenina...naštěstí mi moc věcí nechutná, tak se v obědech rýpu tak jako tak :-D
klaire: závidím pravidelnost, taky se vždy tělovým mlékem namažu jednou nebo akorát když si oholím nohy a víc si nevzpomenu a brát vitamíny? to už vůbec ne, dávám si je na skříňku kolem které denně chodím a stejně si nevzpomenu, vzpomenu si vždy v práci, tak si je vezmu do práce a zase si nevzpomenu... jsem v tomhle děsná