Ahoj holky tak dnesmám termín a jsem jěště celá převlekla jsem peřina včera vyměnila záclonu v obyváku a zítra jdu na 8 do nemocnice na gyne na sledování tak jsem zvědavá jestli se to pohlo nebo ne třeba si mě tam už nechají uvidíme tak zatím ahojky zase písnu ;-)
Ahojky tak jsem byla dneska v nemocnici nic nového v pátek jdu znovu a prej počkáme do 20 .10. akorát jsem se dozvěděla že malá má už ted 3600 gramu plus minus jinak všechno v pohodě ;-)
Ahoj holky tak zítra ráno nastupuju na 7 hodin do nemocnice na vyvolání tak držte palečky mělo by se to dopoledne narodit že pry porodní cesty jsou perfektně připravené akorat že gelovou tabletkou vyvoplají stahy a mámi holčičku potvrzenou ;-) tak zatím ahojky a já se pak zas ozvu
ahoj holky tak jsme už doma malá se narodila v uterý 20.10.2009 v 13.10 porod byl vyvolán váha miminka 3810g a délka 49cm v sobotu 24.10 nás pustily domu tady jsou stránky jestlichcete tak mrkněte je tam zatím jen paru foteček budu je postupně přidávat http://www.modrykonik.cz/album/album.... ;-)
@murinka2305 Tak pokud má dobré recenze, tak snad bude dobrý!! My ještě zvažujeme možnost kamaráda Dj..A kolik Vás bude stát pro připad, že by jsme ho chtěli nakonec zvolit taky?
@linda26 Myslím, že za 6h hraní (plus hodina před a po na přípravu) bere 5000,-, za každou další hodinu 500,-. My chceme hudbu cca od 14:00 do 01:00, takže to bude víc. Pak jsou tam další nějaké příplatky třeba za osvětlení, případně karaoke, atd., ale to už potom záleží na Vás.
@radmilka87 koláče asi v Palačově. A ozvala se mi jedna paní co poče cukroví za 300,- kilo, peče 40 druhů a je s ní super domluva. Jinde chcou min. 340,- za kilo, tak kdybys chtěla, pošlu ti na ní kontakt a odkaz na její stránky.
A kde se necháváš malovat?
@janaste Tak mamka už u nějaké paní u nás v Bartoškách cukroví objednala. Ale můžeš mi dát kontakt a ty stránky, ještě asi přiobjednám, tak abych měla více druhů. No malovat ještě přesně nevím, ale asi u Vlasty Černoškové, co má salon u bazénu, je to přítelkyně přítelova svědka, takže se zkusím u ní nechat. Ale je prý dobrá jedna holčina, nějaká Pavla, v sobotu budu vědět kontakt.
Zdravím holky,nemáte nejaký tip na nějakou kadernici/vizazistku (idealni by bylo,aby zvladla oboji) ve Frenštátu a okolí?shanim někoho na svatební účes a líčení,ale bydlím bohužel 300km daleko,takže je to komplikovanější,ocenila bych proto reference....