Je tady spousa diskusí o hubnutí, cvičení, celulitidě. Napadlo mě ale, že my všechny, které se snažíme zhubnout rozumným způsobem, bychom se mohly scházet v tomhle tématu, dělit se o své zkušenosti, radosti i starosti s hubnutím, vzájemně se podporovat a tak podobně. Už jsem na vlastní kůži poznala, že když hubne více lidí najednoua společně, ta to jde lépe a motivace je také větší, protože člověk nechce před ostatními selhat, právě naopak, chce ukázat, že to zvládne. Budu ráda, když se někdo přihlásí a pustí se do toho se mnou.
Jinak jsou vítány ženy a dívky všech váhových kategorií, protože i někdo, kdo se ostatním může jevit tak, že vůbec hubnout nepotřebuje, může vnitřně cítit něco jiného.
klaire22: díky za povzbuzení ;-) všichni říkají abychom si to hlavně my dva pořádně užili, že ten den hrozně rychle uteče...člověk má v ten den asi plnou hlavu různých myšlenek a pocitů, které si asi až potom pořádně člověk utřídí jak píšeš ;-) nechám se překvapit co a jak bude, budu se snažit nenechat se rozhodit maličkostma :-D pořád jsem se bála ať nemáme tropická vedra, teď to počasí nevypadá nic moc, takže uvidíme jak se to vydaří...
Ahoj holky, já jsem teď u móóóře a dieta bere za své, sice se snažím salátky, ale vracíme se z výstavy po půlnoci a jím až pak :( a cvičení taky nnení...
Na fotky už se těším. A závoj, kajsav, vypadá skvěle!!!! Líbí se mi že je takový "moderní", bude ti moc slušet a k šatům se hodí!
náš den byl až moc dokonalý.... vůbec nic se nepokazilo, nikdo nespadl ze schodů, nikdo se neporval... všichni se super bavili a největší úspěch měla tombola, nikdo to neznal a fakt se řechtali... i manžílek překvapil, netanečník, z tance měl největší trauma a nakonec se tak rozjel a protančil celý večer, výtahl všechny slečny, dokonce i babičku a všichni říkali, že ho nepoznávají...
přes obřad nám lilo, venku jsme udělali pár fotek z deštníkem, dojeli jsme na místo hostiny - o 15km dál, a tam už bylo sucho a do večera už žádná kapka, tak jsme dodělali spoustu fotek tam na zahradě. nejlepší jsou na houpačce a na písku s bábovičkama :-D počasí vyšlo, déšť mi nevadil, v sále bylo teplo a na terase se příjemně každý schladil, lepší jak 35C ve stínu
dort byl ještě hezčí než jsem si představovala, na to že trubičkový dělala známá poprvé a nikdy o tom neslyšela
jídlo bylo super, alkohol všem vyhovoval, přítelkyně od bráchy nám udělala krásná perníková srdíčka pro každého hosta na památku - naše iniciály a datum svatby.
Jen si toho moc nepamatuji z obřadu, mám okno, byla jsem úplně mimo,ale vím že paní oddávající měla krásnou řeč, žádné trapné zdlouhavé kecy, dokonce i můj šéf s manželkou brečeli :-)
Jedno menší trapasátko tam bylo s přítelkyní mého kamaráda - když si on jel odvézt auto, tak ona stihla obtěžovat všechny chlapy na hostině, každého ojížděla, lila chlast do sebe jak vodu a všichni jí říkali lepidlo... no aspoň jsme se měli o čem bavit... jen nevím jestli to říct tomu kamarádovi, mám ho moc ráda, je to hrozně hodný kluk a nechci aby měl takovou šlapku, co by tam ojela každého kdo by se nechal, zkoušela to úplně na všechny chlapy, měla šaty bez raminek, jen gumička nad prsy a tak jí to pořád sjíždělo a všichni znají její prsa, byla hrozně ofrklá, drzá a protivná...na každého vybafla - deme tančit, dělej, nezajímá mě že nechceš, řekla jsem jdeme.... každý jen vykulil oči
ifoun: díky moc za názor na závoj, na tvoje vyjádření jsem čekala ;-)
mmarch: tak to jsem moc ráda, že se Vám vše vyvedlo a že to předčilo vaše očekávání, je to prostě bomba ;-) Moc se těším na fotečky ať vidím jak Vám to hezky slušelo a taky na fotečky klaire :-D
Jj, při obřadu mi taky přišlo, že jsem byla mimo sebe.........ale pak to bylo nádherný..........naštěstí u nás taky nebyl žádný trapas, žádná rvačka - všichni pařili jak o život..největší úspěch mělo karaoke - z toho byli odvázaný všichni....fakt jsme se nařehtaly................
hned bych to vrátila........dnes už i ty menší chybičky vůbec nevidím a vůbec si na ně ani nevzpomenu, fakt člověk, jak si utřídí vzpomínky atd, tak fakt myslí jen na to hezké........a to že nám přijeli svatebčani se vzpožděním a já byla nervozní aby jsem dojeli včas, tak teď nad tím mávnu jen rukou a usměju se ;-) škoda, že už je to pryč :-(
...tak já doufám holky že nám vše taky dobře dopadne, nervózní zatím nejsem a doufám že ani nebudu ať si to řádně užiju ;-) já myslím že největší nervozita je, než si přijde ženich pro nevěstu, pak už je to snad pohoda :-) jinak svatebních šatů si asi užiju až až, budu v nich poletovat už v pátek, protože jedu s kameramanem natáčet už nějaké záběry do videoklipu tak se na to docela těším, budu si připadat jako filmová hvězda :-D
kajsav: já byla dost nervozní v pátek, když se vše vozilo na místo hostiny, bála jsem se že se na něco zapomene, že si zapomenu něco sbalit k našim (zapomněla jsem šaty na převlečení :-D ) a pak v sobotu jsem se celá rozklepala když mi řekli, že ženich přijel, když jsem přišla do obyváku kde už byli všichni hosté, tak jsem prý měla hrozně vyděšený výraz, jako bych viděla duchy, to mě polívalo horko, třásly se mi ruce, ale pomalu to opadávalo a než jsme vyšli z domu tak už to bylo fuč, na obřadě jsem nervozní nebyla jen trošku mimo
mmarch: já budu na zámečku průběžně asi už od středy takže snad tam odvezeme vše a na nic se nezapomene :o) na ženicha si počkám v pokoji a chci abychom tam byli sami dva, aby ta chvilička byla jen naše, někdy jsem zažila že u toho asistovalo milion lidí a to mi přijde že pak není ono, takže nejdříve my dva a pak rodiče ;-) na to až vyjdu ven se moc těším, všichni jsou vždycky zvědaví na nevěstu tak jsem zvědavá na ty výrazy a na komentáře :-D
dokonce jsem ani nebrečela což je teda co říct, nervy dělají svoje... kdy jsem se rozbrečela bylo při odčepení, když nám pustili písničku Ej od Buchlova, dokonale to sedělo, protože tam zpívají o Kačence a pak o Martinovi (manžel)a je to krásná písnička.... to mám slzy v očích i teď
já při obřadě taky nebrečela, ale pak při gratulacích ano........
a pak jsem bulela, když jsme spolu tancovali na písničku od Koláře - Ještě, že tě lásko mám.....to jsem fakt bulela.....
my měli to odčepení až kolem 21h večer tak to mi už nevadilo, že bulím a že budu rozmazaná.... bylo to pro mě překvapení, v plánu to nebylo, vymyslela to kamarádka a musím říct,že to bylo hezké
Bála jsem se,že se nikdo nebude chtít zapojit do her, ale hlásili se skoro všichni a tombola byla podle všech super.
Dokonce dobře padaly výhry, např. bratranec ze slovenska vyhrál tatranské dievčiny (tatranky), nejstarší človíček - babička vyhrála Jak vyzrát na špatnou paměť - zápisník, prupisku, kamarádka co teď předělává byt Osvětlení do celého bytu (čajové svíčky)atd..... nejvíc se líbilo Něco pro houbaře - houby na nádobí, V nouzi poznáš přítele - toaletní papír, Kuře na smetaně - pískací kuře pro psy a trvanlivá smetana
...tak to muselo být super, takové zpestření ;-) hlavně že se to všem líbilo :-) měly jste holky některá lampiony štěstí? Já jich mám asi 20, když bylo to velké sucho tak bych to asi neriskla ale teď když prší tak bych se toho nebála, co myslíte?
já je měla.........jenže když se sešeřilo, že je půjdeme pouštět, tak začalo krápat - a to nemá cenu, navlhly by a vůbec by nevylítly a večer už byl slejvák - takže jsem je nakonec vůbec nepouštěly, což mě mrzí, ale fakt to nešlo......ale manžel má brzo narozky, bude slavit kristovky, tak je pustíme tam :-D pokud nám tedy vyjde počásko ;-)
my je taky měli, ale i když večer nepršelo tak byl docela vítr a to se fakt nedá. Byli jsme jeden vyzkoušet ve čtvrtek, vítr nefoukal a i tak jsem z toho měla strach, stačilo by aby trošku fouklo, lampion se naklíní a může hned začít hořet, takže jich máme doma taky 20 a snad je někdy využej na nějaké party.
za 14dní má svatbu kamarád tak možná tam, i když to má na horách na chatě, tak tam asi nebude kde, bo tam jsou samé lesy... uvidíme
Ahoj holky tak se těším na další fotečky ;-) jinak já si připadám že nejsem vůbec nervózní ale nějak vnitřně asi jsem, co s ním tak z toho je mi špatně od žaludku, ten předsvatební stres je teda pořádná dieta :-D včera jsem měla v práci nové oblečení a kolegové že jsem nějak zhubla že ze mě ty šaty spadnout, no to snad ne ;-) dnes si je jedu večer vyzvednout a zítra ráno směr Opavy, musíme se stavit do Olomouce pro dekoraci svatebního obřadu a to by mělo být vše...doma jsou manévry tam se maluje a všechno zařizuje :-D mě čekají ty řasy, manikůra, pedikůra, kosmetika a teta masíruje tak si snad dám nějaký relax, zatím mi přijde že si to ani pořádně neuvědomuju že se v sobotu vdávám :-D doufám že ze mě všechen stres spadne ať nemám sevřený žaludek, těším se na nějaké dobroty, nacpu si pupek ;-)
já měla ve středu před svatbou taky úžasnýrelax - masáž nohou a pak masáž obličeje a dekoltu - jé, to bylo úžasný, hned bych si to dala znova.........
Taky jsem v tom týdnu před svatbou toho moc nesnědla, furt jsem někde lítala, člověk na to ani neměl čas......ale dietka to rozhodně je :-D
budu na tebe myslet, určitě to budeš mít pohádkové. Já dnes jedu pro fotky a dývko, pan fotograf si dává na čas a pokusím se ještě dnes večer udělat na beremku albíčko 8-)
klaire22: díky moc, mě to uklidňuje když vím že to mají asi všechny holky stejně, takže v tom nejsem sama ;-) jinak hlad mám skoro pořád ale opravdu co sním tak mi z toho není dobře, no snad to přejde a užiju si to, včera jsem řešila s fotografkou co vzít sebou za rekvizity, tak jsme se nasmály ;-) jak se Vám holky líbilo focení? Líbilo nebo ne, kamarádka říkala že se neradi fotí ale že si to svatební focení moc užili, že si přišli jak nějaké celebrity :-D Dneska jsem ještě doma, takže večer určitě juknu, budu se moc těšit na fotečky ;-) mmarch už včera taky pár dávala, moc jim to slušelo :-)
kajsav: Ty stavy, kdy jsem měla hlad, ale z každého jídla mi bylo akorát blbě jsem zažila, když jsem psala bakalářku. V noci jsem navíc ještě nespala a přes den byla utahaná. Doufám, že mě tohle před svatbou nečeká:o( U mě to bylo způsobený extrémním stresem a strachem... Tak si to pořádně užij a budu se těšit na vaše fotky:o) Už ses rozhodla, který závoj zvolíš?
klaire22: Na tvoje fotky už od víkendu netrpělivě čekám:o)
ahojky, no já za poslední 3dny před svatbou nesnědla skoro nic - bylo moc horko tak ani nebyla chuť, celé dny jsem někde lítala, zařizovala, nakupovala tak nebyl čas a nějak mi to ani nepřišlo, až jsem se večer zastavila a zjistila, že mi pořádně kručí v břiše :-D za ty 3dny jsem měla dole 2kg
taky jsem si říkala,že si na svatbě konečně zobnu něčeho dobrého, ale omyl... ráno jsem do sebe rychle hodila jogurt a letěla ke kadeřnici, pak už nebyl čas na jídlo, na hostině jsem si dala trochu polívky a pak druhého jen polovinu, jak jsem byla stáhnutá tak to ani nešlo víc :-D
dort jsem si vzala sotva dvě lžičky a zas jsem někam utíkala, tak ho dojel ženich, kávu jsem si objednala 3x a vždy jsem jí hodila do sebe po 2hod. už ledovou :-D alkohol jsem neměla skoro žádný,akorát když si chtěl se mnou někdo přiťuknout ale to bylo vždy tak s hodinovou prodlevou, nějak nebyl na nic čas, ani nevím kde jsem pořád lítala :-D :-D
já se taky hrozně nerada fotím, vyhýbám se objektivu a raději fotím krajinky, ale tohle jsem si taky užívala a vůbec jsem se nestyděla a chtěla jsem pořád další a další fotku... nejvíc se mi líbili (co nám ukázala fotografka na foťáku)fotky na houpačce a u pískoviště s bábovičkama :-D
jinač neprofi fotek bude moře, každý svatebčan měl foťák a každý fotil o sto šest...
jinač ta perníková srdíčka pro rodiče - poděkování, se hrozně líbila, že to byl super nápad, lepší jak dorty :-) a přítelkyně od bráchy mi udělala ještě 30 malých perník. srdíček s datem svatby a iniciály, ty se taky líbily a dávali jsme je do výslužek, tak máme na památk, dokonce i meníčk a jmenovky si všichni brali dom na památku.
Jak jsme s přítelem oba stydliví tak jsme si i moderování tomboly užívali a byli jsme v pohodě...
já to chcu znova....
taky jsem si focení užívala, ale Jára už byl pak trošku protivný - když jsem se fotili už skro hodinu a půl - měl hladíček :-D
Ale taky jsem si to užívala a to se taky zrovna moc ráda nefotím.............
jinak naše meníčka a jmenovky si taky hodně lidí vzalo domů na památku...........moc se jim to líbilo ;-)
klaire22: tak to jsem taky zvědavá na fotečky
my jsme se fotili po obřadě u zámečku když trochu pršelo ale pak začalo pořádně lít tak už jsme jeli na hostinu a tam bylo skoro sucho, tak jsme pak většinu fotek udělali až po obědě tam na zahradě, bříška už byla plná tak to nikoho nezdržovalo, všichni se rádi přidali....
holky jen nakukuju..zkoušela jste některá jablečný ocet na hubnutí? má to vůbec nějaké účinky? každý ráno když to piju s vodou tak se oklepávám ještě 10min, brrr je to nedobréééé ale zase kdyby to mělo mít v kombinaci se zdravým jídelníčkem nějaká pozitiva, tak to přežiju.. máte zkušenost?