@chris_n No asi ale bez zateplené vesty a klimatexový mikiny nepojedu..chtěla jsem se kvůli vám trochu vyfiknout ale vidím to na botasky a "teplé prádlo"..i na spaní..... :-D :-D :-D :-D
@silver2501@sweetest@chris_n
Holky, chtěla jsem Vám všem moc poděkovat za báječnej víkend.Moc jsem si to užila.Doufám, že zůstaneme ve spojení, i když já třeba nemám ksichtknihu... :-D :-D :-D
jakmile budeme mít pro Vás hotové nějaké zázemí, tak budeme moc rádi, když Vás uvidíme na kolaudaci...:-)
@ivitko_22062013 JJ supe víkend, tolik dní po sobě jsem ještě neslopala :-D :-D :-D
@sweetest jak jinak než srdíčko muck :-*
@chris_n tož a ty jak děvčico moja drahá ???? čůůůralas??? :-D
@silver2501 naždááár. Já ho oslavím asi s prckem u kozy :-D ne, možná se zajedeme juknout na místo obřadu a uděláme si společnou rodinnou fotku :-). To bude tak vše....b
@silver2501 Ahooooj...no na beremko moc nekoukám...jsem teď hodně na modré střeše...:-)
No my oslavíme první výročí pravděpodobně betonováním základové desky. Snažíme se abychom to stihli.
Co vy?
No my dostali v den svatby pozvaní od majitelů k prvnímu výročí zdarma na oběd s dětma... Tak jsem si na to vzpomněla... Takže m budem mít na místě obřadu a hostiny repetééé :-D
@chris_n To bude dobrá změna fota přesně po roku (y)
@ivitko_22062013 takže už stavíte? super.. kde zkouknu vaše fotečky? :-)
@silver2501 Jééé..to je pěkné gesto...je to moc milé viď? :-)
No stavíme...nějaké fotky mám na MS...
http://www.modrastrecha.cz/blog/ivitk...
A dám sem ještě odkaz na rajče Ríša ho včera zakládal :-)
Jdu se mrknout :-)