Svatba v Novém Jičíně

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky je tady někdo z NJ kdo připravuje svatbu?nebo jsem sama? :-|
Odpovědět
Jani :-D ale jsem napnutá jak struna kdy tady přibude od tebe zpráva tak UUUUUŽ x-)
Odpovědět
Blani - Všechno nejlepší k svátečku x-) a opoždněně dodatečně i k narozeninám x-) jen to nej ;-) Ohledně toho, tak ti to tam dovezu během tohoto týdne, ale co nejdříve ;-) Jani - je tak to je škoda, jsem si říkala, že tě třeba potkám i s bříškem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blani taky vše nej :-) Jinak z Ebaye už nic nepotřebuji, našla jsem na Aukro.cz. Díky ;-)
Odpovědět
Ahoj holky.... děkuji za přáníčka x-) Kači díky Kačenko, kdyby jsi něco potřebovala přes ebay, tak jsem tady :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím Blani, právě jsem měla depku, když sešlo z toho srazu a ty jsi se tady neozvala a nevěděla jsem, kde to jinde seženu, ale našla jsem, tak ještě aby to došlo. Ale kdyžtak se příště na tebe obrátím ;-) :-D
Odpovědět
jasně Kači, hlavně že jsi sehnala ;-) A co jinak holky, těšíte se na Vánoce? Už máte všechno??? Nebo se to bude nechávat na poslední chvíli? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě že je všude vánoční výzdoba, jinak bych si ani nestihla uvědomit, že jsou Vánoce. Je toho hodně a nemám ještě ani dárky a o nějakém vánočním úklidu ani nemluvím =-)
Odpovědět
Chi, já úklid taky ještě ee, ale dárky pro malou už jsou všechny, ufff, ještě že existuje internet :-D Ještě pro manžílka a je to.... a ten úklid? No, ten nějak dopadne :-D
Odpovědět
nazdarek holčiny ;-) tak já mám tak dárek možná pro sebe ;-) a bráchovy jsem objednala knížky, ale jinak nic jiného nemám :-( zase to klasicky nechám na poslední chvíli :-( jinak jsem si koupila u Kamasové věnec, tak jsem uplně z něho nadšená, chtěla jsem dělat, ale čas není :-( a co vy jinak? co ty Blani? co jsi koupila malinke?
Odpovědět
Kači, ta má toho strašně moooc, ani raději nepočítám kolik to všechno stálo :-D Dostane panenku chou chou "maminko uzdrav mne" jen pro zajímavost cena 1100 kč ]-( :-D 5 puzzle, protože je do toho jako blázen, ale už těžší 100 a 104 dílků, dřevěný vláček se zoo, chobotničku playdooh to je taková chobotnička s plastelínou ;-) no a povlečení na postel kde jsou všechny princezny od dysnyho,no prostě plno věcí :-D mojemu bubu objednávat teď knížku a co ještě tak to nevím, holky, nemáte nějaký typ, co pro chlapa? Já už fakt nevím.... a co dostanu já... no myslím že pod stromečekem pro mne asi nic moc nebude, protože jsem si to asi vybrala teď na narozky :-N dostala jsem nové auto a nový telefon :-N :-N x-) takže jsem musela být moooc hodná :-D Zítra se vrhám na záclony a okna a se.. na to, stejně se udělá bugr při pečení :-D :-D :-D A co vy holky, jak jste na tom? A prosím nějaký ten typ pro chlapa
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám pro mojeho zatím jenom kšiltovku Alfa Romeo, ze které bude mít určitě radost jak malé děcko, jak ho znám :-D No ještě jí nemám, tak doufám, že Česká pošta nezklame. Jinak ještě nemám nic a taky nevím, protože jsem se letos zařekla, že trenýrky protentokrát vynechám :-D Já se budu vrhat na záclony a okna asi v neděli :-( No fuj, nechce se mi
Odpovědět
Kačenko, mne se taky nechce, ale když se přes ty okna podívám když odhrnu záclonu ]-( fuj, tak to je mazec :-D takže chce nechce budu muset :-D hmm, tak se šiltovkou bch u mojeho neuspěla, těch má na tenis hooodně, takže prd :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to jsem ti to moc neulehčila, co? :-D
Odpovědět
tak blani ja taky moc neporadim - ja budu mu kupovat mobil nebo priblu na snowboard a taky asi parfem... :-( jinak taky se na uklid chystam ale jeste nevim kdy.. peceni? to letos krome pusinek vzdavam ;-) mam zase objednane, tak jsem happy :-) blani a nechces k nam prijit na ty okna taky? bych ti uvarila kaficko z Dolce :-D ;-)
Odpovědět
Kači, tak to neda nechci :-D :-D :-D :-D máme oken až nad hlavu :-D byt máme 145 m2 takže si máknu a kafe nepijuuuu :-D :-N jedině čaj, ale bez těch oken :-D ale jo, parfém by se hodil ;-)
Odpovědět
tak čajičky máme taky :) no vidíš aspon jsem ti trošku poradila... ale ty máš teda luxusního ježíška ;-) tiše závidím x-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to je dobrý nápad, Kači ;-) Blani, víš, kde bydlíme? :-D
Odpovědět
ja kaufland :)
Odpovědět
Profilova fotka
No my máme vlastně taky letos luxusního ježíška. Vždyť jsme si nadělili pozemek ;-)
Odpovědět
no, spíše to byli narozeniny :-D ale i tak to bylo překvápko i když jsem věděla že dostanu auto, ale nevěděla jsem kdy ;-) no, a tak yjsem zjistila že knížku kterou chce mají tady u nás na náměstí u Fialy, tak se budu muset pro ni stavit co nejdříve, ať mi ji nikdo nevyfoukne :-D a dneska máme v M-centu Mikuláše, tak je ještě zařizování, musím pro mody a nachystat to tam :-D Tak se zatím holky mějte a já jdu dělat amolety se šlehajdou x-)
Odpovědět
holky, s těma oknama teda brzděte :-D abych si vás všechny nepozvala ke mne, já bych neměla nic tak "náročného" dělat když jsem těhotná :-D :-D :-D tak šup šup k nám x-) Kačenko, tak to gratuluji a kde jste kupovali pozemek?
Odpovědět
no kaci ja taky gratuluji :) no ja chtela jeste stihnout pred vanocemi malovat, ale manza nechce, tak uvidime... kdyz tak si vymaluji sama, ale to taky nechce.... :-( ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, Blani, to přece po tobě nemůžeme chtít, ale bydlím kousek od M-centra :-D Děkuji za gratulace. máme pozemek v Bludovicích, když se jede na VM, tak za hospodou po levé straně. Takový prudký svah ;-)
Odpovědět
Ahoj holky 8-) Kači, tak my jsme vymalovali aspoň obývák :-D ale ještě se chci vrhnout na jídelnu :-D Dneska jsem umyla všechny okna ]-( ufff ]-( tak už to mám za sebou....ještě vyperu zbytek záclon a pověsím a pak už by to mělo snad být vsjo...no až na to že se musí vyžehlit prádlo, napéct nějaké to cukroví...malá už se na pečení těší že mi bude pomáhat :-D takže si pak zase máknu s úklidem :-D protože ta jak začne pomáhat tak to stojí za to :-D Kroko, jak se daří v těhotenství? Všechno v pořádku? A jak jsi dopadla v té Olomouci? Kačenko, ten pozemek byl dlouho na prodej, vím o něm :-D ale právě že svah ]-( to my ee a už kvůli dětem, to by se museli dělat terénní úpravy a co to stojí peněz....raději jsme zvolili variantu že budeme čekat a koukat se a možná že se nám to i vyplatilo když je ta krize a pozemky jdou rapidně dolů :-D tak snad se nám poštěstí ;-) Jani, co nového? x-) že by Vánoční překvápko? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
blani toz ty se me ptas co dva dny :-D jsem z tebe cela nervozni, jak mam na to pak nemyslet? ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blani je to ve svahu, což není úplně ideální, ale zas takové velké úpravy se dělat nebudou a hlavně byl ten pozemek za dobrou cenu, což nikde jinde nebyl ;-) Ale my budeme stavět pomalu, protože na celý barák si hned nemůžem vzít hypotéku, takže postupně...
Odpovědět
Jani :-D už dám pokoj :-D zeptám se až po Vánocích :-N :-D Kačenko, jasně není kam spěchat... pěkně pomalu a z rozmyšlením, anež aby to bylo za chvilku hotové a pak by jsi chtěla změnit některé věci a už by to třeba nešlo ;-) holky, co úklid???? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Úklid? :-x Ten mě teď celý týden mine, protože v pátek dělám testy z toho kurzu účetnictví, na který jsem chodila 2 měsíce a musím se učit. Takže úklid půjde stranou...
Odpovědět
Ahoj Holky! jo Blani dopadlo to všechno v pořádku manžel byl nadšený poprvé viděl mimčo a v lednu ho uvidí zase bo tam jedem na další vyšetření. Pan doktor byl příjemný a hned jak měřil tak řekl že je zdravé. Jen v tom Lednu mu musím hned jak přijdem říct ať nám neříká co to bude prý to má ve zvyku a my nechcem vědět chceme se nechat překvapit. No a já jsem zvědavá kdy se do úklidu vrhnu vůbec se mi nechce okna ještě nemám vůbec umyté nějak se mi nechce a cukroví to už mám skoro napečené bo pečeme na zakázku tak co zbyde bude naše.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky jak se všichni máte konečně máme internet a jsme pořádně zabydlení .Holky nezná některá z vás internet.stránky s levnýma látkama chtěla bych si ušít potahy na židličky do kuchyně zkoušela jsem to na staré látce z povlečení hodím fotku do svat alba tak mrkněte ;-) a čekám vaše reakce :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?