Svatba 22. června 2013

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky :-) Plánujete některá svatbu 22.června 2013? Pokud ano, buud ráda, když se přidáte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 Co povidáš :-D Jeli jsme ke mě do Berouna a nevzali jsme si ani jeden svůj notas, bo jsme netušili, že zůstaneme tak dlouho ...z plánovaných 1-2 dny bylo 7 :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Já tu teď moc nejsem...mám toho v práci po ko...t, jak sw říká.... :-| ]-( @chris_n @silver2501 @sweetest Holky na to září zatím žádná změna?..Je to všecko 100% ? 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 jedemeeee :-) jen se my musíme domluvit, jak pojedeme, atd... :)
Odpovědět
@sweetest šak jsem poudala, že to tak něajk bylo, ne?? :-D :-D :-D
Odpovědět
@ivitko_22062013 jasné, počítáme s tím, že jo mařenky moje drahuškované :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 Také s tím počítáme ;-) My si to dáme tedy ještě v srpnu, ale v září také :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 jojo, je potřeba se odreagovat od všeho
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Jasný, však s tím počítáme.Asi by bylo dobrý, kdybyste se dokodrcali k nám a necháte si u nás Alfičku..pojedem naším rodinným vozem..Máme velkej kufr :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 jj, to bude nej ;-)
Odpovědět
@ivitko_22062013 Jakože je narvete do kufru ????? Tayx dobrý cestování :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 Nooo..tomu se říká.."cestovat ve druhé třídě"..ne? :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 Ještě, že ne "třetí " :-D :-D :-p
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sweetest to si nedokážu představit :-D to by mě asi rvali do výfuku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n @sweetest @silver2501 Holčiny moje zlatý, nemám moc čas teď chodit na net..koúem kanalizaci a přípojky na děšťovku a furt něco budujem na parcele.Budem teď dělat "kadibudku" :-D a stavební boudu abychom měli na jaro nachystáno...je to makačka :-D :-D :-D
Odpovědět
@ivitko_22062013 jen pracuj a buduj.. to je hlavní a důležité :-)
Odpovědět
@chris_n @chris_n to co je zas za změnu avataru??? tě pak nikdááá nepoznám :D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 V poho, nevadí ;-) Jen makej!!! :-D :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n @sweetest @silver2501 Zdarec děvčata...tak se nám to blíží. @chris_n Chtěla jsem se s Tebou domluvit, budu v mailu hledat ten poukaz, mám Ti ho poslat?Nebo sis ho duchapřítomě uložila? :-D A sejdem se až na místě?nebo jak byste mysleli?Ještě nevím kudyma pojedem totiž.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 No ahooooj.....jj, blíží se setkání :-) Tak doufám, že vyjde počasí a nebude pršet jak zatím předpovídají :-(
Odpovědět
Nesmí pršet!! nebude!! a basta :-D @ivitko_22062013 @sweetest
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest @silver2501 Déšť je na prd, ale lidská kůže nepromokne ne? :-D :-D :-D :-D Holky prej se chcete sejít až v sobotu???..My teda dojedem už v pátek večír. Musíme si ještě vyměnit telefony..abysme se nehledaly..já zatím na nikoho nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 Ahojky. No já myslela, že když jsou slavnosti v so, tak se sejdem v so dopolko...V pá nevím kdy přijedeme a Áďa asik nebudou mít hlídání pro děti na večer....v so budou s námi ;-) Tak uvidíme co Adriana k tomu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest Oukej doukej.Žádný problém, jen abych věděla co a jak bude. :-D :-D :-D
Odpovědět
@ivitko_22062013 @sweetest @chris_n Hola hoooj, už se nám to blíží :-) všichni tedy už ví všechno???? :-D 8-) :-D 8-) Kdo chce na mě ještě tel? písněte tedy přes SZ, ju? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 já jsem si vůbec nevšimla, že jsi sem psala :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n V poho :-) to neva..my jsme domluvený. Ustelu Ti v chatce pelech než dorazíte :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 :-D ti zavolam, jak vypada D1 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Richard chce taky jet po dálnici, tak až se budeme v pátek plazit v kolonách....jediné tom dobré je, že funguje McDrive :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 no jako otázka no. Kdybychom my jeli horem, tak nám to říká na googlu 4,5 hodiny. Což můžeme na D1 strávit taky. A v 16:30 asi nevyrazíme :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Netrap se...všechno zařídíme...a počkáme na vás...Taky nevím, jak to budem mít s odchodem z práce... Bude to bezva :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?