Holky venku konečně krásně!!! Doufejme,že i našich dnech D bude krásně:) Už se těším jak si venku lehnu a začnu se opalovat ať mám ňákou barvičku k šatům... budete ňáká chodit na solárko???
Ahoj holky
prosím VÁS poraďte mi, kde na ostravsku seženu velkoobchod lihovin?
Máte některá zkušenost? Ráda bych objednala alkohol na hostinu ve velkém množství a nevím, jestli jít do Makra nebo kam?
díky moc .)
@vrcka Ahojky, já se odvažuju jít poprvé na solárko...tak doufám, že do termínu svatby budu mít tu správnou barvu. Jakou máš solární kosmetiku? Kolik to tak asi stojí?
@ilcca páni už jen tak málo dní... co nervozita??? a kolik dnů předem si bereš volno před svatbou? No u mě přípravy se na chvíli zastavily... venku hezky tak trajdám,přítel maturuje tak ho nechci zatěžovat :-D :-D :-D
@mendy_ ahojjj,,, no já se nemažu .Jednu dobu jsem si koupila ňáký sprej ,který je jako olej a nanáší se před opalováním ,pro lepší efekt a nebylo to moc drahé.Koupíš v lékárně nebo drogerce ;-)
@vrcka Díky za tip. Těhle olejíčků se trošku bojím, aby nezanechávaly fleky na těle a hlavně na sv. šatech. Nerada bych platila za poškození šatů :(
Už máš zajištěné ssv. skleničky? Poradíš mi, prosím, kde bych nějaké sehnala? Hlavně žádný kýč :-D . Díky.
@mendy_ no ještě nemám,ale dívala jsem se jednou na ten fleur nebo jak to je a tam měly, že ti tam napíšou datum svtaby,což se mi líbilo.žádný kýč... tak nevím už bych se měla poohlížet ;-)