selmi: jé ty jsou ale opravdu moc hezké :-). Když se to na ně zapíná, tak se mi to líbí. když já tam mám zip skrytej takovým překladem a něm ty knoflíčky sou a trošičku to odstávalo - no teď snda už nebude, když jsou doma z čistírny.
Mě se líbí, že si plánujete svatbovat tak dlouho :-) já chci takýýý. No ale drahý řekl, že půjdem spát tak v 21:00, což se mi zdá doost brzo...
Děvčata máte živou hudbu nebo reprodukovanou?
Ahojky, ja od rana jen zarizuju, tolik telefonatu jsem ani za celej tyden neudelala jako dnes kvuli hostine.... brrr.... jinak vcera mi dosly ty saty na prevleceni, zkousela jsem je i k botum a jsou proste uzasny :-)
no hudbu - o tom mi ani nemluv, my mame taky dodat hudbu i kameramanovi, taky proskrtat seznam pro nasi zivou hudbu (mam duo Ozon) a dodat kameramanovi fotky z dectvi, taky nase spolecne fotky.... myslim ze je toho jeste docela dost....
selmi,tak ještě dodávak fotky a proškrtávat seznam hudby,,,to by mi už opravdu hráblo:))Já chystám žhavení linky týden před svatbou...
Jinak my chceme přestat hrát v 1 a pomaloučku to pakovat:)
Nic nedělám....kamarádky mám z daleka a doma nemám žádnou tak velkou....Hold na zdrávce jsem si rozuměla s holkama od Břeclavi
Budem taky rádi,že zaplatíme svatbu....možná něco potom...
Čau holky, já rozlučku taky mít nebudu. Jsem tak vynervovaná, že se mi ani nechce jít někam pařit. Zítra má rozlučku drahý, tak ke mě přijde ségra a posedíme, pokafráme, nachystám nějaký "bufet" a to stačí ;-)
Představte si, že kvůli tomu předsvatebnímu shonu, jsme dnes zjistili, že jsme včera měli 3leté výročí...Ani jeden jsme si nevzpomněli :-. :-N =-) 8-( |-|
No momentálně popíjím víno a začínají se mi plést písmenka na klávesnici:))))
Ne, já jsem docela v pohodě....už to nechávám osudu...dnes mi volala kytičkářka,že je plno odstínů růžové,ale zrovna odstín látky co jsem ji dala není..no tak budou jinak růžové....nabízela mi světle,že by to k tomu šlo, ale já chci tmavě růžové...to je hlavné kritérium.....
A z čeho máš nervy?
Jako tak všeobecně...Prostě, když si uvědomím, že už je to za 14 dní, tak se mi z nervů převrací žaludek... :-S Ale jako nemá to nic společného s tím, že bych se nechtěla vdávat :-D Spíš mám strach, aby se vše vydařilo :-(
Já mám růžové růže odstín Aqua :-)
My popíjíme spolu,každy u svého počítače a pokřikujeme na sebe novinky:)) Přitel hledá nejlevnější zájezd na Srí Lance,chceme tam v únoru a já koukám tady....
Normálně,ted jsem měla málem zástavu srdce:))) Jen tak jsem koukla na náš svatební list a jsou tam zarezervované dvě věci..to jde vidět,že si tu svatbu uvědomuje víc lidí než my dva:)) Takže dostaneme sadu plastových doz a lis na česnek :-D :-D ten lis jsem tam dala ze srandy a někdo se chytil, teda,pobavilo mě to:))))
Já taky,když si uvědomím,že je to za 14 dní.....je to zvláštní pocit:) Ale pěkný....
růžově :-D No mám objednanou kytku viz.moje album a to by měly být odstíny bílá - Avalanche a růžová - Aqua...
Tak to máte supr! My máme pouze jeden PC a pořád o něj spolu bojujem :-N
Lis na česnek?? :-D :-D :-D No vidíš, to bude dar jak blázen :-D :-D :-D