Vdáváte se také 20.8.2011?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, je tu někdo se stejným datem svatby? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lusi, tak nějak to máme. Přítel vydělává dost. Skoro bych řekla hodně, na jeho věk. Ale já chci, aby to byla naše svatba- ne přítel zaplatil. On do toho dal hodně peněz loni, to jsem ještě studovala. A letos to chci prostě platit já.
Odpovědět
Ahojky holky, to jsem ráda, že nemám takový pocit sama.. Strašně se těším na ten den,ale na druhou stranu už to chci mít za sebou :-) Tak nám to z části platí moji rodiče (protože si rekonstrujeme dům, tak skoro všechny peníze z výplaty jdou tam).
Odpovědět
Holky taky mám problém s prací. Něco mám, ale to je tak 0,4 uvázku. Nestačí to. nevím vůbe.c kde hledat a co hledat. Ach jo:-( Já snad půjdu prodávat do zeleniny |-|
Odpovědět
Profilova fotka
No my to budeme platit částečně sami a částečně oboje rodiče, protože oba ještě studujeme, takže to taky není úplně růžový :-| brigády jsou hezký, ale najít dobře placenou, aby byla v době, kdy můžu, to je fakt těžký ;-) hlídám jednu malou holčičku, tak to je fajn, ale že bych z toho mohla zaplatit svatbu nehrozí ]-(
Odpovědět
Já si hlavně nechci brát kvůli svatbě žádnou pujčku, protože, pak bych si to vůbec neužila tu svatbu. Furt bych myslela na ten úvěr. :-( No snad na to nakonec našetříme. Už jsem si odvykla chodit do obchodů s hadrama a už mi to ani nechybí. Je to fakt věc zvyku. Ale stejně, všechno kolem svatby stojí tolik peněz.
Odpovědět
s prací to je dneska špatný, u nás se propouštělo, já vydržela, to by asi bylo po svatbě,pořádná krize je posle mě až teď, i tak holky, my to zvládnem
Odpovědět
Jasně, musíme:-) Koukali jste kolik nám zbývá dní:-)
Odpovědět
Holky, my to zvládnem. Sice to občas bude těžké, ale stojí to za to :-) Holky, nejste některá z Prahy nebo okolí, že bychom zašly na kafe a pořádně pokecaly? :-) (Nebo ještě Prostějov, Brno, Olomouc...?)
Odpovědět
Jasně sejdeme se. Už se těším. Mně se to hodí v Praze.
Odpovědět
@pincola To máš recht... já jen smutně zjišťuju, že se budeme muset hoooodně omezit, abychom našetřili....
Odpovědět
pincola tak to je super! Tak ještě počkáme, jestli se ještě někdo nepřidá a domluvíme se :-) Už teď se těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám svatbu týden před Vámi a jsem z Prahy, takže bych se klidně ráda přidala k sedánku :)
Odpovědět
Článek se načítá
A někdo z Plzně nebo okolí tady nejste...? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já bych se tak ráda scukla... ale všude to mám minimálně hodinu a víc autem...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bydlím kousíček za Prahou, takže v Praze se ráda srazím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak ženy, vy mě snad přesvědčíte, že přijedu
Odpovědět
Ahoj holky, my si svatbu budeme platit taky sami... Snažíme se z výplat něco našetřit, ale já mám teď taky zkrácenou prac. dobu, takže to teď nebude žádná sláva... (ne, že by to normálně za něco stálo..). Přítel taky nahodil, že si přinejhorším půjčíme, ale do toho se mi taky nechce.. Pak zase něco splácet, už takhle toho máme dost. A jak jinak pokračujete s přípravami? My už máme konečně zajednanou kameramanku a snad se rýsuje i fotografka, tak pak už jen šaty :-N a ty ostatní "drobnosti".. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, já taky nechci půjčku. Místo aby mi svatbu připomínaly fotky, tak by mi ji připomínal splátkový kalendář....
Odpovědět
@kajovaevicka Dobře řečeno. Přítel taky už laboroval nad tím, že bychom si našetřili třeba polovinu a tu druhou si půjčili,ale mně se fakt nechce...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky dneska mi přišly šerpy a cylidr a jsou super :-D jakou máte tak představu o rozpočtu, že mluvíte tolik o půjčkách? Je mi teda jasný, že i my budeme mít problémy a to nám slíbili pomoc rodiče :-( my pořád váháme nad počtem lidí na oběd i večer, protože si říkáme, že bysme nejraději měli nejbližší kamarády i na obědě, protože to už je finančně minimální zátěž (jedná se cca o 5 lidí)
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že přítel má rozsáhlou rodinu, tak na oběd jenom nejbližší rodina a svědci (což bude tak do 40-ti lidí) a večer ostatní (to bude dalších 20-30 lidí), celkově nechceme přesáhnout 100.000,- Kč, ale obávám se, že nejspíš přestřelíme :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to my se doufám tak vysoko nedostaneme, rodina + svědci jsou nějakých 40 lidí a pak max. 10 dalších, zatím nemáme přesný místo hostiny, takže netuším rozpočet, ale oběd by nikde neměl přesáhnout 250/osoba, takže pak hlavní pálka bude cena za pití + večerní raut a grilování :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My už tak nějak všechno máme, ale rozpočet na hostinu je tak třicet tisíc. A vzhledem k tomu, že zatím nemáme ani korunu,navíc přítel teď bude ještě platit daně, protože je OSVČ, což taky bude pěkná pálka, tak toho ještě nějakou chvilku moc neušetříme. Spoléhala jsem na to, že seženu práci a když neseženu v tom oboru,co bych chtěla, půjdu do fabriky. Ale ani v jedné tady nepřijímají, někde jsou dokonce doma na 60%, takže zatím nic moc:( Furt si říkám, že času ještě dost. Jinak celkově rozpočet se vším všudy bude tak kolem padesátky, svatba cca 25 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Achich jo, to teda fakt vypadá, že když se s těma max. 50 lidma vejdeme do stovky, budeme rádi :-( sakra co je na tom tak moc drahý?
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdražší je jídlo a pití.. Na všech se dá nějak ušetřit, ale jídlo neošulíš:( Maximálně si pozvat málo lidí..
Odpovědět
Tak to se moc těším, sejdeme se:-) @trckin budeme moc rádi, když za námi přijdeš. těšíme se :-) Evi určitě přijeď, nejede od vás do Prahy autobus? U nás je rozpočet na svatbu 80tisíc. A je to pro 20 lidí. Budem tam mít ale většinu toho, co jsme si přáli. Vynechali jsme věci jako ohňostroj, limuzína, vůz s koňmi. V mých snech tohle všechno bylo. Ale byly to až představy číslo deset. Máme to na místě, kde chcem s hudbou chcem, já mám šaty a závoj, jak jsem chtěla. Všecko je ale drahé. teď jsem byla v Bille a nechala tam 500kč za nic. Máme nakoupena, zašla jsem tam jen pro nějaké drobnosti, co docházejí. kam chodíte nakupovat? Já už asi do Billy chodit nebu ]-( du
Odpovědět
Profilova fotka
No jede, autobus i vlak, ale je to cesta (do Prahy) na tři hodiny a za pětikilo... Uvidíme ještě, teď se hodí každá korunka. My chodíme do Alberta. U nás je ještě Penny a Lidl a ve vedlejším městě Tesco. Ale v albertu se mi nakupuje nejlíp. Sice je dražší, ale zato tam je čisto a nejhezčí ovoce a zelenina
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám pořád pocit, že nemáme nějaké drahé výmysly, jako třeba zámek za 15 tisíc jako moje kamarádka, obřad i s poplatkem matrice máme za 2500, šaty mám za 5000, přítel má oblek svůj, nechci ani drahý kytky nebo tak, kapelu máme za 5000, fotografku za 6, je teda fakt, že tyhle základní věci už jsou skoro 20 tisíc a t tam ještě není ta hostina a oběd :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Sari- uplně přesně jsi to popsala- moje šaty 6000, prstýnky 2000, obřad 300 (máme to v místě bydliště), pak moje a přitelovy boty 1000 za oboje, košile 400, kapela 5000, fotografka 2000. No a to ještě není jídlo....
Odpovědět
Profilova fotka
To máte Evi docela levnější věci, to se máte, my měli zamluvenou jinou fotografku, ale pak jsem našla tuhle a jsem ráda za tu změnu :-) to ještě prstýnky nemáme, bude to pálka, byli jsme se kouknout a protože chceme zlato, nejlíp kombinaci, tak to pod deset nedostaneme :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?