Nevěsty roku 2019, sem!

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, plánujeme svatbu v září 2019.. no a mě už to samozřejmě chytá a nejradši bych sem tam něco třeba na dekoraci nakupovala (no, dobře, už jsem dvě věci koupila :D). Každopádně se chci zeptat, jestli někdo taky už začínáte plánovat na příští rok? Asi si spousta z vás řekne, že jsem trhlá a je zbytečně brzo, ale já se na to moc těším a prostě i z finančních důvodů - ať to pak není taková zátěž naráz, protože nejsem zrovna typ, co by s gustem ze dne na den vybílil účet :D - chci věci začít nakupovat postupně. Takže nevěsty 2019 sem a pojďte plánovat :)))) S.
Odpovědět
To je fakt síla jak se to různí, asi na těch malých vesnicích to mají lepší, protože my mame rezervován cervnovy termín 2019 už od letošního června a paní mi dokonce řekla že jdu tak tak protože ten den už mají jen dva volné časy..a že se mame ozvat v lednu a domluvíme podrobnosti 😎 to je aspoň jednání 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holkyy:) My máme termín 29.6.2019 💞
Odpovědět
@siilvinkaa92 jé, my taky 29.6.2019 😍
Odpovědět
My planujeme 14.9. 2019 na nase 10. vyroci. Nejtezsi pro nas bude vybrat misto, protoze bych mela rada suchou variantu, ale 14.9. bylo vetsinou hnusne, tak u toho musi byt vhodna mokra varianta. Ale kdyz uz se mi neco libi, tak to ma "svatebni" prirazku.
Odpovědět
Holky s tou matrikou jsem zvědavá, paní říkala, že od koce října budou mít kalendář na příští rok a budou brát termíny, ale musíme potvrdit dřív místo na hostinu, tak jsem se rozhodla, že tam prostě zajedeme se všemi papíry a doufám, že to vezmou už teď.. navíc duben je za chvilku a my nemáme nic.
Odpovědět
Profilova fotka
@vrbickad Supee ještě 279 dní 😃
Odpovědět
Profilova fotka
@saidy No já měla taky dřiv zaumluvené misto a vše a matriku až 1. Září kdy po 10 min spuštění bylo skoro plno 😃😃😃
Odpovědět
My máme termín 20. 7. 2019. Místo jsem sháněla od července 2018 a nemohla jsem sehnat!! Vše už bylo plné!! Nakonec jsem nastetsi sehnala... matrika bere až teď od října, takže tam hned první pondělí jdu a jsem zvědavá a kdyby to nedejbože nevyšlo, říkala mi moje koordinátorka, ze má v záloze unitare. Není to církevní a není to dráhy.
Odpovědět
Profilova fotka
@mija_91 Unitáři ale jsou církev, takže je to církevní :D
Odpovědět
@majulinkaaa vidíte, to jsem nevěděla, zatím jsem to nijak blíž neřešila a doufám, že ani nebudu muset a půjde to normálně přes matriku.
Odpovědět
Profilova fotka
@mija_91 Proto radši upozorňuju :)
Odpovědět
@nikolah1988 13.9 bychom s přítelem měli 8 výročí, bohužel, na našem místě už je někdo jiný, takže my máme 27.9 ... Modlím se, aby bylo krásně, ať příjde babí léto a né to, co je venku dneska ...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty 👰 Náš termín je 1.6.2019 ❤️💒
Odpovědět
ahojda my snad 22,6.2019
Odpovědět
Ahoj, náš termín je 1.6.2019
Odpovědět
@nicorodriguez a kde to budete mít? Já se bojím i toho 14.9., protože zatím pokaždý tenhle den bylo hnusně a pršelo, ale radši s tím budu počítat hned od začátku a podle toho svatbu zařídím, než být potom zklamaná
Odpovědět
Profilova fotka
Když to tak čtu... My jsme původně chtěli 28. září - zítra. A jsem ráda, že jsme to nakonec změnili na 4. květen příštího roku. Minimálně letos bylo mnohem hezčeji a tepleji než teď, tak snad to vyjde :-D
Odpovědět
@nikolah1988 Byla jsem na svatbě která propršela a byla to ta nejkrásnější svatba jakou jsem kdy viděla. A ty fotky :-) Ach fakt nádhera. Šikovný fotograf toho deště využije a promění v něco krásného :-)
Odpovědět
Je tu někdo kdo by byl pro spolumoderovat skupinu Nevěsty 2019?
Odpovědět
Ahoj. My měli mít svatbu 25.9.2018, ale kvůli mé rekonvalescenci po nemoci jsme ji museli odsunout. Takže místo podzimní svatby nás čeká asi jarní (pokud si to partner nerozmyslí a nebude chtít zimní :-) Takže i když bylo vše naplánováno a zařízeno, muselo se vše zrušit a odsunout. Na prstýnkách musíme nechat předělat datum (naštěstí to jde uff), měla jsem vysněnou kytici v kombinaci slunečnic a zralých žitných klasů - na jaře by to bylo nejspíš hodně divné, takže v podstatě musím plánovat (kromě místa) vše znovu :-( Snad nám to tentokrát vyjde....
Odpovědět
Ahoj holky, my máme termín 27.4. 2019. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu 13. dubna a zařizujeme hodně věcí teprve teď takže vím, že na zařizování svatby není nikdy dost brzo :-D Šaty jsem si objednala z aliexpressu za cca 900 Kč (šili je na míru takže cca měsíc) a musím říct, že jsou naprosto boží. Květiny a výzdobu řešit moc nemusím, protože mamka má květinářství a místo na obřad a hostinu jsem si rezervovala teď docela snadno, protože na příští rok toho u nás ještě moc nemají :-D Ale musím říct, že sehnat fotografa je problém, tak když byste o někom věděli v okolí Chomutova tak budu ráda za kontakt :-D
Odpovědět
Máte už někdo aspoň přibližný rozpočet na svatbu? Myslím, že jsme nevymysleli nic extra, ale vychází mi to okolo 150 tisíc při 60-70 lidech. Na čem se dá ušetřit? Nechci šetřit na jídle, šatech a líčení/účesu a prstýncích.
Odpovědět
@saidy no tak to zbývá šetřit na obleku, botech, výzdobě, fotografovi a nemít kameramana a DJ/kapelu a pouštět hudbu ze Spotify.. 😎
Odpovědět
@danyskaify můžu prosím poprosit o odkaz na šaty? Díky;)
Odpovědět
@saidy Neděs mě, máme stejný počet hostů a musíme se vejít do 120.000,-
Odpovědět
@nikolah1988 jelikoz me tady par lidi zna a zatim je to pro okoli tajne, tak jen tak, ze to bude venkovnska hospudka a pri nepriznivem pocasi je slibene ze bude obrad ve starem mlyne (vse je tam na to zarizene)... Takze, uvidime, dneska je docela krasne 😁 ale buh vi co pristi rok :D
Odpovědět
@saidy my planujeme +-30 lidi rozpocet ke 100 000 a nesetrim na fotografovi, prstyncich, pritel na obleku protoze ho vyuzije i u mych promoci (ale dal si limil 10K i s botama) a jidle. Saty budu mit taky z ali, odmítám dat deset tisic za saty za jeden vecer a jeste se strachovat, abych je neposkodila, kdyz stejnou paradu udělaji ty z ali :). Ale my mame takovou mensi svatbu, spis to bereme jako rodinnou seslost, zadne divociny, trapne tomboly a tak :).
Odpovědět
Profilova fotka
Na rozpočet sem taky zvědavá. :( Šaty mám teda drahé 16000 foto a kamera 15 000 ale zase prstýnek mi stačí za 4000 přitelovi za 1500, líčit a česat to zvládnu sama no a chtěla bych tam hrozně kytek jenže to je drahý no :( Ale chtěli by jsme tak do 170 000 víc už ne :( Jinak taky jenom rodina to je 50 lidi tak no a žádný rozvážení koláčků, hostina doma, dárky všem atd... nejdražší je prostě jídlo. :/ To bude bez oběda. Jíst stejně nebudu takže ať mají rauty a je to.
Odpovědět
My zatím máme cca naceněné tohle pro přibližně 45 lidí na oběd, 65 večerní raut (+ pár dětí): matrika 1 500 fotograf 5 000 (kamarád) oběd 18 000 (400 Kč/os.) alko + nealko 30 000 (odhad podle průměrné spotřeby v hotelu a švagrovy svatby) večerní raut 26 000 (400 Kč/os.) sweetbar 1 200 (250 Ks minizákusků za 5 Kč/ks - máme poblíž učňovské středisko a pečou v rámci praxe) šaty pro nevěstu 14 000 (možná méně, tolik by mělo stát ušití na míru) oblek pro ženicha 0 (rodiče se nabídli, že jeho oblečení zaplatí) ubytování 6 000 (rodiče + svědci, my zdarma) kolik bude stát moje líčení, účes, květiny, koláče, dort, rozvoz, atd. netuším. Jestli máte už něco naceněné, hodily byste to sem pro srovnání? :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?