Já vím, ale tak mě strašně zamrzelo, jak se tam do mě pustily ty středoproudařky... Jsem ráda, že tak mimo nejsem. A nejlepší byly dotazy typu, jak tam pod to dám kalhotky. Jakoby kalhotky nutně musely být až do pasu. Nehledě na to, že ani na téhle fotce rozhodně nejsem naostro:D
@kajovaevicka No...škoda,že jsem tam nediskutovala, myslím, že by ty středoproudařky kleplo, kdybych jim oznámila, že mně se nepříčí naostro jít :-) a mrzet Tě to nemusí... třeba se za tím snažily schovat závist :-)
@kajovaevicka To jsou ale hnusný keci. Byla to nevěsta? nebyla to zas nějaká závistivá octovka kyselka? :-p
Tady je takových různých nevěst a druhů šatů, že je jasné , že vkus asi nemáme všechny stejný. A to je nsad dobře ne? I každý návrhář má svůj styl a jeden druhého snad nenapadá, jako některé nevysty tady ty ostatní. Šatičky ti strašně slušej, originál taky neznám a slečna asi byla odbornice, že poznala:-) Dělaj ti krásnou postavu, barva ti sluší, líbí se tvému nastávajícímu.. nevidím v nich jediný problém. Pamatuješ si nick? já že bych omrkla její album...
@revival.lady Však to je už měsíc, jen jsem si na to tak vzpomněla, když se tady zmínilo to šlapání proti proudu.
@pincola Ne, byly to nevěsty, koukala jsem jim na alba, kolikrát už měly po svatbě- typické stádoidní svatbě se vším, co jim tady na beremku někdo poradil.
Ale nick si nepamatuju, je možný iveta.83 ? Určitě to byla iveta, ale zrovna ona album neměla. Ty co kritizovaly vsadku kolikrát ano, ale ona myslím ne, ta kritizovala to, že je to čína a fake.
V životě by mne nenapadlo, že tu někdo bude řešit něčí vsadku do šatů. To je jak kdybych já řekla jí, že se nemůže vdávat s jinou než s bílou plombou v zubu a strhla bych tu kolem toho diskusy. Fakt máklé. Já jsem udělala album ze zkoušek šatů a rovnou jen pro přátele, ještě ho během dneška dodělám. Veřejně raději vůbec :-S
@pincola Jako kdyby na to byla diskuze a zase se tam dva tábory nevěst hádaly, jak je tu dobrým zvykem, tak neřeknu. Ale že jsem si dala do alba fotku ze zkoušky šatů a objeví se za dva dny několik nevěst, které mají potřebu mi napsat, jak jsem hloupá, nevkusná a kdoví co ještě.. To mě štve. Od toho snad ta alba nejsou, ne?
Holky prď te na ně, proti mě už měl někdo taky spoustu řečí, zas ohledně ladění svatby, že jsem byla ve dvou diskusích, podle jedný slečny protichůdných... ale neznamená to přece, že když nechci ladit nutně celou svatbu, že nechci sladit ani ženicha k sobě ne? :-D
Jo to byla ta ona diskuze, jestli to nejde i jinak? Tam jsem byla taky.. a když jsem řekla, že jediné, co potřebuju sladit je ženich, tak jsem hned byla za tu, co bude mít svatbu v lese v hájovně a bude mít každou židli jinou. Nehledě na to, že jsem řekla, že česat a líčit se budu sama, tak jsem byla pro změnu za radikála, co půjde na svatbu s nemytou hlavou:) To už se tady jeden pak jen válí smíchy :-D :-D :-D
@kajovaevicka Já se líčit budu taky sama, nenechám na sebe totiž nikoho sáhnout... :-D max. mejkap mi udělá kámoška, oči a pusu sama, vlasy další kámoška... a židle,atd., jsem vůbec neřešila. :-)
@revival.lady Já bych na sebe sáhnout nechala, ale tady na malém městě jsou kosmetičky razící teorii, čím víc, tím líp. Takže ne, koupím kvalitní kosmetiku a budu trénovat. A vlasy taky uvidíme, jestli se mi to povede, budu se česat doma, jestli to nepůjde, domluvím kadeřnci, ta tady teda naštěstí je šikovná:)
Holky já byla taky u kosmetičky a hrůza. mám domluvenou jednu na zkoušku, tak tam zajdu, jinak taky sama:-) Evi nevím proč to někdo dělá. Ale jsou lidé co mají potřebu furt krtizovat.
Já se normálně líčím a chtěla bych, aby to vypadalo na svatbě líp, takže jsem domluvená s visážistkou, obdivuju vás :-) já si musím nechat udělat i vlasy, protože jak jsou mrchy dlouhý, tak z nich nich pořádnýho sama nevytvořím a vzpomínku na taneční, kdy mě česala mamka a byly jsme z toho obě na nervy už opakovat nechceme myslím ani jedna :-D ale na zkoušku půjdu hodně brzo, abych to kdyžtak mohla změnit, nechala jsem se líčit na maturiták a z jednoho salonu jsem vyšla jako růžovej panter :-D
No holky nestrašte, já svatbu spojuju s první návštěvou kosmetičky a kadeřnice, jako myslím tím česání, stříhat jsem se už samozdřejmě párkrát byla :-D Sari_nka - jak dlouho před svatbou jdeš prubnout ty kadeřnice, já uvažovala tak měsíc až dva před.
Jinak co se týče názorů nevěst na svatby jiných: já bych se tím v žádném případě nenechala znechutit :-| Kdyby všechny měly svatby jako přes kopírák, tak by to byla trochu nuda, ne? A přece holka, co si nepotrpí v norálním životě na podpatky a sukničky a chodí spíše v maskáčích a nenalíčená, nebude lámat samu sebe a soukat se do šílených suknic jenom proto, že pro ostatní je to "víc normální" :-|
@pincola Jo, Aničko, lepší je neřešit:) Já jen, že se to tak zmínilo... Ale setkala jsem se s tím, že víc nevěst tady předělalo alba. Nehledě na to, že nechci, aby to objevil někdo známý...
@kajovaevicka Já vím, to bylo kvůli tomu článku a jak se tady holky začaly do všech nevěst v široké sukni navážet. ať jdou někam. My máme své šaty a máme z nich radost a hotovo.
@baracudas Já jdu na zkoušku v červnu.
Ahojky holky, tak jsem se tady dlouho nedostala. Tak to já nemám vůbec představu, jaký bude rozpočet. Budeme mít na svatbě 70 lidí, ale máme to vymyšlené tak, že z restaurace bereme jen jídlo a nealko a alko si budeme kupovat sami.
Chtěla jsem se zeptat, jaká je taková běžná cena za DJ? Já vůbec nemám představu..
Tak jsem to radši udělala stejně jako ty Evi, jedno album s tím, co je definitivní jen už jen pro přátele, to druhé je pro všechny, tam je spousta věcí, co už neplatí :-D
Já si to album nechám... jsem celkem flegmatik, názory cizích rejpavých hus mě netrápí... ale docela mě překvapuje, jak psala @kajovaevicka že některé holky si alba předělaly... nechápu to, fakt ne, je to přece jen a jen každého věc?!
No to sice je každého věc, ale jsou tu lidé, co třeba mají pocit, že jejich svatba bude/byla ta nejlepší na světě a tak by si ji všichni měli brát za vzor. Nebo já nevím:D Hele, radši neřešit :-D
@kajovaevicka Asi to bude lepší :-) holky, taky na vás někdy zničehonic padne takovej stesk po drahý polovičce, i když víte,že s ním budete třeba za pár hodin? Já to mám dneska, nějak zničehonic se mi po něm děsně stejská a přitom nejdéle v 5 budeme už spolu a žijeme spolu...ale stejně. Mám pocit, že naše láska dosáhla takového toho "spříznění," kdy člověk nemiluje už tak sladce a růžovoučce, ale spíš s něhou, porozuměním a rozumem... a je to určitě dobře. :-)
@revival.lady Mě se stýskává většinou až večer, přítel se totiž z práce vrací až v noci a to už spím, pak já brzy vstávám a on ještě spí a nakonec to dopadá tak, že se z bídou vidíme tak dva dny v týdnu :-S Asi už jsem si zvykla 8-)
Jinak holky, já bych potřebovala poradit: Oběd chystáme jenom pro rodinu a večer příjdou kamarádi. Na stolech bych chtěla jmenovky, abych předešla různým motanicím a přehazováním míst. Jenom nevím, jestli mám nechat dělat jmenovky i pro ty kamarády, co příjdou k večeru, mě už to příjde zbytečné, ale nevím, no :-N