@beelem škoda, že nedávají doopravdy nějakou slevu, jen vždy říkají 3000,-- ale to říkají vždycky mají už to prostě tak :-) , ale šaty mají nadherné, jedny od nich mám ;-) takže doporučuji jít se podívat :-)
Ahoj holky, prosím poraďte mi, kde seženu hezké svatební oznámení?
Na netu jsem nic nevybrala. Chtěla bych nějaké moderní.
Odkud čerpáte inspiraci vy? Díky :-)
taky jsem na veletrhu nakonec nebyla...nějak se nechtělo:) oznámení jsme si šli vybrat normálně do salonu..výběr bohatý...já bych tam u toho proseděla i týden a nakonec nevybrala:-D mělo by teďkom někdy být...
Holky o nic jste vážně nepřišly. Já tam byla a musím říct, že jsem od toho očekávala více. Jsem jenom ráda, že už mám všechno zařízené, protože tam bych si určitě nevybrala.... Jediné, co se mi tam líbilo, tak malý stánek s ozdobama do hlavy - vyrobí mi přímo na zakázku, náš vlastní design - pro neteř družičku. Tak to jediné stálo za to. ;-)
@alik123 taky jsem první chtěla příští rok...ale to zakončení 13 mě nějak odradilo..nejsem nějak extra pověrčivá nebo takhle,ale jsem ráda za 2012:) a hlavně! přítel chtěl už letos...tak jsem rychle kývla než si to rozmyslí:-D
@vrcka ja nechtela, ale byla jsem rodici vyvedena z omylu, ze by nas pomluvili..no jejda...tak jsem to nechala na nich, jestli chcou, tak at si to zaridi...ale budou to davat jen tem, co nebudou pozvani na svatbu...vzdalenejsi pribuzni, sousedi apod...zbytek dostane vysluzky na svatbe :-)
áááha bo všude to je jinde.... já třeb adostala koláčky i když jsem byla i zvaná na svatbu :-| Tak nevím nevím... sousedy teda určitě obdarovávat nebudu :-D Takže teda budu chystat výslužky... co tam tak budete dávat?co zbyde z dortů atd?
tak mě taky sestra vyvedla z míry, když jsem oznámila, že koláčky nechci.... :-D Ale nakonec jsme to vymysleli takhle. Koláčky budou a bude jich hodně. Rozvezeme je ve čtvrtek před svatbou všem, kterým chci, i těm, kteří přijdou na svatbu. A výslužky na svatbě nebudou. Strašně moc se mi totiž nechce strávit skoro celou noc tím, že budu balit výslužky lidem, kteří jsou zrovna na odchodu. Já se chci bavit a tančit a ne plnit krabičky dortem :-) :-p A tak budou koláčky s cukrovím předem a basta. Probírala jsem to hodně s rodinou a známýma a všichni s tímto rozhodnutím souhlasí.