Silente: ty jo,já budu ráda,když dám dohromady sama ty jmenovky... včera jsem se u toho zase nervovala a radši jsem to zahodila a šla vařit :-D To asi fakt nedám... :-D :-D
vawe - My s mým bývalým přítelem ukončili vztah po 6 letech. No, řeknu vám, nic moc pocit. Rok jsem se z toho vzpamatovávala a dávala dohromady. Ale když jsem o tom všem přemýšlela, už pak s chladnou hlavou, tak jsem došla k názoru, že to stejně nebylo ono a vlastně jsem o svatbě po celou tu dobu neuvažovala. Zato teď se už strašně těším :-)
katarinkakm-ano, já si je dělám sama, jak psala SILENTE, přímo se s něma morduju !!! Teď čekám, až mi do švadlenky přivezou další várku mašliček (lososových) :-)
rybka-tak tak, člověk si tím vším musí asi zřejmě projít, aby pochopil spoustu věcí, které byli negativní, ale v té době jsme měli růžové brýle a tak to nevnímaly...
vewe-já určitě taky ne, byly i krásné chvilky, to nemůžu říct, jen, když to teď srovnám, co mám teď a co jsem měla předtím... každý je úplně jinačí... a jsem strašně ráda za Lukyho, protože až s ním jsem začala žít a plánovat. :-)
Jinak, dnes jsme se byli domluvit s fotografem (ten nás tedy fotit na svatbu nebude) jestli by nás nevyfotil na oznámení. Je místní a nechce se nám jezdit za tím, kterého máme objednaného. Navíc si i účtuje dost vysokou cenu. Tento to dělá jako koníčka a má i hezké fotky, tak snad to nějak dopadne?! :-) Příští pondělí se stavíme s miláčkem před objektiv a budu zvědavá na výsledky :-D (doufám, že to bude použitelný?!) :-D
Ahoj Majky,také toho nelituji,ale nechápu jak jsem mohla být tak slepá a blbá,ale po neštěstí má přijí asi štěstí a to mám ted,já dnes psala marece tak mi uděká ty vývazky,tebe obdivuji jak si to děláš sama jsi šikovná :-)
Ahoj holky, puvodne jsem si rikala, ze se k vam pridam, ale nejak vam nestiham. Zvlast ted pred vanocema. Takze z toho asi nebude nic...Mozna po novem roce.
krásné ránko berušky!!!
murynko-tak tak !!! Jé, šikovná moc nejsem, ale mám z toho radost, když něco vyrobím a druhým se to bude líbit. Včera jsem si koupila bílí satén a chystám se na polštářek, tak uvidím, jestli neskončí v koši?! :-D
sili-ty to znáš nejlíp, že jo?! Ale asi to tak mělo být.
myisiska-nic si z toho nedělej, já už taky spoustu věcí nestíhám... !!! ;-)
Brý ráno děvčata :-) Já jsem dneska nějaká zmačkaná.... :-S Před chviličkou mi byl doručen balíček, přišla mi figurka na dort... páreček na motorce :-D
sili-nevíš, jestli se ty bublifuky dají objednat zvlášť, např. 5 ks?! Je tam psáno balení 24 ks?! Jinak jsi zlatíčko, ty víš všechno !!!! ;-) Ještě, že tě tu máme!!!
A myslíte, že ten obyčejný bublifuk opravdu dělá fleky na šatech, není to jen taková fáma?!