hi pos*rat?Zatím to jde vše ok..jo Mám obrovcký krvavý OPAR..na mašli...mám ho od čtvrtka a trd je ve fázi hojení..mažu mažu mažu..snad se to spraví do soboty....
Co ty?
Lafemme co řasy?
no ja si v sobotu udelala brutalni puchyre od mym puvodne zamyslenych botu na obrad...jak jsem stastna ze v nich nemusim jit ze jsem si stihla poridit ty me vysnene!!!! :)- mela jsem zespodu na kazde noze velky puchyr velikosti patesatikoruny ze jsem rano myslela ze chodim po takove te bublinkove obalce :-) ale uz to prasklo :-( a chodit se da no.....takze kdyz se ma neco pos*at tak se to pos*ere :-) ze?
Tak jsme na tom tak nějak sterjně..já si půjdu radši koupit do lékárny polštářky na nohy,aby se mi ty puchýře neudělaly.
Ted jdu na svatební pedikuru,tak papa
Viděla jsem takové náplasti na nohy, říkají tomu druhá kůže, asi to před svatbou vyzkouším, určitě bych měla nad patami od nových bot sedřené nohy do krve. :-(
Ahoj kočky :-)
maci, řasy jsou super!! Hned na druhý den to trochu povolilo a teď je to skvělé....Vůbec nepoužívám řasenku, protože vypadají výborně samy o sobě...A úplně boží jsou, když si umyju obličej vodou a ony se namočí, takže koupím asi tu průhlednou řasenku, jen tak pro ten mokrý efekt ;-)
Já jdu na nehtíky až v pátek dopo...těším x-)
Jinak dnes ráno jsem byla na zk.účesu u kamaráda kadeřníka a prostě supr! A odpo na poslední zk.šatů a znovu jsem se do nich zamilovala...Sestře málem ukápla slzička :-)
Jo, a nedávno jsme se bavily o změnách na poslední chvíli...takže : Já mám jinou novou korunku a přibyla mi jedna družička :-N
Ahoj holky,
tak už jen chvilinku a je to tady :-D
Já už týden léčím pupínky na čele, hrůůůza, jestli mi do soboty nezmizí!!! Zítra jdu na poslední zkoušku šatů, pak už jen napéct koláče, roznést výslužky a máme hotovo :-)
Dík ta tipy...Já to večer mázla zubní pastou :-N . Prý by to mělo trochu vydezinfikovat a hlavně vysušit ;-) A je fakt lepší x-)
selmi: A nebojíš se, že si je do soboty nějak poničíš? =-) A jaké sis nechala udělat?
francouzskou s kaminkama fialovo stribrnyma...a nebojim se protoze me to drzi vyborne... mela jsem od te pani uz 3x nehty a kdyz jsem je pak nechala odrustat tak mi tam zustali do uplneho konce.....
Lafemme,to je supr..zrovna včera jsem se na to ptala kosmetičky,co to dělá a říkala .že za týden je to nejhezčí...tak jsem to vzdala..sakryš,škoda,že jsem si to nepřečetla dřív...taky bych to natočila,když to povolí tak brzo...