Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Kauculko:Někde jsem viděla,že nevěsta měla žlutou kytku,modrý vlizelin na stolech,růžové ubrousky....no prostě bylo to úplně mimo mísu :-| takhle my to budeme mít krásně sladěné ;-)
A přesně jak píšeš,když se vše kupuje takhle postupně,tak se to dá finančně zvládnout :-N
Kuratkol:A musela jsi se do Bereniké objednávat? já joo =-)
No nám právě ta Paní na tom veletrhu řekla,že si do té Adiny máme zavolat hned v tu neděli večer a jsme objednané na tuto neděli odpoledne ;-) mluvim v množném čísle,páč si šaty budeme zkoušet dvě,já a má budoucí švagrová :-N
sorbon: Jo, já taky. Ale sobota už byla plná, takže jdu ve čtvrtek v šest. Do Adiny jsem se nedovolala zatím, ale počítám, že tam bude už plno... Měli v Adině už dost plno?
Nevíte někdo, jestli se může v Adině a v Bereniké fotit?
Co použijete na ozdobu aut? Saténovou stuhu nebo neco jiného?
Kuratkol:Já nevim jestli tam měli plno,páč tam volala a zamlouvala hodinu právě ta zmíněná skorošvagrová x-) ale určitě tam zavolat zkus,myslim že by se tam nějaké místečko mohlo najít ;-)
S tim focenim nevim,ale mám dojem,že v té Adině snad joo =-) každopádně si vezmu foták sebou a je to :-D
A na výzdobu aut použiju organzu a nějaké kytky,žádnou pannu ]-( :-D :-D
Kuratko a Sorbon, v Adině jsem byla a fotit se tam dá - a vlastně jsem mohla fotit ve všech cca 10ti salonech, ve kterých jsem byla. A navíc - i kdyby to někde snad zakazovali, ta prodavačka tam s tebou stejně není pořád - já bych se s tím vůůůůbec neštvala a vyfotila se v každém případě, i kdby to mělo být na černo:) Mimochodem, Adina má v Praze 2 salony a v každém jsou jiné šaty, takže si je oběhněte radši;-)
To jsem ráda,že je nás tu víc s takovým názorem ;-) :-D panna=KÝČ :-p :-p :-p
Dudunka:No abych pravdu řekla,tak se mi teda vůbec nechce obýhat xxx salonu :-( Mám v plánu vlítnout do jednoho,druhý den do jinýho (jen tak pro porovnání) a hned si je rezervovat ;-) :-D :-N
Holky panenka Kýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýčččččččččččččččččččččč :-D :-D
To je to jediné co bych na svatbě nesnesla panu na autě fůůůůůůůj :-D :-D
Jinak holky já byla v Adině na Praze 7 a mohla jsem fotit i prodavačka mě fotila:-)a nemusela jsem se objednávat:-)
Sorbonku to je nejlepší systém..když budeš lítám po více budeš z toho mít akorát maglajs jako já :-D :-D :-D
Dudu ahojky:-)jak se máš jinak?Holky tak sem tak přemýšlela Limuzína mě bude vyzvedávat v 10:30 hod. a to před tím mám vizážistku a kadeřnici a to prý bude trvat dvě hodiny tak to budu vstávat tak v sedum protože nejpozději v deset musím být hotová:-)
Sakra to bude hustýýýý:-)
Já mám kadeřnici na 8h.účes bude trvat tak cca 1,5h.no a v 11h.se k nám budou sjíždět hosté a ve 12h.vyrážíme na obřad,ten je ve 13h. ;-) Jinak já taky nepočítám že se nějak vyspím :-( a hlavně jsem řikala,že si hned z rána dám tak 2 frtany,aby bylo veselo :-D :-D :-D
Jo a líčit se budu sama :-p :-D :-D
ty jo kuratkol ta to máš teda pěkně našláplý:-)
To bude noc:-)Jsem zvědavá jestli vůbec zaberu a usnu den před:-)Ráno budu mít oči jak sova:-)a místo řasenky si dám do očí sirky :-D :-D :-D
Sandulko:Já se právě chystám do té Adiny na Praze 7,tak to je dobrý že dovolý fotit ;-)
Já si právě myslim,že nervozitou nebudu spát :-( Nemyslim že budu jako nervozní z toho že se vdávám =-) ale z toho,aby vše klaplo tak jak má :-. x-)
Sandulko:A jak to chodí v těch salonech? =-)
Když si vyberu,zarezervuju šaty a zaplatim zálohu tak dají mi nějaké potvrzení o zaplacení zálohy??? =-) :-.
No jasně tam příjdeš ona se tě zeptá jakou máš velikost pak ti ukáže stojan se šatama v tvé velikosti a když si vybereš a složíš zálohu tak ti vystaví smlouvu:-)Já když ta byla,tak mi dali ještě slevovou kartu že když si je zarezervuju do měsíce mám 1.500,-slevu na půjčovné:-)
Jinak já budu taky nervozní aby to klaplo všechno jelikož jsem celou svatbu zařizovala já sama:-)Tak to nebudu mít na koho hodit když se něco nepovede :-D :-D :-D
Jojo já mám taky maličkou cca 25 lidí :-)chtěla jsem malou abych se mohla těm nejbližším...rodině a přátelům dostatečně věnovat:-)Taky mam strašný strach že na něco zapomenu...
Jinak sorbonko:
založila jsem diskusi Libenský zámek mrkni tam je tam holčina jmenuje se lucyanek a právě si dnes vybrala šaty v Adině a je nadšená a moc jí sluší :-)
Jo to asi pro každou jsem ráda že už je mám vybrané...vyl to horor...jsem mrňavá a nikde je nechtěli upravovat ale nakonec jsem sehnala:-)Jsou v albíku můžeš se mrknout:-)
To se ti zdá nejsem teda tlustá to ne ale mám takovou blbou postavu velký prsa ,úzkej pas,zadek větší a stehýnka silnější :-D :-D
To byla právě výhoda těchto šatiček že mi vynikly přednosti a nedostatky skryli:-)
Děkuju moc za pochvalu chtěla jsem jednoduší ale s vlečkou.-)
ahojky sandulko, mám se skvěle, mercíííí :-) Už se to pomalu rýsuje, tak jsem klidnější :-) Dnes jsem začal vybírat kyti, příštá týden totiž pojedu za květinářkou, tak to musím všechno promyslet 8-)
Jo a mimochodem, holky, slyšela jste už některá popis tak příšerné postavy??? "velký prsa ,úzkej pas,zadek větší".....neříká se tomu náhodou ideální ženské tvary???????? :-D :-D :-D :-D :-D Zbývá jen tiše závidět! :-D
to jako já jo:-)ideál jo?no holky asi budem muset udělat srazík aby jsme ty své ideáli ukázali i ve skutečnosti :-D :-D :-D :-D
A jakou kytí budeš mít já to tento týden taky řeším a příští týden jdu ke kamarádce do květinářství :-)