Nevěsty roku 2019, sem!

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, plánujeme svatbu v září 2019.. no a mě už to samozřejmě chytá a nejradši bych sem tam něco třeba na dekoraci nakupovala (no, dobře, už jsem dvě věci koupila :D). Každopádně se chci zeptat, jestli někdo taky už začínáte plánovat na příští rok? Asi si spousta z vás řekne, že jsem trhlá a je zbytečně brzo, ale já se na to moc těším a prostě i z finančních důvodů - ať to pak není taková zátěž naráz, protože nejsem zrovna typ, co by s gustem ze dne na den vybílil účet :D - chci věci začít nakupovat postupně. Takže nevěsty 2019 sem a pojďte plánovat :)))) S.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuji. @majamisa no minimálně ještě 3 týdny. Takže na svatbu pevný tejp a tenisky 🙁 ale aspoň že tak a ne orteza sádra a podobně.😀 Jinak nevím ale ani nějak nejsem nervózní.
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Tak to je super ;-) v tejpech to bue jitě vice pohodné nez v šadře a budeš moct jet na koni :-D a co délka šatů a tenisky ? Nebudeš si teď po nich šlapat
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Tak to je super, tejpy jsou podstatně lepší než sádra :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Ber to tak, že já jsem k tejpám a teniskám odsouzena už navždy, takže vždycky může být hůř 😄 a stejně je to pohodlnější než podpatky 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 jsou nadherne uz se tesim na fotky na koni :) tenisky ne tenisky hlavne ze je sadra pryc a boty nemusi jit vubec videt :) a i kdyby je to jedno, na botech svatba nestoji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky máte pravdu jde jen o ten blbej pocit, že je to to co jsem fakt nechtěla. Délku šatů jsme zvládli s krejčovou dořešit ještě za včasu... Takže to je v pohodě jinak akorát jedu od nové vizazistky a jsem nadšená. Fotky bohužel nemám ale to nevadí
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 no vidíš super , další věc se podařila . Je dobře ,že jsi spokojená a blbý pocit přejde v den svatby , nebudeš mít čas myslet co máš na nohách ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majamisa snad ano. Jinak se začínám bát počasí...
Odpovědět
Ahoj tak Vám posílám pár ukázek že svatby bylo to krásný a rychle to uteklo ,všem se svatba moc líbila a byli nadšeni
Odpovědět
Profilova fotka
@katty10 Moc hezké fotky ;-) a měla jsi pěkné šaty
Odpovědět
@majamisa děkuji ty jsou z Aliexpressu 😀
Odpovědět
@wanessa1 To ja take, ale porad jeste doufam... postupne ubiram naroku. A pro jistotu jsem objednala destnik...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@katty10 mohu mít dotaz jaké jsi měla sedlo klasické nebo dámské? @barcama jo tak o tom také přemýšlím...
Odpovědět
@wanessa1 Ve skrytu duse doufam, ze zafunguje "destnik ma, tak nebude potreba". :-)
Odpovědět
@wanessa1 normálně klasické
Odpovědět
Tak holky moje krásné, zářijové. Tfuj tfuj pro nás, ať nám vyjde počasí (teď je to takové všelijaké), ať chutná jídlo, dort se nerozpadne, šaty neroztrhnou a přítel řekne správné slůvko. Nervy hoďme za hlavu, bude to náš den :). Teďka už jen doladit poslední detaily, krásně se na to všechno vyspat a najíst (napapaná nevěsta je spokojená nevěsta) a hlavně si to pořádně užít :).Můj fotoblog mi říká 25 dní, to bude jízda :)).
Odpovědět
@katty10 Slušelo vám to :-) My po 3 měsících konečně koupili album a od té doby mi leží na stole, stále jsem nebyla schopná nechat vyvolat fotky. Tak snad to ještě letos stihnu :-D
Odpovědět
Ahoj, nebudete mit nebo nemeli jste nekdo letos obrad na zamku ve Slavkove? Shanim nejake aktualni info, ale vsechny diskuze jsou minimalne tri roky stare :(
Odpovědět
Profilova fotka
Konečně hotovo ;-) dárečky pro svatebčany . Med je letošní , před týdnem stočený . Etikety jsme si dělali doma a musím uznat že to bylo o nervy :-D . Jinak do balíčku ještě dostanou takovou tu dřevěnou " naběračku " na med . Doufám , že všechny potěšíme . Už se moc těšíme , blíží se to blíží
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak máme další komplikaci. Chlapův otec nemají kdo ví jaké vztahy a na svatbu není zván z různých důvodu toto si řešil pritel je v nemocnici v úmělém spánku a nikdo neví co bude nebo nebude držte nám prosím pěsti... Já se asi zblázním.
Odpovědět
Profilova fotka
@majamisa máte to krásné
Odpovědět
@wanessa1 ať to dobře dopadne ;-)
Odpovědět
Jak tady sleduju přípravy podzimních nevěst, skoro vám až závidím, svatba na podzim bude krásná. Původně jsem taky chtěla svatbu v říjnu, fotky ve spadaném listí, ale žádost o ruku přišla v září, tak to bychom nestihli a víc jak rok jsme čekat nechtěli. Jenom mi připadá, že je to tak 100 let co jsme se brali, nějak rychle to utíká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@saidy moc děkujeme... Je to smutné, ale je to život
Odpovědět
@majamisa Etikety vypadají moc dobře, med bych si dala hned, jen ta "čepička" na víně mi přijde jaksi navíc, ale to je jen detail.
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Drzim moc palce ať je vše v pořadku a pokud by mělo přijít to nejhorší tak až po svatbě . Když už to mate opravdu za rohem , aby jste to nemuseli ještě rušit .
Odpovědět
Profilova fotka
@iveete Ahojky děkuji za postřeh ;-) zkusim to doma schvalně odebdat jak to bude vypadat bez ní a priližím pak foto :-D . Nechtěli jsme , aby byla vidět zátka
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 jejda to mě mrzí :-( vám to opravdu padá na hlavu, ale určitě všechno dobře dopadne :-) @majamisa vypadá to moc dobře, ale jak psala @iveete taky bych byla spíš pro vína bez čepičky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_sev věřím v to
Odpovědět
Já dělala svatební perníčky a půlka svatebčanů si je nevzala 😕
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?