ja dala obrazek a pro jistotu si nechala udelat vzorek...mel byt fialovo bily...a byl bilo zluty... to me pretekly nervy...
vysla mi jedna masle 10m na 20 Kc... holky tu psali ze jedno auto 7 m....
taky myslim ze 5 by melo stacit...
cukrarka kdyz jsem si jela vyzvednout podnos pro dort mi rekla - ja vim mel byt filovej tak jsem se na ni tak podivala jestli to mysli vazne a sla jsem pryc...kdyby mi tohle udelala na svatbe tak ji nedam ani korunu a jeste me vytecou nervy... to mi za to nestoji... chtela jse videt jak ten tmave fialovy marcipan vypada... takze jsem zase videla prd... :-(
jo,to je asi nejlepší..je nezodpovědná...
obědových máme 53 myslím, večerových 50 a rautových asi 70....ale nějak lidi nechápou,že by měli dát předem vědět..přítel vždy nenápadně naráží a oni mu řeknou že ještě neví co v práci a tak..dopr...a my budeme brát o deset osob na raut zbytečně víc....:((((Ono je to rozdíl v ceně pořádnej:((
5ešíme,že těch 80.000 mít nebudeme a že musíme nechat co dostaneme na výbavu bytu nebo spíš na zaplacení nadstandartu co jsme si vymysleli...sprcháč navíc,dvojte umyvadlo ,lepší baterie a tak..takže pokud to klapne,Sri Lanka bude v únoru..snad....
Co vy?
selmi,pro mě to je paráda,protože jsem byla jednou v životě u moře a to ve 13 ...takž já jsem vděčná za vše,ale přítel zcestovalý a už mu moc věcí nestačí:)ještě našetřit....
no já právě nevím - mám už všechno hotovo a teďka nejspíš podvědomně hledám problémy a pak sama sebe přesvědčuju, že je to v pohodě. já to mám vzadu na zip s knoflíčkama jako dekoraci, ale nevím, jestli to nevypadá divně. když jsem to kupovala, tak s tím, že se to dá odpárat - což byla fajn představa, než mi švadlenka řekla, že by tam byly velké díry :-(
koniky - chci se na ne jet dnes podivat a rozhodnout se ktery...jestli oba bile nebo jeden bily, druhy hnedy s lysinkou ve tvaru srdicka... uvidime :-)
selmice: no právě :-) popravdě ty koníky si ve vnitř ani neumím představit ;-). Snad se počasí zadaří.
Kdybych si mohla vybírat, tak bych brala slunečno a ta max 25 stupňů...