Ahoj holky,
plánujeme svatbu v září 2019.. no a mě už to samozřejmě chytá a nejradši bych sem tam něco třeba na dekoraci nakupovala (no, dobře, už jsem dvě věci koupila :D). Každopádně se chci zeptat, jestli někdo taky už začínáte plánovat na příští rok? Asi si spousta z vás řekne, že jsem trhlá a je zbytečně brzo, ale já se na to moc těším a prostě i z finančních důvodů - ať to pak není taková zátěž naráz, protože nejsem zrovna typ, co by s gustem ze dne na den vybílil účet :D - chci věci začít nakupovat postupně.
Takže nevěsty 2019 sem a pojďte plánovat :))))
S.
Holky děkuji.
@majamisa no minimálně ještě 3 týdny. Takže na svatbu pevný tejp a tenisky 🙁 ale aspoň že tak a ne orteza sádra a podobně.😀 Jinak nevím ale ani nějak nejsem nervózní.
@wanessa1 Tak to je super ;-) v tejpech to bue jitě vice pohodné nez v šadře a budeš moct jet na koni :-D a co délka šatů a tenisky ? Nebudeš si teď po nich šlapat
@wanessa1 jsou nadherne uz se tesim na fotky na koni :) tenisky ne tenisky hlavne ze je sadra pryc a boty nemusi jit vubec videt :) a i kdyby je to jedno, na botech svatba nestoji :)
Holky máte pravdu jde jen o ten blbej pocit, že je to to co jsem fakt nechtěla. Délku šatů jsme zvládli s krejčovou dořešit ještě za včasu... Takže to je v pohodě jinak akorát jedu od nové vizazistky a jsem nadšená. Fotky bohužel nemám ale to nevadí
@wanessa1 no vidíš super , další věc se podařila . Je dobře ,že jsi spokojená a blbý pocit přejde v den svatby , nebudeš mít čas myslet co máš na nohách ;-)
Tak holky moje krásné, zářijové. Tfuj tfuj pro nás, ať nám vyjde počasí (teď je to takové všelijaké), ať chutná jídlo, dort se nerozpadne, šaty neroztrhnou a přítel řekne správné slůvko. Nervy hoďme za hlavu, bude to náš den :). Teďka už jen doladit poslední detaily, krásně se na to všechno vyspat a najíst (napapaná nevěsta je spokojená nevěsta) a hlavně si to pořádně užít :).Můj fotoblog mi říká 25 dní, to bude jízda :)).
@katty10 Slušelo vám to :-)
My po 3 měsících konečně koupili album a od té doby mi leží na stole, stále jsem nebyla schopná nechat vyvolat fotky. Tak snad to ještě letos stihnu :-D
Ahoj, nebudete mit nebo nemeli jste nekdo letos obrad na zamku ve Slavkove? Shanim nejake aktualni info, ale vsechny diskuze jsou minimalne tri roky stare :(
Konečně hotovo ;-) dárečky pro svatebčany . Med je letošní , před týdnem stočený . Etikety jsme si dělali doma a musím uznat že to bylo o nervy :-D . Jinak do balíčku ještě dostanou takovou tu dřevěnou " naběračku " na med . Doufám , že všechny potěšíme . Už se moc těšíme , blíží se to blíží
Holky, tak máme další komplikaci. Chlapův otec nemají kdo ví jaké vztahy a na svatbu není zván z různých důvodu toto si řešil pritel je v nemocnici v úmělém spánku a nikdo neví co bude nebo nebude držte nám prosím pěsti... Já se asi zblázním.
Jak tady sleduju přípravy podzimních nevěst, skoro vám až závidím, svatba na podzim bude krásná. Původně jsem taky chtěla svatbu v říjnu, fotky ve spadaném listí, ale žádost o ruku přišla v září, tak to bychom nestihli a víc jak rok jsme čekat nechtěli. Jenom mi připadá, že je to tak 100 let co jsme se brali, nějak rychle to utíká :-)
@wanessa1 Drzim moc palce ať je vše v pořadku a pokud by mělo přijít to nejhorší tak až po svatbě . Když už to mate opravdu za rohem , aby jste to nemuseli ještě rušit .
@iveete Ahojky děkuji za postřeh ;-) zkusim to doma schvalně odebdat jak to bude vypadat bez ní a priližím pak foto :-D . Nechtěli jsme , aby byla vidět zátka
@wanessa1 jejda to mě mrzí :-( vám to opravdu padá na hlavu, ale určitě všechno dobře dopadne :-)
@majamisa vypadá to moc dobře, ale jak psala @iveete taky bych byla spíš pro vína bez čepičky :-)