Ahoj holky... tak dneska jsem si taky domluvila fotografa... Naštěstí to je velice dobrý kamarád mého nastávajícího a udělá nám super cenu za celodenní focení a to je pouze symbolická 1 Kč :-D Prý to bude jeho svatební dar pro nás.
:-D :-D :-D Katarinka, tak je nás tu víc, kdo máme skoromanžely prcky! :-D :-D Chci balerínky, v žádným salonu je nemají... ale tak nějak doufám, že je na to čas. Nějaký nízký botky mám v albu inspirace, a ty zlatý vím, kde sehnat.
sili-to ti věřím, my tak jednou byli s babičkou po nákupech a bylo na ní vidět, že si to užívá. Koupila si také náramek, ale z té chirurgické ocely... jí se to strašně líbí a vždycky, když mám nějaký nový náramek, prohlídá si ho na ruce a říká, že by se jí taky něco takového líbilo :-)
myisiska-já mám fotografa zamluveného už od června :-) je hodně žádaný a věděla jsem, že musím být rychlá. Vyplatilo se.
katarinkakm-tak to je bomba !!! Super !!! :-) jinak já mám také vysokého chlapa, tedy já jsem prcek, takže musím mít boty na hodně vysokém podpatku :-) Ale jsem zvyklá, horší by to bylo, kdybych nebyla... =-)
Majky82: Já jsem právě taky zvyklá lítat v práci na "vysoké noze" ;-) Jsem zvědavá,jak budu zakopávat v těch nízkých... si budu připadat jak v teniskách :-D
Silente: já to prubnu asi jako Marrei v balerínkách ;-) Teď v létě jsem měla krásný bílý baleríny za 60Kč :-D Kdo ví,jestli je zase seženu za tuhle cenu fungl nové ;-)
já bych navrhovala, sladit se k té trikolóře, výzdobu, ženicha a i svatebčany, abychom si připoměli dobu spartakyády :-D
katarinkakm-jé a ty budeš muset být na svatbě v nízkých? =-) Holky, to byste u mě nízké boty kromě tenisek nenašli. Všechno vysoké štekle, tak my malincý 158 cm-trový !!! :-)
ty jo, ale já někde "jarmilky" viděla a divila jsem se, že se ještě prodávají, ale už nevím kde, ale jako sranda na svatbu by to nebyl špatný nápad...!!!
Majky82: ty vogo,pojmout tu svatbu takhle,tak přijede k radnici i někdo z psychiatrie :-D Já se svými 177cm strašně blbě sháním boty.Nejhorší je,že každý výrobce má to číslování jinak.. tak že já mám čísla bot 39,40,41 a mezitím se trefit,to je hrůza.... :-|
katarinkakm-ty jo, no to je výška, to ty by ses hodila k mojému, ten má 185 cm :-) Věřím...moje číslo 37 mají skoro pořád, ale souhlasím s tím číslováním, někdy já zase musím použít číslo 36 . Ale ty s tím musíš mít větší problém, není to zrovna obvyklá velikost, zvlášť v dámské obuvy, že jo?! Taky jsem měla spolužačku a ta už na základce měla problémy s botama, a nejhůř sháněla lodičky !!!
Bré ránko nevěstinky.... mám nějakou dobrou náladu ;-) , jsem zvědavá, kterej ze šéfů mi ji pokazí 8-( Zítra jdu zase zkoušet šaty, takže v pondělí čekejte další várku!!
Jojo,to jsou ty v albu... no jsem na ně tak upoutaná,že jestli mi nebudou sedět,tak já ani nevím,co budu dělat :-D ale v případě toho nejhoršího,mám vybraný ještě asi troje náhradní. Dneska jsem si objednala knížku Naše svatba,tak se těším,až mi přijde příští týden a začnu vše zapisovat.... ;-)