Ahoj holky. Mohla bych se k Vám přidat na povídání? Máme také naplánovanou svatbu na 28.6., ale zatím jen s přítelem. Rezervace termínu budou na matrice brát až po novém roce, tak to snad dopadne. Ale už začínám mít depresi z toho, jak jste pilné a já vlastně ještě ani nezačala :-|
Tak jsem se včera byla podívat jen tak orientačně na prstýnky. Když jsem se paní zeptala, jaké typy nejdéle vydrží hezké a bez poškození - chci prstýnek nosit pořád :-), tak prý ty úplně klasické, hladké, bez rytin a pískování. Co vy na to, jako už téměř odbornice? ;-)
Rybko - no já měla v prvním manželství prstýnek s rytinkami a vydržel 5 let beze změny :-D Teď chci takovýto:
http://www.beremese.cz/album/view.php...
ten zlatý
199 8-)
Ahoj Maxi! Samozřejmě všechno vyjde a bude dobře x-) Koukám, že máš ráda jednodušší střih šatiček. Už jsi nějaké zkoušela? A co už jsi zařizovala? No povídej, přeháněj :-D
cha, nezkousela jsem nic, termin mame de facto od vcerejska ;-) takze jsem se zatim nikam nehnala ;-) hlavne pred Vanocema nejak nestiham... a doma jsme to oznamili nedavno... jsem navic pres tyden v Praze a tam fakt saty pujcovat nechci ... co Ty?
Já šaty budu řešit až po Novém roce. Někde si je zkusím a pak si stejný typ objednám na ebay. Doma mám zatím jen vývazky, pár blbin na hostinu, punčocháče a spodní prádlo. Jo a na cestě je bižu x-) Jo a taky mám ženicha :-D
no zenicha mam taky, ale kdyz vidim jeho snahy ;-) pozadal me o ruku a tim to pro nej konci ;-) k tem objednavkam ebay, to je co za net? vim, ze to tu hodne holek zminovalo. muzes mi prosim poslat odkaz do schranky? chci fakt jednoduche saty, jsem docela prcek, takze v nejakych narasenych bych vypadala jako mala holcicka ;-) co se prevlekla za princeznu. Navic mam ramena pres cely zada, jak prohlasil jeden muj kamos, takze taky nevim, co mi bude sluset... a vlasy popotahuji ocima, v lete jsem byla skoro na jezka a pritel se vyjadril necekene na konci rijna... ale kadernici mam sikovnou, tak neco vykouzli... ;-)
Maxi - třeba tady:
http://search.ebay.com/search/search....
hodně krásných šatků má v albu Artichoke, ta Ti kdyžtak umí i poradit s nákupem.
Jsou to většinou šaty šité v Číně. Jejich cena je nízká, ale nesmíš zapomenout přičítat poštovné, které někdy několikanásobně převýší cenu šatů. I tak se výsledná cena pohybuje kolem 5-6 tis.
Já mám v albu taky spoustu šatů z ebay, ale mně se líbí princeznovské, takže nebudou dle Tvého gusta ;-)
Šikovná kadeřnice umí kouzlit a máš ještě 199 dní čas 8-)
ahoj holky,Maxi já jsem také malá a ty nařasené mi sluší :-) ,také jsem myslela že to neopůjde ale je to pěkné,takže vyzkoušej všechny typy a uvidíš :-)
Jejda to je satu...no nevim, nemam zkusenosti s objednavanim pres net ze zahranici... a to nejsem duchodce ;-) ale promyslim to, diky za tip ;-) a na tvych stranakch mas krasne ty ruzove pro svedka, jsou fakt uzasny... ;-) ty ostatni jsou taky super, ale ja bych v nich vypadala jeste mensi. :-(
Maxi - ty růžové jsou z ebay ;-) Já poprosím nějakou z holčin v diskuzi ebay a ona mi je koupí. Já se musím jen správně změřit, a to bych mohla zvládnout :-N
me tenkrat stala nejak kolem 200 stovek a koupila jsem ji v Olympii v Mlade Boleslavi....ale zase tak super me teda neprijde...nektere vyplnovani je tam fakt trapne..treba neco jako:
Co odpovedela na otazku Vezmes si me a jak to odpovedela...?
Jak ste stravili svatebni noc a co ste delali :-N ...?
A moc se mi nelibi ani ty obrazky...je na me trohu preplacana a kyc,ale to je asi vec nazoru =-) :-D :-|
katarinko kde si budes nechat delat kytku kdyz se vdavas v Tu?Ja bych ti doporucila jednu floristku , je na trutnovsku nejlepsi,nema kvetinarstvi,ale zahradnictvi a kytky si jen objednava,pote vyzvedava a vaze...jde ji to fakt perfektne...vazala na vsechny svatby ktere jsem organizovala a vzdy to byla nadhera,je precizni a ty kytky jsou fakt na svetovy urovni...ne zabaleny v krepaku :-N
Nebo tam taky je jak ji pozadal o ruku...a co na to rekli rodice...proste takovy veci,ja nevim , nechtelo by s emi to psat do knihy kazdemu k precteni :-|
vewe: Já jsem viděla na trhu ještě jednu se stejným názvem,ale jsou tam takový povídání kolem svatby a příprav.. ta se mi nelíbila a tak jsem si objednala tuhle.
murynka: tu knížku jsem si objednala přes paní z mimibazaru,můžu ti dát kontakt
silente: chci mít něco jako pak poklad :-D v knižním tvaru.. :-D děti z toho pak budou mít šílenou prču :-D :-D
Miso ja to fakt nesnasim jak daj dycky kolem ten krepak nahore zamotany ]-( ...a nejhorsi je ze to porad jeste delaji a neprijde jim to divny...k svatku jeste mozna,ale na svatbu =-) :-N