Je tady spousa diskusí o hubnutí, cvičení, celulitidě. Napadlo mě ale, že my všechny, které se snažíme zhubnout rozumným způsobem, bychom se mohly scházet v tomhle tématu, dělit se o své zkušenosti, radosti i starosti s hubnutím, vzájemně se podporovat a tak podobně. Už jsem na vlastní kůži poznala, že když hubne více lidí najednoua společně, ta to jde lépe a motivace je také větší, protože člověk nechce před ostatními selhat, právě naopak, chce ukázat, že to zvládne. Budu ráda, když se někdo přihlásí a pustí se do toho se mnou.
Jinak jsou vítány ženy a dívky všech váhových kategorií, protože i někdo, kdo se ostatním může jevit tak, že vůbec hubnout nepotřebuje, může vnitřně cítit něco jiného.
Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá nehubla přes ketofitovou dietu? Všude vidím reklamy a trošku jsem si o tom pročítala a říkala jsem si, že pokud by na to byly dobré reakce, tak bych do toho šla, sama bohužel nezhubnu :-/
Vidím, že se tu bavíte o té ketofitové dietě, můžete mi říct, jestli je toto normální? :D ketofit.cz/produkt/ketofit-jedina-cokolada-do-diety-pl/ ségra ji včera dávala do koláče :D
Ahojte, bavíte se tady o té Ketofitové dietě, kde jste kupovali ty koktejly nebo ty jídla? Jak jste věděli, v jakých dávkách to brát? Kde najdu nějaký ten jídelníček nebo plán?
Žádný jídelníček ani plán není, musíš na jejich stránce, co tu byla výše zmíněna, napsat operátorovi, a s ním budeš řešit veškerý postup i co budeš jíst, on ti řekne a poradí a pak tě bude i průběžně kontrolovat, jestli se teda stravuješ správně :D
Pročítala jsem si ty jejich stránky a pochopila jsem tedy, že je to postavené na proteinové dietě. Ale proteinové nápoje jsou obecně dost neoblíbené, že je v nich plno chemie, je to pravda?
Ketofit nepoužívá svinstvo, na tomhle si zakládají a je to opravdu dobré, však sama vyzkoušej, já jsem neměla žádné problémy ani vedlejší účinky :) A bez jojo efektu :)