Svatby v roce 2012, Ostrava a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Budoucí nevěsty.... pojďte si popovídat.... o našich svatebních přípravách v Ostravě a okolí... :-) :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@beelem škoda, že nedávají doopravdy nějakou slevu, jen vždy říkají 3000,-- ale to říkají vždycky mají už to prostě tak :-) , ale šaty mají nadherné, jedny od nich mám ;-) takže doporučuji jít se podívat :-)
Odpovědět
@beelem takže veletrh o ničem? se tam chystáme...má cenu tam jít?
Odpovědět
Ahoj holky, prosím poraďte mi, kde seženu hezké svatební oznámení? Na netu jsem nic nevybrala. Chtěla bych nějaké moderní. Odkud čerpáte inspiraci vy? Díky :-)
Odpovědět
Nevím proč, ale mám pocit, že si tu beelem alias salon Angelika dělá vyčůraně reklamu. To admini nesledují násobné nicky?
Odpovědět
@marketa_m Ahojky, a svat. oznamko už máš? Já nějak nemůžu vybrat... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já na veletrhu nebyla tak jsem ráda,že jsem o nic nepřišla. Jinač já si svatební oznámení budu dělat sama... :-D
Odpovědět
taky jsem na veletrhu nakonec nebyla...nějak se nechtělo:) oznámení jsme si šli vybrat normálně do salonu..výběr bohatý...já bych tam u toho proseděla i týden a nakonec nevybrala:-D mělo by teďkom někdy být...
Odpovědět
Holky o nic jste vážně nepřišly. Já tam byla a musím říct, že jsem od toho očekávala více. Jsem jenom ráda, že už mám všechno zařízené, protože tam bych si určitě nevybrala.... Jediné, co se mi tam líbilo, tak malý stánek s ozdobama do hlavy - vyrobí mi přímo na zakázku, náš vlastní design - pro neteř družičku. Tak to jediné stálo za to. ;-)
Odpovědět
@ilcca a šaty máš odkud? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@lennaaa z Kariny. Pokud nepotřebuješ nejnovější módní trend, tak vřele doporučuji ;-)
Odpovědět
@ilcca no uvidíme, určitě mám v plánu se tam podívat :-)
Odpovědět
@lennaaa tak hodně štěstí :) Dej pak vědět jestli se ti nějaké libily.
Odpovědět
@ilcca jj ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilcca já mám taky z kariny a jsem spokojená,vybrala jsem si ňáké co zrovna přišly nové ;-)
Odpovědět
@vrcka uvidíme jestli si tam taky vyberu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennaaa tak dej pak vědět ;-)
Odpovědět
Ahoj holky jsem tady nová svatbu plánuji až příští rok tak zatím načumendu
Odpovědět
@alik123 taky jsem první chtěla příští rok...ale to zakončení 13 mě nějak odradilo..nejsem nějak extra pověrčivá nebo takhle,ale jsem ráda za 2012:) a hlavně! přítel chtěl už letos...tak jsem rychle kývla než si to rozmyslí:-D
Odpovědět
jo no vidíš to mi ani nedošlo ;-(
Odpovědět
omlouvám se patří to jinam do jiného fora
Odpovědět
Profilova fotka
Holky komu všemu dáváte koláčky??? frči to ještě? nebo už s moc nerozdává...
Odpovědět
@vrcka ja nechtela, ale byla jsem rodici vyvedena z omylu, ze by nas pomluvili..no jejda...tak jsem to nechala na nich, jestli chcou, tak at si to zaridi...ale budou to davat jen tem, co nebudou pozvani na svatbu...vzdalenejsi pribuzni, sousedi apod...zbytek dostane vysluzky na svatbe :-)
Odpovědět
taky si myslím že když jdou na svatbu tak dostanou vyslužku :-o
Odpovědět
Profilova fotka
áááha bo všude to je jinde.... já třeb adostala koláčky i když jsem byla i zvaná na svatbu :-| Tak nevím nevím... sousedy teda určitě obdarovávat nebudu :-D Takže teda budu chystat výslužky... co tam tak budete dávat?co zbyde z dortů atd?
Odpovědět
já mám domluvené řezy a mini koláčky na stul budeme dávat jen minimum a nechám si je zabalit rovnou at dostanou všichni stejně
Odpovědět
tak mě taky sestra vyvedla z míry, když jsem oznámila, že koláčky nechci.... :-D Ale nakonec jsme to vymysleli takhle. Koláčky budou a bude jich hodně. Rozvezeme je ve čtvrtek před svatbou všem, kterým chci, i těm, kteří přijdou na svatbu. A výslužky na svatbě nebudou. Strašně moc se mi totiž nechce strávit skoro celou noc tím, že budu balit výslužky lidem, kteří jsou zrovna na odchodu. Já se chci bavit a tančit a ne plnit krabičky dortem :-) :-p A tak budou koláčky s cukrovím předem a basta. Probírala jsem to hodně s rodinou a známýma a všichni s tímto rozhodnutím souhlasí.
Odpovědět
@ilcca no vidíš a máš to vyřizené :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?