Svatba 22. června 2013

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky :-) Plánujete některá svatbu 22.června 2013? Pokud ano, buud ráda, když se přidáte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Ty samozřejmě obdivuji a všimla jsme si jich ;-) Prostě vychytaný ;-) ;-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 No jasně, že ne ty,ale nějaká kravka na poště !!! To si piš, že budou..už jsme vypotřebovali balík rukavic ,ale už je docela čisto, čekáme až vyschne .....už bude jen pěkně ;-) Hlavně příští víkend, bych prosila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest Doufám taky v pěkný počasí..jsem z toho hodně nervní...
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 Já ani ne, hlavně, že máme kde to oslavit a to je hlavní....mrznout nebude, tak co. Když, tak vezmu holiny a budou cool fotky...mám tygrované :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest Já mám fosforově růžový...až se natáhnu v bahně hubou napřed, tak aby mě našli :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 Jen z nich ještě musím umýt Berounku :-D :-D :-D Twl! ...to bych chtěla vidět ;-) ;-) :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest No minimálně by se spousta lidí ohromě pobavilo... :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 O tom žádná...bych se smála ještě za měsíc, vidět to :-D :-D :-D :-p :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n @ivitko_22062013 @silver2501 Ahoooj, prdelky moje :-) Tak ještě zítra budu na netu, potom nemám tucha...budu se snažit,ale nwm nwm. Odjíždíme k Tomovi a nastanou dodělávky na den D...nákupy :-D , závoz statku a další. Doufám, že v so 22.6. se na net dostanu...CHCI!!! To abych Vám popřála vše neeeeeeeeeeeeej :-o My jinak pohoda, no stres....tchýně koláčky upekla,ale jsou hnusné,tak mě ani nesere, že jich je málo, polštářek pod prstýnky udělala ve velikosti cca 30x30......takže mi málem švihlo :-S ( Tom jí musí donutit at ho změnší, nebo jdu do lesa naškubat mech,nacpu ho do malého košíčku a bude ;-) ), co není-nebude a je mi to fuk :-D Snad budou slušné fotky :-D , ale asik je stejně zamknu jen pro Vás, aby mě tu neukamenovali za chudou svatbu :-N
Odpovědět
@sweetest Hih, poštářek bude super, až se někdo ožere a padne čelem na stůl, tož si neodře aspoň čelo :-D :-D :-D Jinak drahuško, zítra posílám balíček, vše udělááno hotovo pro Vas :-* @ivitko_22062013 @chris jak pak se máte děvčátka?? doufám, že moc nestresujete a užíváte si pár posledních dnů svobody :-)
Odpovědět
Tak holky, mám to za sebou !!!! Budu na vás v sobotu moc moc myslet a držet palečky. Ničeho se nebojte, i když jsme neměli žádnou organizaci, všechno šlapalo jako hodinky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, přeji vám hodně štěstíčka ve Váš velký den. Hlavně ať se všecinko vydaří tak, jak má a výjde nám hlavně počasí. Zřejmě se tady už neobjevím do svatby. Pevně doufám, že si všechny příští víkend řádně užijeme a pak to zde zhodnotíme. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@petulavoj Vždyť já taky na tě myslela! Je supr, že sis to tak užila :-) Kdy budou fotečky? :-)
Odpovědět
@jannyu Napodobně, užij si svůj den D, pak to tu určo vzájemně proberem :-)
Odpovědět
@silver2501 nějakou fotku hodím ještě dneska... svatební album čekám tak cca 14 dní.. Jeee a ted se těším děvčata na vás.. .:P
Odpovědět
@petulavoj ukááá, jsem napnutá na první vlaštovku..:-) šup šup jsem s ní :-) Já jdu zítra na zkoušku šatů, už se šijí, příťa si musí koupit boty, dozdobím dort co přijde ve středu a myslím, že máme taky už vše :-) AAAAaaa pak to vypukne, no :-)
Odpovědět
@silver2501 čekám co mi pošle fotograf :P nějakou ochutnávku.. snad ještě dneska nebo zítra :))))) Já si šaty vyzvedávala čtvrtek před svatbou, měla jsem celkem nervy aby se stihly přešít. Moc vám držím palečky a už teď se těším na tvoje dojmy a fotkyy :))
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 @sweetest @chris_n Holky máme 50 kilo cukroví, v neděli jsme to s mamkou dorazily, já jsem totál vyfluslá, dnes rozdám výslužky v práci, zítra zkouška vlasů, masáž a hurá pro šaty, ve středu závoz, čtvrtek veliké nákupy...trochu z toho šílím, už ani na nikohoi nemluvím :-D :-D :-D ..jenom na vás bo vy mě chápete :-D :-D :-D :-D :-D .. Já nějak na netu moc nebudu ale budu se koukat..budu ho mít s sebou.. Myslím na vás a držím palce.
Odpovědět
ahoj holky tak jaký budeme mit v sobotu počasí?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuje ma byt hezky podle yr.no
Odpovědět
@ivitko_22062013 50 Kilo??????????? no tě pic! :-))) @jakuje přesně akorátní, uvidíš.. vyjde to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 Téééda, to vědět, že toho budete mít tolik...mohla jsi poslat místo Sava něco sladkého :-D :-D :-D :-D Já na vše dlabu, budou 2 dorty (velký ovocný a menší čokoládový), tchýně přiveze krabici (doufám, že hodně malou) těch hnusných koláčků a prý udělala asi 2 plechy minikokosek.....a šmidra!!!! Seru na sladké...já mám sladký život a to mi stačí ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 @chris_n @ivitko_22062013 Ahoj na chvilku....dnes super den na zahradě, ani nám nepřijde, že jse svatba za chvilu :-D :-D :-D Za chvilku jedeme na vínko ke kámošovi, domluvit s ním pomoc na pátek. Kámošky a spol. ode mě z Brouna dorazí v pá odpolko a prý nebudu muset nic dělat....už chladím bednu šáňa :-p :-D , dám si pohodičku. Takže vlastně do pátku klídek....zítra kosmetika, řasy,nehty, ve středu do Prahy na melír, ve čt do Polska na nákup a zbytek v Náchodě. No a p pá chvilku kvapík než vše navozíme na statek, ale budeme 3 auta, tak to dáme. Určo se tu ještě ukážu, ale nwm kdy. Zatím pa, kočenky moje...vzpomínám na Vás :* :* :*
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest @silver2501 Holky já toho ale tolik dělat nechtěla, ale naše mamina, když se rozjede, tak neumí skončit.... Dnes vyzvedávám šaty v Olmíku a večer už najíždíme do mlýna..noťas budu mít s sebou a budu se hlásit, když to půjde... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...douuuuho jsem tu teď nebyla...blíží se nám to...chci Vás jen pozdravit...Všem Vám přeju krásný vydařený svatební den!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 @sweetest @silver2501 holčiny, já vám závidím počásko. U nás to zatím vypadá na stupňů a propršenou sobotu :-/
Odpovědět
holky budete mit některa svatební hostinu venku?
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuje já :-D ale o týden pozdeji :-D
Odpovědět
a nebojite jse počasí?
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuje bojíme, protože je předpověď hrozná. Mnohem horší, než na tenhle víkend.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?