aha tak to jo. a na nedeli rano co zbyde ze soboty to je jasny. dnes uz jsem dovezla do prace kilovku cukrovi a jdu se zaroven i loucit s praci.. po svatbe nastupuju do nove prace....
ja mam nervy akorat z prace :-) vsichni mi tu poprali a napapkali se cukrovi... tak aspon vim ze je prej dobry - ja nevim - nemela jsem ani kousek protoze to nejim (nechutna mi to, nejim ani na Vanoce)
vcera mi dosly ozdoby do vlasu tak jsem zas klidnejsi.. zenich si sel koupit pasek do gati :-) neni nad to zarizovat neco na posledni chvili...by me zajimalo co by delal v sobotu jak by se oblikal :-)
selmice: To ten můj na pásek ještě nevzpomněl, no, nechám ho být a pak mu to nenápadně připomenu, teď by zase říkal, že mu do všeho kecám a že ho komanduju :-) No, ono je to vlastně jedno, pak mi řekne, že jsem hrozná, že jsem mu to měla říct už dávno, že nemůže myslet na všechno :-D :-D
Máme sice svatbu až na konci srpna, ale vletěla jsem sem do diskuze, protože se tady s vámi dobře kecá :-) Pořád nemáme s přítelem ujasněnou kravatu. Já bych si přála, kdyby měl šedou vestu a šedou kravatu, viděla jsem ji na netu a moc se mi líbí, ale on vestu nechce a bez vesty se ta kravata nosit nedá, je to prostě vestovka, myslím, že regata se jí říká, je příliš krátká jen do samotného saka. :-(
no my vesticku nemame protoze je to dalsi vrstva v tom vedru.... mame taky regatu bilou. jak si pritel sunda sako tak sunda i kravatu a rozepn si trochu kosili.... mozna je to spolecensky neprijatelne ale ma byt vedro.... neresim :-)
selmice: Já vím, říkala jsem mu, ať se do obleku převleče až u nás, protože pojede k nám přes celou Prahu. Chci mu pořídit to tričko Game over, strašně se mu líbí :-)
sasina - taky sem chodím nakukovat, ikdyž to máme až na konci srpna...ale tak jsem zvědavá na Selmi, a navíc tady se furt něco děje, tak se tu člověk i ledacos dozví ;-)
Selmi, já bych možná tvé nabídky na trička využila, jestli ti to nebude vadit, mně se to totiž hrozně líbí...teda ještě uvidím, co na to řekne drahý, ale myslím, že mu to bude tak nějak fuk :-)
selmice: To máš pravdu, taky jsem to teď zjistila. No, když se ti bude chtít, nebude tě to obtěžovat a budou je ještě mít, tak bych tě pak poprosila ;-)
:-D :-D Tak měla by si na tom aspoň něco přihodit...ale v mém případě by to možná mohl u Selmi vyzvednout můj drahý, jelikož tam tou dobou ještě bude (pokud ho teda z armády nevyrazí :-D )
ok holky, ja se tu po dovci objevim, napisete me ze to chcete nebo nechcete a ja to koupim ci nekoupim a poslu ci neposlu abyste byly oblecene ci neoblecene :-)
jasny kdyztak ti to vyzvedne drahy neni problem :-) ale necekejte nejakou kvalitu..je to uplne obycejny tricko tenoucky. ale proste na ten jeden vecer stejne jiny nepotrebujem..... a pred svatbou usetrit je dobra vec :-)