Hubneme společně

Zobraz úvodní příspěvek
Je tady spousa diskusí o hubnutí, cvičení, celulitidě. Napadlo mě ale, že my všechny, které se snažíme zhubnout rozumným způsobem, bychom se mohly scházet v tomhle tématu, dělit se o své zkušenosti, radosti i starosti s hubnutím, vzájemně se podporovat a tak podobně. Už jsem na vlastní kůži poznala, že když hubne více lidí najednoua společně, ta to jde lépe a motivace je také větší, protože člověk nechce před ostatními selhat, právě naopak, chce ukázat, že to zvládne. Budu ráda, když se někdo přihlásí a pustí se do toho se mnou. Jinak jsou vítány ženy a dívky všech váhových kategorií, protože i někdo, kdo se ostatním může jevit tak, že vůbec hubnout nepotřebuje, může vnitřně cítit něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
Je tady někdo z vás kdo byl u výživového poradce?
Odpovědět
Profilova fotka
ja a mam k tomu jednu vec - poradne si ho vyber at nenales jak ja. Naklikat jidlo na stobklubu, mam to samy a zadaco
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Přidávám se do skupiny, pokud ještě tedy funguje. Příští rok mám svatbu, ale to zatím neřeším .. jsem 10 měsíců po porodu a od té doby jenom tloustnu a tloustnu, snad i po vodě .. nevím co dělat. Najde se tu někdo kdo podpoří nebo se přidá k hubnutí nebo dodá nějakou inspiraci na recepty .. prostě mám pocit, že nemám čas a nevím co vařit (a navíc 10ti měsíčňák dává zabrat) do toho nervy se vším okolo a navíc se nemůžu dokopat denně vypít víc než třeba půllitr vody .. to je strašně málo, vím. Chodím 2 x týdně na aerobic a 1x týdně na zumbu, ale prostě to dolů nejde, mám ještě víc než v těhotenství :(
Odpovědět
@luca1601 ahoj, já teda po porodu nejsem, ale během 5 let zpátky jsem nabrala asi 35 kilo nahoru. Mám necelý rok do svatby, tak jsem se rozhodla s tím něco udělat. Před dvěma měsíci jsem se pustila do zdravého stravování. Takže se snažím jíst po třech hodinách. Někdy to nevyjde, ale snažím se. Jinak jím naposled 3 hodiny před spaním. Takže když jdu spát v 10 tak jím naposled v 7. A jediné co jsem z jídelníčku vyřadila jsou sladkosti, bílé pečivo a tvrdé uzeniny a paštiky. No a před 14 dny jsem začala i cvičit. Cvičím 5x až 6x týdně, ale jen půl hodinky podle Jillian. No za měsíc sem dám svoje fotky před a po, to budou 3 měsíce. Jo a to nejduležitější moje výchozí váha byla 98 kilo. Takže nezoufej, já jsem pořádný macík a to jsem nerodila. :-D , ale už jsem s tím začala něco dělat.
Odpovědět
Profilova fotka
@luca1601 možná by to chtělo hlavně správný jídelníček, udělat si čas na jídlo a hlavně hodně pít! držím palce, ať se daří. Jinak zumba se říká, že je ve vysokým tempu, že ti zvyšuje spíš kondičku ale není na hubnutí ideální.
Odpovědět
Profilova fotka
holky pridavam se k vam. Svatbu planujeme na leto pristiho roku a nejakych 10kg by se mi urcite hodilo. Zatim to nastesti jde, ale velmi pomalu, coz je urcite jistejsi cesta. Vim, ze se to vsude pise, ale nezazit no na vlastni kuzi neverila bych. Hubnu na cm ale na kg nemam dole ani deko, mazec. Jidlo jsem teda vyrazne neupravila ale hodne cvicim. Koukam ze wexi cvici Jill :-) to je dobre hodne lidi co vim s ni telo vytvarovalo, ja ted cvicim Insanity a to je mazec jak .. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka nějaké konkrérní video pro to insanity? koukala sem na nějaké ukázky a vypadá to hustě, a jestli chápu, dá se to cvičit i doma? a jinak gratuluju, že to jde:)
Odpovědět
Profilova fotka
No je to celkem narez :D kdyz jsem zacinala mela jsem TF na hranici smrti :D strasne zadychana hotova mokra jak mys ale po 14 dnech uplne super zlepseni v kondicce a po 5 tydnech co to cvicim mam v pase o 5cm min, pres bricho o 3cm pres zadek o 4cm a stehno o 2cm. A jidlo jsem nijak moc neupravovala, nejim teda nijak extra spatne ale striktne taky uplne ne. Takze asi uspech.:-) Ja mam stazeny cely full komplet ale uz to na uloz to neni, mozna tam zkus najit jednotliva videa. Jede se to doma, neni zapotrebi vubec zadna pomucka. Prvni mesic jedes cca 40 min cviceni a druhy hodinove. Jede se podle planu: http://workout-essentials.com/insanit... myslim, ze je to jedno z nejlepsich cviceni na tvarovani tela a odstraneni tuku, ale neni to zadny med, urcite to zkus :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka zhubla ti taky prsa? ja mam strach, ze kdyz udelam neco pro zadnici, tak zhubnu i nahore, takze muj problem paradoxne furt zustane, ze su znacne nesoumerna:-D a ten prvni mesci to 40min video je porad stejne? nasla bych na youtube neco
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka aha tak spis podle toho rozvrhu kazdy den neco jineho
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi jo jo jsou to cca 4 ruzna videa ktera se mesic stridaji dle toho rozvrhu a me osobne to prave moc bavilo :-) zkus to pohledat ke stazenitreba na zahranicnich strankach nebo zkouset to ulozto, treba se to tam zse objevi :-) ja jsem typ postavy ktery pribira soumerne, ne jen do zadku nebo jen do bricha, a hubnu stejne tak. prsa se mi po pribrani zvetsily z 85 na 97cm :-D ted jak hubu je mam na 91cm, takze jdou i prsa coz me osobne zase tak moc nevadi, prijde mi ze s vetsimi celkove vypadam korpulentnejsi :-) a ty cvicis jaky cvico?
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka já právě su nesouměrná, což mě vadí, ale tím cvičením stejně spíš nesouměrná zůstanu... já moc necvičím, zkoušela sem v srpnu 30day shred s jill ale to nemělo vůbec žádný výsledek, ani na milimetry ani na gramy :-D ted se chci vrhnout znova a pořáně na burning in 30, sem spíš ve fázi, že si zacvičím 1-2x týdně něco s tou jill, ale aktivně nic. doufam, ze zmaknu ten burning in 30 ale mam asi problem s tim, ze me to proste nudi cvicit furt dokola, protoze vim, co mam cekat, tak si řikám, že zas něco novýho by mě mohlo trochu nakopnout. Ale já bych chtěla hlavně břicho/zadek/stehna zhubnout ale vršek právě ne, mi prijde, ze se mi prsa zmensuji, na stredni sem je mela nejaky vetsi, dneska mi sou vsechny podprdy meeega ze stredni a to vazim stejne... a i podle fotek sem mela prsa vetsi a nerada bych za chvili nemela zadny...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
bohuzel ale odkud tuk pujde jako prvni nelze ovlivnit vubec nicim. Rozlozeni tuku je dano geneticky, mnozstvi uz ale genetika neni. tuk bude odchazet vzdy celkove, dle konkretni genetiky. A prsa jsou holt tuk takze pujdou vzdycky taky, jsou vyjimky kde prsa holkam zustavaji. A jestli chces zhubnout tak 1-2x tydne je vazne malo :-( promin. Koukam, ze mas svatbu v breznu to je jeste cas neco zvladnout ale je treba se do toho opravdu oprit, jak cvico tak strava. To insanity je hodne intenzivni je to podobne HIIT treninkum, kdy jedes vlastne hodne na vysokou TF a spalujes tim jeste dlouho po cviceni. Insanity strida ta videa temer nahodne takze treba ja jsem nebyla schopna ani po mesici vedet co v ten den v tom cvicu bude :D ale pokud bys to nestahla nebo te to nebavilo, tak zkus videa od Zuzky, staci zadat na youtube zuzka light a pojedes vzdy to ktere te chytne, pokazde klidne jine, je k tomu ale potreba timer, ktery ale muzes stahnout i do tel nebo najit na netu. A nebo z ceskych zkus rutina.cz Maruska se svym telem dokazala po detech hodne moc, tak zkus treba i jeji videa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych potřebovala jen břicho, nohy a zadek mám vytvarovaný z kola, lyží apodob - jen to mé bříško je jakoby stále nafouklé a špíčky jéje. Nemáte někdo fígl?
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka ono je asi problém v tom, že bych chtěla zhubnout jen tu jednu část těla a prostě to asi není pro mě dost motivace. Hlavně po těch 27 dnech s jill, kdy se nedostavila jedina změna, ani na mm prostě, což by i tak byla chyba měření, jak jsem tu někde už psala... to mě prostě děsně demotivovalo a nevím, jestli mě ta dřina za ten nejistej výsledek vůbec stojí. ale ta zuzka je dobrej tip... @petapata jéé, tak to závidím, na břicho sou asi dobrý nějaký cviky na bčicho, aj to 6packs in 6 weeks od jillian vypada dobře
Odpovědět
Profilova fotka
@petapata mam, stravu :) bricho jde 80% dolu se stravou, pokud potrebujes jen doladit bricho tak se na to zamer ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi POkud clovek cvici byva chyba ve stravovani a to i v pripade ze si dotycny mysli, ze ji dobre ;-) zkus se na to kouknout a hlavne bych neztracela nadeji s tim, ze jsi nezhubla s tim od jill, kazdy je jiny a na kazdeho plati neco jineho, muzes zkusit to co jsem ti psala min ule nebo naopak jezdit naky aerobni pomalejsi cvico v aerobni zone ale to bys musela tak hodku no rotoped aj. ale ty HIIT jsou lepsi myslim, ze by ti pomohli kdyvbys je jela aspon 3x spis 4x tydne je to cvico na 15 min to casove das :) a ohůlidej si jidlo, myslim, ze to pujde urcite neztracej viru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka ... sem s ní ;) můžeš být konkrétnější? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim jak se stravujes, ale jde o principy zdraveho pravidelneho stravovani. Kdyz napises jak jis reknu ti kde je chyba :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka podívám se na to, a uvidím. Případně se začnu mít ráda taková, jaká su, páč mám obavy, že ani kdybych zhubla, že bych byla spokojená:( a ty děláš jinak nějaký poradenství v tomto že jsi v tomto směru tak kovaná? no někdy už nemám sílu dělat vůbec nic, ani ležet u pc, natož cvičit...
Odpovědět
Profilova fotka
Když se cvičí 15 min tělo nestihne spalovat tuky. Tuky se spalují po 20 ti minutách aerobního cvičení. Pro tvarování postavy je dobré posilování. Pokud se správně stravujete, cvičíte ale přibíráte na váze je to v pořádku, nabíráte svalovou hmotu, ale určitě hubnete na cm.... Nabízím sestavení jídelníčku, doporučení pro zdravý životní styl na tělo pro každého.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ale mluvim o anaerobnim cviceni typu HIIT tam se spaluje tuk az po cviceni a to az 48h ne pri cviceni. Pokud se jede v aerobnim pasmu pak se spaluje pouze pri cviceni po uz ne a je treba jak rika leontynka vice nez 20 min.
Odpovědět
Profilova fotka
jsem osobni trenerka a rada vam tady poradim, jsme v tom spolecne ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi Pokud nejsi motivovana a premyslisnegativne pak je to skoda. Nicmene mit se rad takovy jaky jsem je to nejlepsi reseni jake muze byt :-) to schvaluju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka já vím, že bych měla něco pozitivního najít ať motivovaná jsem, ale asi to u mě hodně je spíš tím, jak na to mám chuť a ne cvičit z "musu" každý den. Zaplatila sem si v srpnu aj měření na té váze a pán říkal, že bych měla zhubnout nějaký tuk, že ve svým věku ho mám víc, než je norma (asi 2kg tuku, ať su na tý zdravý normě), ale asi to prostě nejde. S tou jill sem si říkala, že by to jít mohlo, třeba aspoň půl cm kdyby bylo ale asi mě to fakt definitivně demotivovalo a tak si zas říkám, že lidi musí žít s horšíma věcma než je moc tuku a pár kg navíc proti normě
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi Jako rozhodne 2kg tuku nad normal neni zadna tragedie, urcite jsou horsi veci... a cviceni z "musu" je taky na nic, clovek musi chtit nebo aspon delat takovy pohyb ktery ho bavi, jinak to nema moc vyznam. me cviceni driv taky moc nebavilo, a ted bez nej nemuzu byt... do toho clovek musi dojit sam, pokud nezhubnes i tak budes prekrasna nevesta, saty byvaji hodne lichotive a tvuj vyvoleny te miluje jaka jsi.... vic si neni treba prat... zhubnuti ber treba jako takovy bonus 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka mám pocit, že zrovna moje šaty sou spíš dost nelichové, tak uvidíme, co s tím ještě vymylím:-D ale jak si docílila toho, že bez toho nemůžeš být? Já bych chtěla cvičit, ale nevím, jak to udělat, ať mě to baví a naplňuje, kromě toho mého 1-2x týdně, to mě i baví, ale jinak prostě víc už bych asi brala jako nutný zlo... těším se ale, až vyzkouším ty tipy od tebe, jestli mě třeba něco nechytne:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi jake mas saty? :-) no hele ani nevim, cvicila jsem protoze jsem chtela zhubnout a proste jsem se kousla a pak me to zacalo bavit :-D hele vazne zkus to co jsem psala mrkni se a uvidis treba te to namotivuje, navic ta cviceni jsou kratka a utecou ani nebudes vedet jak :-)a urcite dej vedet jak to dopadlo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojte, mě hodně pomohl přípravek Obethin. Před svatbou jsem totiž stihla ještě porodit prcka a chtělo to vážně dostat se do formy. Zhubla jsem pěkných 8 kg a manžel si mě pochvaloval. No, kdybych pak nebyla těhotná znovu, asi bych si váhu držela až do teď. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj....ráda bych obnovila tuhle diskuzi :-) O minulého týdne se stravuji podle jídelníčku od nutričního terapeuta
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?