Jo, jo, ale taky "trhaně" a ne permanentně :-D Nebo že by závislost??? :-D Můj přítel zase čučí na zprávy...Nic pro mě. Akorát mě to vždycky deprimuje :-| ]-( Za chvíli tam je Pojišťovna, tak se půjdu koukat ;-) A napsala jsem jedné nevěstě ohledně toho pásku, tak snad poradí..
Jakého pásku?Dnes mi přišly šaty,moc se mi líbí.Musím si je trošku zkrátit a dát si kruhy,aby se roztáhly,ale fotku mám už v albu.Hned po vytažení z balíku,takže jsou zmuchlané:)
Jé, tak to jsme skoro stejně staré..teda mladé! :-) Mě je 22. Fotku nemám. Já se totiž bojím dávat si tady fotky takhle veřejně na net. Asi bych ani nesebrala odvahu založit svatební album |-|
Hm..možná někdy seberu odvahu ;-) A co ty, jaký byl den? :-) Mě se tak nechce zítra do práce chjo :-(
Do jaké barvičky budeš ladit výzdobu? Podle kytičky do fialkové?
Den nic moc...mám menzes zaplať pánbůh :-D ,ale nemuselo by to provázet bolení břich a ještě trpím na močák,tak ten se mi dnes taky ozval....no a zítra do práce...ani nevím do kolikati mám.Dělám 3 dny v týdnu od 9 do 7, 8....Barvu chci fialovou,moje kytičkářka to prý vidí jinak,tak jsem zvědavá,jak to skloubíme...samo budu mít poslední slovo,ale nechám si poradit.
Tak to já jsem na tom dnes úplně stejně. Trpěla jsem v práci, protože jsem samozřejmě u sebe neměla ani prášek na bolest 8-( . Já teď odmakávám praxi v hotelu a jsem tam od po do pá vždycky na sedm hodin.
Tak fialková je hezká. Já jsem chtěla původně jen růžovou, ale časem jsem se rozhodla pro růžovo-smetanovo- zlatou s tím, že do růžova budou především kytky a zbytek bude krémovo-zlaté (vybranou kytku mám v albumu, jen změním její tvar na převislou) ;-)
Jo kytka je hezunká,já jsem víc extravagantní:)) Jinak jsem dnes sháněla na ebay spodnici.za 40dolarů to jde..tak si ji objednám.Teď jsem našla pěkný účes jestli ho zase najdu,dám ho sem..vytiskla jsem si ho.Teď přemýšlím,jestli i vánocích seženu drátek co má ve vlasech v obchodě s dekorem nebo si to vyrobím...jdu hledat:)
čau ;-) Klikni na ten můj a dostaneš se na stránky, kde si svůj sama vybereš, pod ním se ti v rámečku objeví kód http/: a ten zkopíruješ a vložíš před text do svého alba. To je vše. Je to fakt jednoduché a přišla jsem na to i já a sama (tak to je co říct :-N )
Macinka: Ahoj, tak zvládla jsi ten metřík? :-) Já pracuji na fotce do pasu, ale bohužel mi na každou napíše, že je moc velká..Nevíš, jak se zmenšuje? Ať nemluvíš s úplným anonymem :-D Dneska je tak krásně, dovařím oběd a jedu za budoucí švagrovou. Má mimčo, tak půjdem kočárkovat ;-)
Jé,vozit:))Já pojedu za chvilinku na zabijačkový jarmark:))po včerejší pařbě se mi promastí žaloudíček:))Jinak jsem vše zvládla a ta fotka...buďto v malování zmenšíš, nebo musíš vybrat jinou:))Je to ale děs přes to malování..jsou i nějaké programy na to,ale ty nemám...takže nevím