Svatební den 26.6.2009. Taky jste si ho vybrali?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby? Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
....jo jinak s tím ranním vstáváním, hm, hm, já jsem objednaná ke kadeřnici už na 6h ráno!!!!!!!!!!! =-) =-) =-) :-N Máme obřad v 11, akorát vzdálený hodinu cesty od penzionu, kde budu nocovat... Takže abych tam byal tak v půl 11., budu muset vyjet už po 9. hodině (rezerva je potřeba). No a předtím česání, líčení, šatičky, hmmmm - a to já jsem přitom sova, ranní vstávání je pro mě naprostá pohroma (klobouk dolů před kauculíkem, takovou pracovní dobu bych nerozdýchala!!!). No ale jak tady všechny svorně říkáme - neryv budou pracovat, stejně se moc nevyspíme (přidávám se do klubu nevěst "vše-zařizovatelek" ;-) A my budeme mít lidí 40! Ufinky ufffffffffffffff :-N =-) Ale kočky, my to dáme!!!!!! A na to se napijem!!!!!! :-D :-D (teda spíš se na to půjdu teď vyspat ;-) Papa dobrouuuuuu
Odpovědět
Profilova fotka
jéé ty jsi tady, Sandu? Já myslela, že ponocuju sama :-) Srazík to jistí, to určitě! Počítám s tou Ikeou, jen musíme domluvit kdy? Jo tak já jdu přidat fotky kytek do albíčka.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D :-D Jasně že to dáme já ve svém volnu chrním do jedenácti takže budu měsíc předem trenovat vstávání :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nepovedlo se, je to formát bmp, hm, musela bych to předělat v correlu, na to jsem teď už moc líná a ospalá, tak papappapa Sanduli :-) ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holky vy ste ale kecalky :-D No - s tou panenkou, ta paneneka by opravdu musela vypadat krásně, abych si jí na kapotu dala, já tam budu mít jenom jednotlivě položený kytíí :) K tomu "harmonogramu" po ránu. Řeknu tto tak: stejně nebudu spát, tak je jedno, kdy budu vstávat, dřív jak do práce to nebude 8-) :-D :-p Ještě s tou organzou, přemýšlím, jestli by mě nevyšla levněji na ebay, ale to asi ne.. A my budeme mít lidí cca 45-50 podle toho, jak to vezmu a odpoledne na prase ještě tak dalších 10-15 kámošů, ej to bude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
http://cgi.ebay.co.uk/ROLL-ORANGE-SNO... Dudu nebo holky, nemáte s ebay zkušenosti? Na kolik by mě vyšla? Je 25 METRŮ DLOUHÁ!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
http://cgi.ebay.co.uk/Organza-Snow-Sh... No a tahle je ještě luxusnější :-D Jen by to vypadalo asi moc morbitně :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Už to mám - oranžová za 340,- cca a hnědá 430,-.. no, asi se pustím do té oranžové. Chtěla sem kupovat 3 role po 9,2metrech za 130,-, tak to se mi tohle vyplatí :)
Odpovědět
Profilova fotka
kauculko to jo to se ti vyplatí:-)ty jo ty budeš mít tolik lidí?wou tak to bude náročné na přípravu vid? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No, bude.. :( Hlavně musím někoho sehnat, kdo má účet na ebay..
Odpovědět
Profilova fotka
No, já sice už přes e-bay nakupovala (jednou to vyšlo v pohodě), ale pak se mi stalo, že jsem si na účet Paypall poslala peníze a ony tam nedošly. A pak jsem to reklamovala po e-mailech v angličtině skoro měsíc. Pak se mi peníze vrátily (na můj účet z české spořky). No každopádně pokud budu něco kupovat přes e-bay, tak už ne přes ten paypall, ale platbou z karty. A já kartu, kterou se platí na netu nemám, jedině přítel, a ten skřípe zubama, když chci někam zadávat jeho údaje z karty... Ale vsadím se, že jsem výjimka, jinak určitě holky mají s e-bay dobré zkušenosti... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No a nevíš Dudu tady o někom, kdo by byl tak ochotnej?? :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Bohužel nevím, Kauculi, musíš sehnat v rodině někoho s platební kartou na net a kdo bude ochotný zadávat údaje z karty na net. Nebo si můžeš tu kartu vyřídit u své banky a budeš nezávislá a můžeš nakupovat o 106:) Je to vlastně podobné, jako aukro...Já tu kartu nemám, protože by mě její vedení stálo ročně cca 200 Kč a přišlo mi to zbytečné...
Odpovědět
Profilova fotka
Koťata potřebovala bych poradit s botičkama.... upustila jsem od těch nejkrásnějších, vysněných, co mám v albíčku. Protože botky musí být hlavně pohodlné. Takže chci nějaké hezké bílé, pokud možno nějaké něžné - romantické, s pásečkem přes nárt (ne kolem kotníku), ale hlavně - nechci se zruinovat, stejně je budu mít na sobě jen 1 den! Všude vidím botky nad 1300 Kč. To je děs. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dudu, vždyť ty stejné můžeš mít, jen s nižším podpadkem... ale jsou drahé..:(
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že Sorbonka mluvila o Deichmanu, ale ti asi nemají přehled sortimentu na netu? Když mě se neche běhat pořád po městě.... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Deichman? to nevím, podle toho, jaké si představuješ.. Když sem tam byla naposledy, tak nic moc.. Měli tam ty nehorázně vysoké, s takovou tou třpytivou kytkou, co tu holčiny mají taky v albíčkách,,
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/bazar/show_ent... - píše, že podpatek je 7 cm.. no, bych se na to podívala.. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nalákaly mě létající lampionky - musí to být kouzelný večír je pouštět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kauculi, díky, ale k těm botičkám - jak jsem psala, od těch jsem upustila, protože potřebuju hlavně pohodlné (širší podpatek, možná s volnou patou, nejlépe s páskem přes nárt). Prostě něco, v čem vydržím celý den. Ono to není jen o výšce podpatku, jde taky o ten střih boty... Hmmm :-| Jinak ty létající lampiony to není špatná věc! Ale já budu mít hlavně létající holubice!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sandu: máš v albíčku nádherné naušnice! A vůbec je to dobrý nápad si pořádit dvoje, člověku se může jedna ztratit, zlomit, naušnice to dělají rády:) Takhle máš pojistku, že budeš mít na fotkách krásné naušnice na 100%! :-N Taky si koupím ještě jedny!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj dudu vid že je to dobrej nápad:-)já sem nad tím tak přemýšlela a já jsem talent na ztrácení naušnici tak si je hodím do kabelky tam mi překážet nebudou:-)Jinak dudu a nchceš ty tvoje vysnené prodat?myslím tím bootky:-)Jinak mají hezké nízké na http://www.kvetuse.myeshop.cz/cs/kate... Jsou hodně levné:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já v "normálním" životě náušnice nenosím, takže na svatbě to bude asi utrpení :-D Mám propíchlé dírky, ale jen aby se neřeklo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsi kauculi v pohodě:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, na obřad a pak je kdyžtak sundám, dyť je to JENOM svatba, ne? :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Achojky kočky ;-) Sandulko:Děkuji za vysvětlení jak to chodí ve svatebních salonech,alespon tam nebudu za blbce :-D :-D :-D Dudunko:Já mám botky z Daichmannu (jak jsi tu psala) a stáli mě 599,-nechci si kupovat žádné drahé,páč vim,že je po svatbě neunosim :-| Myslim si,že na jeře tam budou mít větší výběr,ted nic moc :-( ale jinak tam mají moooc pěkný a hlavně levný ;-) Jinak ty létající lampiony se mi taky líbí,ale přijde mi to jako ztráta peněz :-( Jen to zapálim a hned mi to frnkne :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, já sem spíš Sorbi myslela, kdyby nestály tolik, tak by to bylo super kvůli atmosféře a hlavně, že to nidko nezná - prostě zasejc něco extra. Ale asi od toho polevím, už si moc vymýšlím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by se to Kauculko taky hrozně líbilo a je pravda že moc zkušeností s tim lidi nemají =-) by koukali :-D :-D :-D Ale to si raději nakoupím hélium a uděláme hélium párty,alespon to bude prča :-D už jsme takovou dělali a bavíme se tim ještě ted :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jasný, s heliem a balónkama sem počítala hned - a pak "heliová přání na kameru" - novomanželům, se počůráme smíchy :-D :-D :-D No, ale to helium taky není z nejlevnějších. Už si koumala, kde ho pořídíš?
Odpovědět
Profilova fotka
Kauculko,myslim že ho mají na "moje party" a cenově to bude nějak přes 1000,-někde jsem to tu četla =-) Jinak my jsme měli helium párty takové,že jsme si nakoupily asi 10 balonků (napuštěné héliem) a už to jelo :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?