jaj já nevím no... všude všecko jinak chci trochu dodžet tradice,ale taký to mít po svém... platíme se přeci jen všecko sami,splácíme a přítel ještě studuje... holt nejsem milionářka :-D musím někde uškudlit ;-)
@syslice jo jo, sestra má celkem dobré nápady jak si ten den zbytečně nekomplikovat a jak si ho pořádně užít :-) A nejenom proto je i mojí svědkyní :-D
@syslice@vrcka jo jo, souhlasím. Udělejte si to jenom podle sebe. Lidi přeci nejdou na svatbu kvůli koláčkům nebo výslužkám.... a šetři kde můžeš. Nám s koláčkama nakonec pomáhá mamka. Chtěla něčím přispět, tak jsem ji poprosila o tohle.
Musím doporučit www tečka satyprotebe tečka cz Jsem maximálně spokojena. Vyšli mi vstříc i když jsem si sama objednala špatnou velikost. Nechali si šaty a objednali mi nové :-) Dostala jsem slevový kuponek na spodničku a podvazek k nákupu zdarma. moc milé dámy
@sylvestra2 Ahojky všimla jsem si, že jsi taky z Ostravy:-) Chtěla jsem se tě zeptat, jestli nevíš, kde by tady v Ostravě mohl být nějaký velkoobchod papíru a takových těch drobností na svatbu, jako jsou: stuhy, organzy, umělé květiny atd.? Děkuji:-)
Ahojky Holky :) můj přítel mě nečekaně požádal o ruku,tak teď řeším situaci kde to bude :) nemáte nějaký TIP na venkovní obřad???Chceme jen rodiče a svědky,snad se i někdo příjde podívat?? :) A nějaký tip na večerní grilovačku?? :)
@trki Pokud jsi z Opavy, tak pěkný obřad venku je na Ptačáku, byli jsme tam na dvou svatbách ;)
Akorát měli obě super počasí, nevím co by bylo, kdyby pršelo :-|
@milileo ahojky jo jo je to velkoobchod canea cezet.. tam najdeš prganzy atd atddd papírnictví ale tam nemají... na papír bych tě poslala do viporu je to v porubě hned vedle obecního uřadu pod kostelem.. tam mají zas jiné věci papíry barevné atd a taky krabice na výslužky za super ceny. atd atdddd svatební ubrousky atd a máš to tam levnější než v obchodě.. ale taky jinak je super papírnictví v porubě u kruháče.. vedle květin.. tam nakupuju skoro denně .. dneska si tam jdu pro bykrajovátko se srdíčky.. včera jsme tam nakoupila papíry a spoustu věcí i ubrousky mají krásné.. ražené super věci..
@vrcka Ahoj, já taky budu mít vizážistku - Šárku Piťlovou. Zkouška dopadla dobře, poradila mi účes (přišlo mi, že mi snad čte myšlenky :-D ). Tož tak... A co ty? U koho se necháváš česat?
@moonie vizážistku jednu teda mám domluvenou,ale zkousím se i rozhlížet jinde... jinak česat mě bude kamarádka :-D kadeřnice... tak se těším jak začnem zkoušet účesy :-)
@lennaaa no to je hrůza:) ale já dělám ve futuru a musím říct tam bylo plno celej víkend :-D všude lidí jako smetííí... a to aprílové počasí :-o Tak holky já chci vědět ňáké novinky o nevěstách :-)