Nevěsty roku 2019, sem!

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, plánujeme svatbu v září 2019.. no a mě už to samozřejmě chytá a nejradši bych sem tam něco třeba na dekoraci nakupovala (no, dobře, už jsem dvě věci koupila :D). Každopádně se chci zeptat, jestli někdo taky už začínáte plánovat na příští rok? Asi si spousta z vás řekne, že jsem trhlá a je zbytečně brzo, ale já se na to moc těším a prostě i z finančních důvodů - ať to pak není taková zátěž naráz, protože nejsem zrovna typ, co by s gustem ze dne na den vybílil účet :D - chci věci začít nakupovat postupně. Takže nevěsty 2019 sem a pojďte plánovat :)))) S.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora2019 též jsem ráda že zasedací pořádek nebyl. A musím říct, že my jsme měli ukaznene svatebcany.meli být na místě v poledne, půl hodiny před začátkem obřadu a my jsme ještě obědvali a lidi se scházeli.
Odpovědět
Profilova fotka
My zasedací pořádek udělali. Respektive já ho "prosadila". Chtěla jsem mít jistotu, že každý prostě bude mít svoje místo poblíž někoho, koho zná a že třeba větší skupinky, co dorazí spolu, budou i spolu sedět. I když jsem předpokládala, že pak každý bude všude, tak aspoň ten základ jsme vytvořili. Nakonec to stejně vyhrotil bratr ženicha, který začal všude lítat a vykřikovat, že jsme ZAPOMNĚLI na tátu a že táta NEMÁ kde sedět. Přitom to nebyla pravda 😄. Své místo i jmenovku měl. I s přítelkyní, kterou nám oznámil, že vezme s sebou jen pár dní před svatbou 👌😄. Takže, kdo to bude chtít vyhrotit, nebo nerespektovat nebo cokoliv, tak to stejně udělá, i když budete mít sto cedulek, ukazatelů, emailů, nástěnek a všeho možnýho. Jo a co se týče potvrzení účasti, tak tu jsem vytvořila elektronicky rovnou na webu. Takovou klikačku, aby to pro všechny bylo co nejjednodušší a nejrychlejší a nejpřehlednější. Dokonce jsem tam naivně dala i prostor pro tipy na písničky, co by měl DJ pak večer zahrát 😄 Deadline byl 15.6., doteď to vyplnili dva lidi 😂. Takže asi tak. Všude stejný 👌😄 Ale jinak na místo všichni dorazili včas. To zas jo 😄.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda když to čtu kolem toho zasedacího pořádku a shromažďování hostů, tak jsem asi měli vážně kliku na hosty, protože ,,poslouchali" svědkyni, která připomínala, kdy se kam mají hosté přesunout a četli harmonogram, takže věděli, kdy není vhodné se třeba příliš vzdalovat. Možná pomohlo i to, že nás bylo dohromady do 35, takže žádná mega akce. Já za sebe zasedací pořádek dělala a nelituju toho. Promysleli jsme ho dobře, takže hosté neměli tendenci se nikam přesouvat. Myslím, že by jinak u hostiny zavládly zmatky. O tom jsme se ostatně přesvědčili při obřadu, kde bylo dostatek židlí pro nejbližší rodinu, ale nijak jsme předem nikomu neříkali, kdo si kam má sednout, protože jsme si říkali, že tohle snad lidi zvládnou sami. No a paní matrikářka pak ještě před samotnou svatební řečí musela snad čtyřikrát znovu vyzvat hosty, aby se nezdráhali a opravdu ty židličky zaplnili, protože to na fotkách vypadá blbě, když jsou židle volné a všichni stojí...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky jdu si postěžovat jsem tak nějak v háji asi na mě doléhá to co se děje tak krátkou dobu před svatbou. Noha stále bolí,do toho se mi stipnul zub problémy s vizážistkou asi je toho prostě moc.pritel je v práci a jak sem doma sama doléhá délka jak blázen. Já to nedám a mám sto chutí se na to vykašlat.. Vše odvolat.
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Jé, tenhle stav "vše odvolat a zrušit" jsem měla taky v jisté fázi. Neboj, vydrž to, všechno se sklepe. Pamatuj, že problém, který se nevyřeší sám, nestojí za to,a by se řešil -> tedy ono to vše nějak dopadne. Já týden před svatbou řešila nekomunikující oddávající a to jsem se teprve teď dozvěděla, jaká dramata mezi oddávající a překladatelkou probíhala hodinu!!! před obřadem :D A dva týdny před svatbou se mi začal hýbat můj špatný zub - jednička nahoře, takže kdyby ta korunka vypadla, bylo by to fakt špatný. Ono se to vážně srovná, jen vydržet a říct si, že v nejhorším budeš o berli, na fotky to odhodíš ;) Ono to všechno dopadne dobře, uvidíš!
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora2019 celoživotní sen je jet na koni... Prostě to dám i kdyby nevím co... Ale fakt je mi na nic. Musím zjistit jestli se vůbec můžu vdát v pracovní neschopnosti a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 To bude dobré, klííííííd ;-) Vždycky může být hůř. Teď jsem si vzpomněla, jak příbuzná vyprávěla o kolegyni z práce, které se týden před svatbou zřídil chlap. Šel z hospody s kamarády, normálně prý kdovíjak nikam nechodí a nedělá žádné vylomeniny, ale tentokrát ho napadlo, že by se mohl osvěžit na koupališti. Jenže se při přelézání plotu rozmázl na beton tak, že měl sedřenou půlku obličeje a obě ruce v sádře až po ramena. Svatba přesto byla a taky se to asi přežilo, i když to měla nevěsta zcela jistě vysněné úplně jinak a já být v její kůži, tak bych ho za to snad přizabila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@happynika moc děkuji.
Odpovědět
Ahoj holky, dlouho jsem na tomto fóru nebyla :-) gratuluji všem, co to mají úspěšně "za sebou" :-D a držím palce všem, které to teprve čeká :-) my se s manželem v pátek chystáme !konečně! :-D na svatební cestu, ale "jen" do Turecka. Původně jsme měli v plánu nějakou exotiku, ale té jsme se zřekli po zjištění, že čekáme přírůstek :-) zatím to v plánu nebylo, ale moc se těšíme :-) @wanessa1 buď v klidu, taky jsem to chtěla kolikrát odpískat :-D uvidíš, že všechno dobře dopadne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaac1 mě hodně brzdí ta zlomená noha no.
Odpovědět
@kaac1 jéé, gratuluju k miminku :-) Já bych v prvním trimestru u moře umřela, ty vedra mi vůbec nedělaly dobře a bylo mi zle jak psovi :-D Taky jsem chtěla koncem prázdnin k moři, ale chlapovi nevyjde dovolená a já na to těhotná nemám odvahu, tak možná příští rok koncem léta, malá bude mít přes půl roku, tak to už snad půjde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaac1 jéé gratuluji :-) u nás se taky zadařilo dřív než jsem plánovali :-) k doktorce jdu ale až příští týden tak doufám, že bude vše v pořádku :-) teď bych měla být asi 7tt tak nechci nic zakřiknout :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kaac1 @saidy @lucie_sev Ahojky holky všem moc gratuluji k miminku , preji Vám plno zdraví a aby jste měli co nejmenší těhu nevolnosti .
Odpovědět
@saidy nám se zadařilo neplánovaně už druhý den po svatbě a teď už jsem v půlce 18. týdne :-) v prvním trimestru bych nejela a příští rok asi nepojedeme :-D kdy máš termín? :-) @lucie_sev gratuluju! :-) @majamisa děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaac1, @saidy, @lucie_sev Holky, moc vám gratuluju a přidám se k vám, já jsem na konci 12. týdne, plánovaně se nám zadařilo už měsíc po svatbě :-). Vůbec jsem nečekala, že to bude tak rychlé. Jinak co jsem tady četla, jak všechny otravují po svatbě otázky na těhotenství, tak u nás je to naopak. Všichni se mě ptali, na jak dlouho ještě mám studium, nikdo se na mimčo neptal, takže si myslím, že pro všechny to bude velké překvapení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majulinkaaa Gratuluji :-D :-D to se Vám to všem hezky daří .
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluju všem! 😊❤️ A já oznamuji, že stále těhotná nejsem a dlouho nebudu! Hurá! 😄🎉
Odpovědět
Profilova fotka
Holky také všem gratuluji... :-) za par měsíců můžeme přejmenovat skupinu na Těhulky 2019 :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@chihiro Proboha, jen to ne, prosím 🙈😄
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd :-D :-D taky by mě to trochu děsilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chihiro To by bylo dost diskriminační pro nás dobrovolně bezdětné 😄
Odpovědět
@kaac1 nám se zadařilo ještě před svatbou (plánovaně). Že jsem těhotná jsem zjistila na svatební cestě, manžel byl nadšen :-) Nevolnosti už mám naštěstí za sebou, jsem v 22tt a začínám připomínat velrybu v posledním tažení (já se tak cítím, jinak všichni tvrdí, že mám malé bříško :-D ). Máme už i po druhém screeningu a vyšetření srdíčka prcka a všechno v nejlepším pořádku (ťuk ťuk). Tak snad slečna vydrží do ledna v břiše a nebudeme na Vánoce v porodnici :-D Všem moc držím palce, ať jsou prťata v pořádku a moc vás netrápí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd To máš pravdu, představa, že by se tu zvrhlo v něco jako e-mimino je dost frustrující :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@chihiro Druhé e-mimino? To by Vesmír přestal existovat 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd pro dobrovolné bezdětné diskriminační pro ty nedobrovolně bolestné. Nějak jsem nepočítala s tím, že v šestatřiceti nebudu mít děti. Nic méně žen co si to přeji to přeju a ten které po dětech netouží přeji pevné nervy při dotazech na to kdy bude Mimi. A jinak druhé e-mimino neee
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 No, tak pro ty, kteří děti chtějí a nedaří se, to už vůbec! Stokrát omílaná diskuze o nevhodnosti dotazů na těhotenství od okolí. Nechápu, že je tím tolik lidí posedlých. Nikdy by mě nenapadlo se ptát. A za sebe už vždycky odpovídám, že jsem neplodná. I když to nejspíš není vůbec pravda, ale jen chci, aby se ti blbci chytli za rypák a bylo jim trapně za to, jak nevhodně se ptají na věci, po kterým jim nic není.
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd vím chápu a rozumím, svých známých a kamarádek bych se nikdy nezeptala. V práci se ptám téměř každé ženy v plodném věku... Pracuju v lékárně.
Odpovědět
Profilova fotka
Šest dní před svatbou a švadlena v noci na dnešek dokončila mé šaty
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Krasné 👍👏👏 . Jak Ti vubec dopadla středeční kontrola u dr.s nohou ?
Odpovědět
@wanessa1 Jsou hezke:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?