Nevěsty roku 2019, sem!

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, plánujeme svatbu v září 2019.. no a mě už to samozřejmě chytá a nejradši bych sem tam něco třeba na dekoraci nakupovala (no, dobře, už jsem dvě věci koupila :D). Každopádně se chci zeptat, jestli někdo taky už začínáte plánovat na příští rok? Asi si spousta z vás řekne, že jsem trhlá a je zbytečně brzo, ale já se na to moc těším a prostě i z finančních důvodů - ať to pak není taková zátěž naráz, protože nejsem zrovna typ, co by s gustem ze dne na den vybílil účet :D - chci věci začít nakupovat postupně. Takže nevěsty 2019 sem a pojďte plánovat :)))) S.
Odpovědět
Tak už to máme také za sebou. Vše bylo skvělé a nepopsatelné, opravdu nic, na co bych si mohla stěžovat. Vám všem chci poděkovat za cenné rady, typy a nápady. Všem přeji mnoho spokojenosti a štěstí do manželství. Nevěstám, které to teprve čeká, aby si každý okamžik své svatby užili na 250 % 😉
Odpovědět
@majamisa Ahoj, ja jsem byla na přelivu 14 dní před svatbou a bylo to super. Malinko se teda vymyl, ale byl to přeliv a vůbec to nevadilo, vypadalo to ještě víc přirozeně 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@maybeoneday krasné! moc gratuluji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maybeoneday Děkuji moc za odpověd :-) . Ona mě trochu už uklidnila i kamarádka kadeřnice - která bydlí daleko jinak by mi vlasy dělala ona . Doporučila mi kvalitní vlasovou kosmetiku tak budu doufat ,že to zabere :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky prosim můžete mi poradit . Jak by jste napsali kamarádkám , které jsou pozvané na rozlučku se svobodou , to že bouwling zaplatím já nějaké pitivo taky . Ale že večeři si zaplatí každá sama . Pak se jde na disco takže nějakého toho panáčka taky otočím . Ale pořád přemýšlím jak slušně jim to říct . Možná se divite proč to budu platit já nebo proč případně nechci platit jídlo :-) , ale mám určitý rozpočet který nechci přesáhnout . Už jsem bohužel zažila i rozlučku , kde si opravdu každá platila za sebe uplně všechno a to zase nechci . Jen chci zvolit správnou formulaci . Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@majamisa ja bych jim to normalne rekla a nic nevymyslela :-) pokud jsou to opravdu kamaradky tak neni treba nic vysvetlovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majamisa Přesně jak píše Lucka nade mnou, taky bych jim to řekla. Jsou to kamarádky, netřeba nějakých složitých formulací. možná bych třeba udělala pozvánky s harmonogramem, kde by se k jednotlivým "pasážím" dalo třeba dopsat - Bowling - v režii nevěsty... a ono když by to u té večeře nebylo, tak by to holkám mohlo taky docvaknout :-)
Odpovědět
Holky, koukám tady na ty svatební alba a tak nějak mě chytá splín, že za měsíc budeme mít po všem ... Zásnuby proběhly v roce 2015, od září 2018 se s tím připravujeme a za měsíc se to dokončí a uzavře. Až je mi to docela i líto. Tím, že postupně vše zařizujeme v klidu po celý rok, nemám ani stresy - těším se, strašně moc, ale nějak na mě padá to, že pak přijde otázka "a co pak?". Po svatbě začínáme řešit kupování domu, tak určitě taky příjdou starosti a další zájmy, ale to už nebude ono ... Pfuuu, tak si ještě těch posledních +- 30 dní užít :).
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez Když se clověk takto ohlídne zpět , tak jen kouká jak rychle to uteklo že ? Nám se to taky pomalu bliží a já už se na to těším , že bude po :-D . Jelikož čím víc se to blíží tak rodinné vztahy se vic natahují :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez Měla jsem stejný pocity a mám je pořád. Pořád tu slídím, dokonce pořád koukám po bazarech s dekoracemi, prostě si nemůžu odvyknout. Byl to zkrátka rok života a i přes všechny starosti to bylo fajn a bavilo mě to.. Založíme si svatební agenturu! 😄😄
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez uteklo to fakt šíleně přijde mi, že už to bylo kdysi dávno :-D jak já bych si zas ty moje šatečky oblekla :-) jinak po svatbě fungujeme úplně stejně dál, ráda bych řešila domeček, ale bohužel nemůžeme už několik let najít žádný vyhovující pozemek
Odpovědět
Já to mám s tím rozjímáním naopak. Svatbu jsem teda plánovala "jen" 5 měsíců, ten den byl úžasný a užila jsem si ho na 1000%, ale přípravy mě nijak zvlášt nebavily (nesnáším cokoli organizovat), takže jsem se celou dobu těšila na to, až budu prostě vdaná a to si taky ted užívám :-) Ráda se koukám na fotky a na prstýnek, ale jsem ráda, že to mám za sebou a mám svého manžela. A sem na web taky chodím stále, většinou si už jen uvolněně číst, co všechno už nemusím řešit :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@armvdd @majamisa @lucie_sev Já to nadhodila mojemu, že je mi to vlastně líto, že to za měsíc už skončí ... A on mi k tomu zase řekl, že se těší, až budeme řešit starosti kolem domu ... No, každý jsme masochista svým vlastním způsobem :D. Včera jsme řešili zákusky a taky jsem prohlásila že bych nemohla organizovat akci pro třeba 1000 lidí ... Je to děsně vyčerpávající, ale na druhou stranu mě to vážně baví a naplňuje. Ani nevíte, jak se na tu svatbu těším. Až budu v šatech, až mě uvidí partner, jak mě taťka povede k oltáři ... Ale čím víc se těším, tím víc mě mrzí, jak jsem psala, že potom tohle už nebude. Úspěšně (doufám v to že úspěšně :D) ten den zakončíme a hotovo, dokončeno, splněno :D. Tolik depresí k pátečnímu ránu :D.
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez No můžu Ti říxt , že já už si přeji mít po aby byl klid . Mě už všechno unavuje a přestavám se krze rodinné spory těšit . Hlavně mě štvou lidi co neví coby jednou jdou pak zase nejdou oakže tedy půjdou . Takže jsme řekli s chlapem , že dp této neděle chceme od všech potvrtení učasti . Jelikož jsme volali do restaura e kde mame mit hostinu a pan majitel nam rekl , ze pokud neprijde treba 5lidi tak nam je stejnak nauctuje . Takze pokuud nekdo odrekne tak vezmu jine lidi co s ochotou pujdou . Nebudu platit za prazdna mista jen tak
Odpovědět
Profilova fotka
@majamisa @nicorodriguez holky, já mám dnes 15 dní do svatby ležím doma se zlomenou nohou. Přípravy které by měli vrcholit jdou nějak mimo mě. Tím, že nějak nic nezvládnu sama je to na nic mám sice vycházky, ale v době kdy je chlap i svědkyně v práci... takže u nás na bodu mrazu, chtěla bych mít už vše dořešené hotové a místo toho nic. A co se hostů týče o tom jestli někdo nějak dorazí prosila jsem o potvrzení účasti a ozvali se přesně jedni kamarádi jinak nikdo. A jedna kamarádka neví jestli jí pustí z nemocnice nebo ne ta je jediná na kterou se nezlobím, že nedala vědět.
Odpovědět
Holky, tak nam uz se to taky blizi, vcera jsem mela druhy test vlasu a make-upu a myslim, ze to bude fajn :-) Jeste me ceka vytvorit menu karticky a jmenovky, setkat se s par dodavateli a pak se teda nechat oddat :-) uz se zacinam fakt tesit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Teda, to je pech takhle krátce před svatbou :-( co se ti stalo?
Odpovědět
Profilova fotka
@miselinna blbě jsem šlápla ve středu před svatbou to bude akorát 5 týdnů od úrazu strašně moc věřím, že na svatbu už budu bez nechodící ortézy teď ve středu jdu na kontrolu. Nejvíc mě na tom štve to, že tak jako tak nemůžu mít lodičky a musím si pořídit nějaké bílé tenisky... Měla jsem vysněné boty ty jsem nesehnala, ale podařilo se mi sehnat docela fajn náhradu a teď musím jít v teniskách, ale na koni pojedu i kdyby nevím co.
Odpovědět
@majamisa @wanessa1 Potvrzení účasti - při předávání oznámení jsem je prosila aby si to promysleli i společně s přespáním, na webovkách je datum do konce května, v průběhu června říkám ještě počkám, ke konci července jsem je začala obepisovat a tak teda někteří neví a ještě se rozmyslí a teďka, koncem srpna jsem psala na messengery a někteří nechali jenom Zobrazeno bez nějakého bů krávo ... Tohle už se nějak nestresuju, mě se na to ptala i paní, kde to máme a já jí řekla, že kdo mi neřekne do konce srpna, tak ať si ubytování hledá podle svého. Tady tyhle příjdu nepříjdu, já to řeším hlavně příjdu s doprovodem nebo bez něj. Ti, co byly v páru, se mi záhadně rozešli a ti, co byli single, tak najednou mají doprovod ... Už jsem 7x předělávala zasedací pořádek :D. A co se zlomené nohy týče, je to pěkně na houno. Hlavně až ti to sundají tak začni opatrně protahovat a hlavně nic neuspěchat :). Ale věřím, že tam budeš baletit už bez ortézy :).
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez O zasedacím pořádku ani nemluv, teť v týdnu jsme byli na místě činu, kde byly nachystané stoly jinak než máme v plánu a zjistili jsme, že je to podstatně praktičtější rozložení, a to znamená jedině - zasedací pořádek číslo asi dvacet! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@miselinna fuj, samozřejmě že teď ***
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez Je to s lidma na palici , moje mati mi rekla ze pokud neumre tak prijde tvl co to jako je ? Tchyne ta se zase pohadala se svoji mamou . Takze babicka se partnerovi v tydnu omluvila ze proste kuli mame ( tchyni) nikam nejde. Pak teta od pritele si nasla noveho chlapa takze misto 4clene rodiny mozna prijde jen ona s novym chlapem . Kdyz jsme ji rekli ze at se nezlobi , ze my ho nezname a ona sama je s nim mesic tak ze ho na svatbe nechceme hned byl ohen na strese . Proste se nezavdecime nikomu at uz udelame jakekoliv rozhodnuti . Takze jsem tim spise znechucena . A nemam na nic naladu . Oni snad nechapou ,ze vsechno stoji penize a vse se musi domluvit predem . A jak jsem psala vyse odmitam platit prazdne misto. Bohuzel pri zarizovani svatby jsmr byli s timto seznameni . Byl nam nabidnut maly salonek , ale ten se nam opravdu zdal maly takze jsme si zaplatily velky sal s tim ze prave kdyz je mala svatba tak ta by mohla byt v malem a velka ve velkem , ze by provozni videlal vic vid . Takze pak je tam prave ten poplatek za neobsazena mista a to tedy nechci dopustit . Coz proste nikdo nechape kdyz jim to tak vysvetlime .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zasedací pořádek jsem ještě řešit nezačala... Ha ha nevím jak budou stoly to budu vědět asi až v pátek před svatbou no máme to trochen jinak... Jinak ve st před svatbou to bude 5 týdnu ode dne co se to stalo doba hojení zlomeniny 6-8 týdnů... no uvidíme jak hodný bude pan doktor a jak hodná bude moje kost...
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Držím moc moc pěsti , aby vše klapalo ve tvůj prospěch
Odpovědět
@majamisa je krasny si to tady tak psat aby i ostatni budouci nevesty v roce 2020 kdyztak videly, že planovani svatby neni žádná prdel 😄. Ale porad to nic nemeni an tom, ze mi to bude chybet 😊.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak abych toho neměla málo na poslední chvíli měním vizážistka... Tak mi držte pěsti ať to vše klapne. Jinak se asi zblázním...
Odpovědět
Profilova fotka
Ty lidi jsou fakt padly na hlavu. Ještě mi tohle řešit nemuseli. Při zváni nám skoro všichni řekli že přijdou. Jen ženichuv bratranec nám řekl že asi nepřijdou, že to potvrdí do 14 dnů. To samy sestrenka a pak že zdravotních důvodů to zrušil jeden pár týden před. A co se týče zasedaciho pořádku tak ten jsme neměli. Všichni tady že jsem divná, že být musí. A nemusí. Lidi si sedli jak chtěli a bylo to. Nikdo se nehandrkoval.
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Jakpakto že měníš ? Nejsi spokojená , ani nevím zda jsi ukazovala fotku líčení . Mě teprve vůbec první zkouška čeká , takže doufám že to klapne .
Odpovědět
Profilova fotka
@majamisa Nahrávala jsem sem jen účes. Paní co byla původně v plánu mě, již líčila tolikrát, že jsem zkoušku líčení nechtěla měla jsem jistotu, že to bude ok. No a nějak došlo k problémům ohledně počtu svatebčanek co chci nalíčit a tak a pak dohady ohledně časů...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, k tomu chování lidí a zasedacím pořádkům - připravte se na to, že nikdo nic nečte, nikdo nic nevnímá, je jedno, kde jsou jaké směrovky... Já takhle asi 150 cestami dala všem vědět, kde mají půl hodiny před obřadem být - na místě obřadu. Popsáno, na webovkách, mnohým osobně vysvětleno, směrovky byly... a stejně jsem většinu hostů sbírala cestou já jako nevěsta. trochu z toho bublám do teď :D A zasedací pořádek jsme neměli a jsem za to fakt ráda. Ještě den před svatbou se teprve po vyzvání někteří ozvou, že vlastně nedorazí a jiní vám napíšou, že si vlastně vezou i přítelkyni... Sice jsme měli stoly připravené pro všechny, ale většina lidí nakonec rovnou odešla do vnější části a mísila se, jak uznala za vhodné. a přišlo mi to docela fajn. Ale uznávám, že jsme neměli servírované jídlo, ale stejně si myslím, že lidi by si nějak posedali a zvládli by to i bez cedulek. A dokonce se teď obávám, že mnoho lidí by cedulky buď ignorovalo, nebo si je začalo přehazovat, jak by uznalo za vhodný :D Jako fakt, svatba mě hodně profackovala co se těhle věcí týče :D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?