@lennaaa Já byla jen v Angelice. Šaty tam mají krásné, ale asi záleží, jakou chytneš asistentku a určitě svou roli hrálo to, že jsem nebyla objednaná :-)
@mendy_ Uděláš pruh která k sobě spojíš pak ještě jeden delší at je ta mašle plnější a k tomu dva spuštěné proužky zašněrkuješ a je to.Nebo ještě nějakou perličku do prostřed .Já ted dělala 30 stuh s organzy na židle a v pohodě jen to chce zkoušet a příjdeš na něco neboj se nic ;-)
Holky byla jsem včera zkoušet šaty,ale nevím krásné ,ale paní říkala,že délku mi nezpraví,že je to standartní a já nechtěla mít velké podpatky:( nenosím skoro vůbec podpatky.... :-S a Mají vlečku a to se bojím,že nebudu umět chodit nebo jak to pak dělat na wc??? Možná to moc hrotím... vy máte šaty s vlečkou nebo bez??? jinač ty dvoje šaty ze včera dám do alba ;-)
@vrcka ja budu mít připínací vlečku...tak s tou to snad zvládnu :-) ale je fakt, že mi taky říkali, že délku neupravují, že by mi radši objednali nové šaty..ale já byla v Praze...
@vrcka no já byla taky vždy proti vlečce, až do včerejška než jsme zkusila šaty s vlečkou a bez..teda je to uplně o něčem jinym!!budu si ji sem tam držet a dá se připnout dozadu...takže aspoň tak...i když to pak ze zedu vypadám jak kůň:-D ale co...je to s vlečkou opravdu krásné!!!vidíš nad tím jak s ní pujdu na wc jsem ani nepřemýšlela, ale někdo mi ji vždycky zapne, takže v klidu:)
@lennaaa tyhle jsou ze zábřehu na SNP v domě kultury Akordc-šatyprotebe.cz jsou oboje za 3.900 a jsou dole k dostání pokazky na 200kč slevu do konce března ;-)
@janule23 to jsme na tom stejně
¨ten můj se mnou byl na veletrhu v Atomu, zavezl mě včera pro šaty a poctivě čekal v autě,ale na tenhle už jej nedostanu :-)
byla jsem u paní v bytě, prohlídla jsem si šaty, ona mi je oblíkla, před tím vyhnala z pokoje svého manžela :-) , pak jsem se kroutila před zrcadlem a nakonec jsme si plácly a já přiběhla k našemu autu s nákladem navíc :-D
@lennaaa koupila a vyšly mě i se spodnicí na 3250,- :-)
což je super, jen si je musím nechat zkrátit, ale to není problém, jsou vyčištěné, voňavé, lehoučké a hlavně jsou už moje a nic se mi s nima nestane :-)
@beelem byla jsme zatím v prvním salonu, takže jedny favoritky mám, jsou z kolekce san patrick a stojí 7000,- za týden ve čtvrtek se chystám do dalších 2 salonu...tak uvidíme. přece nebudu brát hned v prvním ne :-D no jen doufám, že kdybych nahodou nenašla lepší, tak že tam třeba za 14 dní ještě na muj termín budou volné :-| a ty už máš nějáké???