Svatební den v srpnu 2009. Kdo má ještě toto datum?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, má někdo datum 1. srpna 2009? :-)
Odpovědět
Třeba za ten rok dorazí i k nám..Jsem optimistka ;-) :-D Ty jsi snad celou neděli strávila tady na beremku, ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne,přítel pořád dělá něco do práce,tak sedím vedle něj a čučím sem:))Ale byla jsem tu celkem 3x,ráno,odpoledne a ted večer:))Ty tu seš taky věčně:))
Odpovědět
Profilova fotka
Ale už jdeme do kutlošku ;-)
Odpovědět
Jo, jo, ale taky "trhaně" a ne permanentně :-D Nebo že by závislost??? :-D Můj přítel zase čučí na zprávy...Nic pro mě. Akorát mě to vždycky deprimuje :-| ]-( Za chvíli tam je Pojišťovna, tak se půjdu koukat ;-) A napsala jsem jedné nevěstě ohledně toho pásku, tak snad poradí..
Odpovědět
Profilova fotka
Jakého pásku?Dnes mi přišly šaty,moc se mi líbí.Musím si je trošku zkrátit a dát si kruhy,aby se roztáhly,ale fotku mám už v albu.Hned po vytažení z balíku,takže jsou zmuchlané:)
Odpovědět
Já tomu říkám pásek, ale asi je to správně metřík :-N (ten, co odpočítává dny do svatby) Tak já je jdu omrknout ;-)
Odpovědět
Mac, jé ty jsou hezké..možná, až pod ně dáš kruhy, tak nebudeš muset zkracovat. Nebo jsou delší o moc? Podle fotky to nejde moc poznat
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj:))Já blbec si ty kruhy neobjednala:))Tak uvidím,kolik to udělá cm:))Jinak děkuji :-N
Odpovědět
Mac :Není zač. Já fotky šatů přihodím až po Novém roce... :-) můžu se :-) zeptat, kolik ti je? Podle pasu bych řekla tak 25?
Odpovědět
Profilova fotka
23 mi bude:)Ale udělalas mi radost,všichni mi tak 19 typujou:))Ono na tý fotce vypadám starší:) A tobě?Fotku nemáš...:)
Odpovědět
Jé, tak to jsme skoro stejně staré..teda mladé! :-) Mě je 22. Fotku nemám. Já se totiž bojím dávat si tady fotky takhle veřejně na net. Asi bych ani nesebrala odvahu založit svatební album |-|
Odpovědět
Profilova fotka
A to mně moc nevadí...jsem zvyklá:))
Odpovědět
Článek se načítá
JAk "zvyklá"?? =-) :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotila jsem fotky,takže věčně někde vyvěšená a z práce máme taky fotky na netu,na zdi v rámečcích,takže se vidím všude:)
Odpovědět
No já jsem nemluvila o stydlivosti, ale spíš o zneužití osob. údajů a fotek :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Zase bych tam nedávala něco,co bych nechtěla rozšiřovat...
Odpovědět
Hm..možná někdy seberu odvahu ;-) A co ty, jaký byl den? :-) Mě se tak nechce zítra do práce chjo :-( Do jaké barvičky budeš ladit výzdobu? Podle kytičky do fialkové?
Odpovědět
Profilova fotka
Den nic moc...mám menzes zaplať pánbůh :-D ,ale nemuselo by to provázet bolení břich a ještě trpím na močák,tak ten se mi dnes taky ozval....no a zítra do práce...ani nevím do kolikati mám.Dělám 3 dny v týdnu od 9 do 7, 8....Barvu chci fialovou,moje kytičkářka to prý vidí jinak,tak jsem zvědavá,jak to skloubíme...samo budu mít poslední slovo,ale nechám si poradit.
Odpovědět
Tak to já jsem na tom dnes úplně stejně. Trpěla jsem v práci, protože jsem samozřejmě u sebe neměla ani prášek na bolest 8-( . Já teď odmakávám praxi v hotelu a jsem tam od po do pá vždycky na sedm hodin. Tak fialková je hezká. Já jsem chtěla původně jen růžovou, ale časem jsem se rozhodla pro růžovo-smetanovo- zlatou s tím, že do růžova budou především kytky a zbytek bude krémovo-zlaté (vybranou kytku mám v albumu, jen změním její tvar na převislou) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo kytka je hezunká,já jsem víc extravagantní:)) Jinak jsem dnes sháněla na ebay spodnici.za 40dolarů to jde..tak si ji objednám.Teď jsem našla pěkný účes jestli ho zase najdu,dám ho sem..vytiskla jsem si ho.Teď přemýšlím,jestli i vánocích seženu drátek co má ve vlasech v obchodě s dekorem nebo si to vyrobím...jdu hledat:)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Jdu spinkat. nebo spíš koukat na telku..papa:)
Odpovědět
Pa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,jsem hloupá a nevím jak udělat metřík a jak ho strčit sem,odkud ho stáhnout..jsem antitalent :-|
Odpovědět
čau ;-) Klikni na ten můj a dostaneš se na stránky, kde si svůj sama vybereš, pod ním se ti v rámečku objeví kód http/: a ten zkopíruješ a vložíš před text do svého alba. To je vše. Je to fakt jednoduché a přišla jsem na to i já a sama (tak to je co říct :-N )
Odpovědět
Profilova fotka
aha:))
Odpovědět
Macinka: Ahoj, tak zvládla jsi ten metřík? :-) Já pracuji na fotce do pasu, ale bohužel mi na každou napíše, že je moc velká..Nevíš, jak se zmenšuje? Ať nemluvíš s úplným anonymem :-D Dneska je tak krásně, dovařím oběd a jedu za budoucí švagrovou. Má mimčo, tak půjdem kočárkovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé,vozit:))Já pojedu za chvilinku na zabijačkový jarmark:))po včerejší pařbě se mi promastí žaloudíček:))Jinak jsem vše zvládla a ta fotka...buďto v malování zmenšíš, nebo musíš vybrat jinou:))Je to ale děs přes to malování..jsou i nějaké programy na to,ale ty nemám...takže nevím
Odpovědět
Jupí...už nejsem anonym :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Takže těší mě:)))
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?