@chris_n Nestrsuj, 5x se předpověd počasí ještě změní do té doby!!! Určitě bude dobře.. A počasí 30 st taky není k závidění!! :-D ale nerozhám se, hlavně že nebudou pršt!!! Teda doufaám :-)))
@estrellita86 Taky tě zdravím! :-)
@jakuje My mám ehositnu uvnitř i venku na stíněné terásce...
@petulavoj No nožky nahoře nelze, ale v klidu a pohodě plkotám a zařizujeme poslední věci a dodělávame dodělávky... Dnes jsem si udělala i tu svatební kytici konečně :-)
Holky, dnes jsem naposledy v praci a asi uz nebude moc casu tady byt. Tak bych vam vsem chtela hrozne moc poprat spravne vykroceni pravou nozkou do toho manzelskeho zivota, at nam vyjde pocasi a ten dest tam jeste par hodin zustane, vse dopadne podle vasich predstav, nikdo neudela prusvih,... a at ten den je jen a pouze o vas a vasich drahych polovickach a hlavne, at jste vsechny v manzelstvi stejne stastne jako budete v tento nadherny den!!!
@chris_n Dekuji. Zitra uz to bude takove pekne. Hned rano jdu na rasy, nehtiky na rukou i nohou. Pak pekne k mamce, tam odnest kyticky na hrbitov a v patek smer Mikulov.
Jak jsi na tom ty?Uz se to zacina rysovat? A v lete ta grilovacka urcite vyjde! :-)
@chris_n mas jeste tyden ;-). Neverila jsem tomu, ale posledni dny se toho vanze udela nejvic. Vcera vecer jsme dodelali video s fotkama jako prurez nasich zivotu a je to zakonceno svatbou v Thajsku, tak doufam, ze nezustane ani oko suche :-))). A puvodni plan byl, mit to hotove 3 tydny pred svatbou :-D.
Hlavne No stress :-)))))
Holky posledni zprava pred velkým dnem D v ČR podání - pension je nachystany, výslužby, výzdoba, kytky, šaty,.... Proste vse. Jen me drahého rodiče opet dokazali tak nasrat, ze jsem uvazovala o zrušeni celého zítřka!!! Mam jeste par hodin, tak snad vychladnu. Kdyby blbost nadnasela, tak oni by byli uz na planete Pluto... Proc zrovna ja musim mit smůlu na tchyni a tchána :-((((.
Jeste jednou přeji vsem dnešním nevěstám ten nejkrásnější den v jejich životech a vetsi stesti na privdane pribuzenstvo nez mam ja!
Všem dnešním nevěstám přeju, aby jim den mimořádně vyšel. já se vdala přesně před rokem a ze své zkušenosti mohu konstatovat, že 22.6 je mimořádně šťastný den pro vstup do manželství! Ať se vám podaří tak, jako nám!
Tak co drahé paní??? Jak se vám svatba vydařila? A jak si zvykáte na nové příjmení? ;-) Mě můj manžel oslovil před všema paní Burgetová a já se otočila kdo za mnou stojí ;) Myslím, že jsme v tento den měli i obrovský štěstí na počasí. Naše svatba stručně - pohádková.
@chris_n@silver2501
Holky tak u nás to proběhlo na jedničku, sice mě to stálo deset let života, ale sobota proběhla supr..Fotky zatím nemám, ale dám je sem, jak budou....Oddechla jsem si a teď hurá na úklid, v baráku je bordel jak po tornádu :-D :-D :-D :-D :-D
Ahoj holky :) Naše svatba byla nepřekonatelná :) Podařilo se všechno :-) Ještě líp než jsem čekala ...Fakt bomba....:) Ale nový přijmení moc nedávám :) V práci se při každym telefonátu pořád představuji tím starým :)
Ahoj holky... :) Tak u nás taky úžasné, na to, že jsme 6 dní před svatbou udělali ještě hodně úprav, jak místa hostiny, tak počtu hostů ( to jsme prostě my), byla to opravdu bomba, všichni si to užili, počasí nádherný...no ani ve snu by mě nenapadlo, že ten den bude tak krásný po všech stránkách :-)
První profi foto máme slíbené na dnešek, bude to asi jen malý vzorek zatím, ale hodím je sem, jakmile je budu mít k dispozici :) A těším se na vaše fotky!! ;-)
Holky a plakaly jste? My jsme to měli udělané tak, že jsem se "schovala" přede všemi a až když všichni byli na místě, vyšla jsem ven za nimi...a jak jsem všechny ty mé milované lidi spatřila pohromadě, bylo to v háji, rozbrečela jsem se, poměrně dost :-D ....a bohužel mi to vydrželo přes celý obřad...měli jsme nádhernou hudbu ( obstaranou 2 dny před svatbou ) :-D :-D :-D a oddávající měl tak krásný proslov, že jsem myslela, že mě nohy neudrží...ke konci už jsem se opravdu bála, že mi teče černá řasenka po tvářích...prostě fotky i video z obřadu budou děs a hrůza, budu vypadat hrozně, to vím už teď :-D Byly to pro mně šílené emoce, téměř po roce a třičtvrtě různých nevydařených svatebních plánů stát opravdu před oltářem.........mávalo to se mnou víc, než jsem čekala...zase se mi chce brečet, když si na to vzpomenu...........bože to je dojáááák 8-) 8-) 8-) asi za to můžou ty těhu hormony nebo fakt nevím... =-)
A ještě poslední dotaz..........co jdete vyřizovat za doklady jako první? Občanku předpokládám, že :-D Nám budou muset předělat rodný list pro malého prý, tam asi budu muset jít ještě dřív než na občanku :-p
@chris_n@ivitko_22062013@silver2501
Ahoooooj kočenky mojeeeeeeeeeeeee!!!!!! Konečně jsem se dostala k netu ;-) Svatba byla super (jak jinak), počasí od pátku až do pondělka bombice.....mohlo být snad i chladněji, přes dne jsme si chodili chladit nohy do bazénu, někteří tam skočili i v oblecích ( to sem čekala :-D ) Mě i Tomíkovi to neskutečně slušelo....musím se pocgválit, líbila jsem se sama sobě, což se nestává. Všichni nás překvapili jak úúúžasně se sladili do červeno-bílé, až se mi z toho zalesklo oko ;-) Nečekala jsem to......moc jim děkuji. Jídla bylo mraky, pití také....
Jinak v pá jsem se pěkně u žehlení svatebních ubrusů a poté u stolu s partou pěkně opila ...jj, šampus mi moc chutnal :-D Ani si nepamatuji, že mě Tom musel násilím odnést do pokoje neb jsem chtěla ještě pít ( v cca 2.30hod), pak jsem si ve spolupráci s ním myla vlasy a on mi je foukal....netuším :-D :-D Ráno jsem byla ale v poho, jen jsem se bála, že ze mě bude vizážistka cítit alkohol ;-) ...naštěstí ne :-p Celé dopolko proběhlo ve smíchu, prdelkách, líčení a česání....pak byla bžunda u oblékání šatů,no prostě kámošky nezklamaly :-) Ani nemůžu říct,že mi to uteklo rychle, jak tu psaly holky, neb jsem si vše užila do poslední minuty....v šatech a podpatcích :-N Výhoda byla, že jsme mohli v neděli pokračovat, jen se umylo nádobí,poklidilo a jupí...opět k pivu,vínu a jídlu. Byl to opravdu super tah, vzít statek od pá-po ;-)
Doufám, že jste si také svůj den užily jak jste chtěly a @chris_n vše také dopadne ke spokojenosti ;-) Už se těším na září, až se uvidíme a pokrafeme jako správné ženské :-D :-D
Mě teď čeká balení domácnosti v Berouně a přesun do baráku za Tomem...sháním bedny a nějak moc nejsou :-( Do toho dcera jede s babičkou na Orlík,pak na tábor....tak budu mít u prdele asi vrtuli,abych to vše stíhala. Držte palce :-) Když budu mít chvilku, juknu sem...budu sem muset dát pár fotek,aby mě tady nepomluvily :-D :-D
@sweetest u nás se dnes nakonec přesouvala oslava ze zahrady do sálu. Rozhodli tak tchán s nastávajícím. Prý včera zkoušeli sedět venku na terase a nedalo se to. Všichni by to odnesli nemoci :-( a svědkyně nezklamala, zase mě nas.... a všechno je problém, (jen pro ní, ostatním to neva)