Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Ej, tak o tom nevím :) Každopádně tam musíme zajet co nejdřív, abychom náhodou nemuseli kvůli tomu přesunovat termín :-N Dala sem do albíčka nějaké foto, jak zdobí ta sv.agentura - není to špatný :) A hlavně, je to bez práce, nikdo by tam nemusel dopoledne jet a vyzdobit to..
Ahojky holky ;-)
Tak dnes jsem byla na zkoušce šatů a musim napsat děs a hrůza ]-( byla jsem v Bereniké na P5 a jak uvádějí na svých stránkách že mají od velikostí xxx-xxx tak to vůbec není pravda.Nevěsty poněkud větších rozměrů si tam prostě nevyberou,měla jsem na výběr ze dvou :-|
Ještě že jdu zítra do Adiny,tam to snad bude lepší x-)
Ahoj holky, tak já byla ve čtvrtek v Berenike a dnes v Adině. Sorbonku, měla jsi se mě zeptat, já to měla stejný. Dneska v Adině jsem našla ty "moje". Nechám si je asi ušít u asapa, sice nevím jak ještě.... Adina super, milé paní, věci znalé, ochotné, místo na zkoušení velké, velká zrcadla, krásné šaty.
Tak jsem zkusila vyrobit jen tak jeden košíček na metáčky. Tvrdý papír, nůžky, naměřit, ostříhat, zohýbat, přilepit - práce cca na 10 minut na jeden košíček. Cenově to ale nevyjde - tvrdý papír, nůžky (dekorační), lepidlo.
Myslela jsem si, že je udělám sama, že mě vyjdou levněji, ale asi koupíme - cca 4,- za jeden. No, snaha byla :-.
No, původně jsem si je chtěla nechat ušít, protože půjčovné bylo 14500,- - nejsem blázen. Ae paxem našla favoritky za 5800,- a v tu chvíli jsem zazmatkovala a zaplatila 2000,- NEVRATNOU zálohu, takže už by se mi to jaxi nevyplatilo :(
Napiš do IP Artichoke, ona ti s tím pomůže. Nezáleží na tom, že neznáš značku, hlavně, že máš fotky!!!! a Arti tam cca 2 stránky před tím píše, jak zdražili..
Ahojky kuratkol ;-)
No já byla z toho "salonu" Bereniké naštvaná jak blázen,proč reklamují něco,co nemají ]-(
A co v Adině,mají výběr i velkých velikostí??? :-( x-)
A máš své šatky vyfocené? =-) :-N
Jo já taky čekala nějaký salon s bohatou nabídkou, ale je to spíš salón domácí. Mojí velikost měli jen v jednom případě, dále jsem si zkoušela jedny menší a druhé větší šaty. V Adině měli větší nabídku, záleží jakou máš velikost. Odkaz na fotky ti pošlu do IP, mám to na osobní stránce.
Zas tak moc šatů v Adině nečekej. Pro představu na jednom tom dlouhém stojanu, na kterém mívají zavěšené šaty, měli šaty velikosti 46, 48 a 50. Takže zkus odhadnout kolik kousků tam asi mají od každé větší velikosti.
Kuratkol,nestraš :-( nebo nakonec vážně půjdu v té zácloně :-D
Paní z té Adiny,mi na veletrhu říkala že se na velké velikosti specializují ;-) ale aby to nebylo jako v Bereniké,sliby-chyby ]-(