Ahojte holky, když jsme u těch fleků na šatech, kolega se v létě ženil a když na něj sypali rýži, použili ten nejleovnější Bask, a on měl černý sako.... už to nevyčistil, bylo to plný toho prachu a škrobu... :-D Zlatý bublifuky!
Myisiska - jj... svatební rýže... samo s příplatkem za slovo svatební ]-( ... ale holky dávaly různě tipy, jak převařit tu klasickou.... někde to bylo v diskuzích...
JEŽIŠI, HOLKY, VY JEDETE!!! VÁS NESTÍHÁM.
To jako fakt existuje svatební rýže?! Bože, co ještě nevymyslí. Já rýži nechci, kámoška říkala, že ji vybírala s kalhotek ještě o svatební noci :-D
sili-dej pak vědět, co ses dozvěděla od hranolky. Já ty svatební bublifuky raději taky objednám, ať mě pak nezastřelí v salonu, že jsem jim zničila šaty.
sili-jasně, já taky budu takové věci řešit až po novém roce, teď už na to nemám náladu ani čas. Teda, nálada by byla, ale čas.. :-(
:-D :-D :-D tak třeba zasadili semínko?!
hele holky k te ryzi....jedna zenaks aji na svatbe mela a jedno zrnko ji spadlo do ucha...byla z toho misto hostiny sedmihodinova operace...takze jednou u as urco zadna ryze,nebudu riskovat,ze prijdu o jidlo :-D
každej fakt blázní před koncem roku... cukroví už mám naštěstí napečeno, dárky zabalený,... uf... včera jsem si byla půjčit album vázaných kytiček od známé,co má květinářství,tak jsem se krásně pokochala... :-)
ahojky priorita vítám tě mezi "osmadvacítky" :-)
no ani mě nemluvte o PF-kách... šéf se včera zbláznil a řekl mi, že budeme muset udělat PF-ka... nevím, kam dřív skočit a ještě se tady budu otravovat s PF-kama, které si usmyslí týden před vánocema?! ]-( Vánoce by se měli přejmenovat na svátky chaosu, nervů a nestíhání.... hlavně tedy v práci. Je to všude stejný!!! :-S
Děkuji za přivítání. :-)
Katarinkakm: My měli místečko už zamluvený, ale kvuli stavbě baráčku jsme museli datum maličko "odložit". Nejdřív jsem se nechtěla původního termínu vzdát, ale teď jsem docela i ráda! :-)
marrei: to co mám v albíčku je knihovna na Kačině, ale jak jsme se dozvěděli, tak tam svatby moc nedělají, takže máme zamluvenou kapli, ta je taky krásná když se hezky vyzdobí ! Ty se budeš vdávat taky na Kačině?
Pořád sháníme fotografa a kameramana a ne a ne natrefit na toho správného! :( nemáte nějáký tip, nevěstinky?
Rybka1: Já od Mladé Boleslavi, ale přítel je ze Zásmuk a protože tam mám taky kus svý rodiny, budeme to vypravovat odtamtud.
Hostinu plánujeme v jedné hájence ...budeme si to dělat svépomocí, protože stavíme tak nemáme peněz moc na rozhazování, ale taky mi to přijde škoda, protože naši maj hospodu, tak si všechno pučíme, uvaříme u nich atd.
Místo máme zamluvené - ještě jsme teda nebyli na zámku, ale na matrice s námi počítají ve 12:30 :-)
a odkud jsi ty? Taky plánujete svatbu na Kačině?