ahoj všichni, zdravím po dlouhé době. počátkem prosince jsem udělala konečně atestaci, tak teď už se soustředím výhradně na naše mimi...koukám, že je tu pár nových těhulí, tak gratuluji a přeju všem moc krásné první manželské Vánoce
Ahoj Holky tak ja bych asi taky mohla toho 22.1 . Blani už jsi byla na tom vyšetření screeningu v druhem trimestru? Ja jsem byla teď v úterý a všechno nám roste tak jak má tak jsem ráda zase to byly nervy co řekne jestli je v pořádku nebo ne. A už ti dali nějaky přesnější termín porodu?
Ahok kroko: já jdu 22.1. tady do NJ do nemocnice. Termín porodu mám zatím pořád stejný s posledním měřením a to 16.6.09 :-D a manžel je 17.16 :-D :-D Přesnější termín mi asi dají toho 22.1. podle měření a tak, ale myslím že se to moc lišit nebude ;-) . Malou jsem porodila o 14 dní dříve a kdyby to bylo i u tady toho mimíska, tak bych se nezlobila :-N . Nechávala jste si říct pohlaví???? Já si ho zase nechám říct, u prvního jsme si to taky nechávali x-) Tak doufám že toho 22.1. se uvidíme a třeba holky nakazíme :-D :-D :-D
Ja jsem byla zase v Olomouci naštěstí nám pohlaví neřekl nechceme to vědět chceme překvapení já mám termín koncem května začátkem června tak uvidíme bříško už mi roste a přibrala jsem asi 5kg. No já myslím že nic nemám mám jen dort na pátek ale ten udělám až v pátek takže by mi to mělo vyjít a třeba nakazíme holky a bude nás víc :-D :-D