Ahoj holky, tak jsem se konecne dostala k pocitaci. Ja v praci bohuzel pocitac nemam a ted pred Vanocema jsem vic v praci nez doma. K te restauraci, je u brnenske prehrady a ceny tam budeme mit fakt slibne... Jak dlouho dopredu je dobry mit zamluvenyho fotografa?
mysiska-já ti na otázku fotografa odpovídala už na str.23, ale zřejmě jsi to nečetla?! Já mám fotografa zamluveného od června/července (už přesně nevím, kdy jsem mu poprvé napsala), asi také záleží, jak je ten fotograf žádaný?
majky82-jejda, to jsem vazne prehlidla. To si asi budu muset pohnout, aby na me nejaky vubec zbyl. Vcera jsem uplnou nahodou objevila uplne uzasy fotoalbum. Plastický, v bily kuzi a se zlatyma prstynkama v rohu. Asi do nej pujdu... Jen stoji 700,- Coz pred vanocema je trosku problem ;-(
silente- tohle ve sleve nejspis nebude, meli posledni, tak jsem se dovolila zeptat, jestli jeste dostanou a pani mi oznamila,ze tohle dostavaji uz nekolik mesicu pro velky uspech a ze ve sleve jeste nikdy nebylo
Silente - jojo, taky patřily k mým nej. Ale skoro tam neměli typ šatů, co se mi líbí nejvíc - úzký splývavý, za krk... Spíš takový princeznovský, ale fakt nádherný.
ahojky holky, dnes jsem na vás vůbec neměla čas.
marrei-ty šatky Afection se mi líbili moc, vlečka úžasná a taky ještě ty Biritania Lynette (nevím, jestli to mám dobře napsané?!) Ale je fakt, že nejvíc se mi zatím na tobě líbili z té Belle. Tobě takový styl sluší. I když já jsem taky pro princeznovské, jako sili!!! :-)
Holky ale fakt vám řeknu, že je to velká úleva, když mám ty šaty.... Po novým roce začnu shánět botky, a to asi bude záhul :-( Pak oznamko, pak cukroví, pak kytky, a pak už na to všechnyvlítnem ;-)
marrei-mě se taky ulevilo, když jsem šatky sehnala. Od toho se vlastně vše vyvýjí... Ježiši, o botách mě nemluv, to nevím, kde budu schánět ty 10 cm podpatky... to si zrovna můžu sehnat chůdy. :-D
Ahoj holky,včera jsem si připadala jako střihoruký Edward a dělala jsem jmenovky na stůl :-D Jsem netušila,co se ve mně skrývá :-D Zítra mi má přijít ta knížka Naše svatba,tak jsem na to zvědavá...