Blani - Všechno nejlepší k svátečku x-) a opoždněně dodatečně i k narozeninám x-) jen to nej ;-)
Ohledně toho, tak ti to tam dovezu během tohoto týdne, ale co nejdříve ;-)
Jani - je tak to je škoda, jsem si říkala, že tě třeba potkám i s bříškem ;-)
Já vím Blani, právě jsem měla depku, když sešlo z toho srazu a ty jsi se tady neozvala a nevěděla jsem, kde to jinde seženu, ale našla jsem, tak ještě aby to došlo. Ale kdyžtak se příště na tebe obrátím ;-) :-D
Ještě že je všude vánoční výzdoba, jinak bych si ani nestihla uvědomit, že jsou Vánoce. Je toho hodně a nemám ještě ani dárky a o nějakém vánočním úklidu ani nemluvím =-)
Chi, já úklid taky ještě ee, ale dárky pro malou už jsou všechny, ufff, ještě že existuje internet :-D Ještě pro manžílka a je to.... a ten úklid? No, ten nějak dopadne :-D
nazdarek holčiny ;-) tak já mám tak dárek možná pro sebe ;-) a bráchovy jsem objednala knížky, ale jinak nic jiného nemám :-( zase to klasicky nechám na poslední chvíli :-(
jinak jsem si koupila u Kamasové věnec, tak jsem uplně z něho nadšená, chtěla jsem dělat, ale čas není :-(
a co vy jinak? co ty Blani? co jsi koupila malinke?
Kači, ta má toho strašně moooc, ani raději nepočítám kolik to všechno stálo :-D Dostane panenku chou chou "maminko uzdrav mne" jen pro zajímavost cena 1100 kč ]-( :-D 5 puzzle, protože je do toho jako blázen, ale už těžší 100 a 104 dílků, dřevěný vláček se zoo, chobotničku playdooh to je taková chobotnička s plastelínou ;-) no a povlečení na postel kde jsou všechny princezny od dysnyho,no prostě plno věcí :-D mojemu bubu objednávat teď knížku a co ještě tak to nevím, holky, nemáte nějaký typ, co pro chlapa? Já už fakt nevím.... a co dostanu já... no myslím že pod stromečekem pro mne asi nic moc nebude, protože jsem si to asi vybrala teď na narozky :-N dostala jsem nové auto a nový telefon :-N :-N x-) takže jsem musela být moooc hodná :-D
Zítra se vrhám na záclony a okna a se.. na to, stejně se udělá bugr při pečení :-D :-D :-D
A co vy holky, jak jste na tom? A prosím nějaký ten typ pro chlapa
Tak já mám pro mojeho zatím jenom kšiltovku Alfa Romeo, ze které bude mít určitě radost jak malé děcko, jak ho znám :-D No ještě jí nemám, tak doufám, že Česká pošta nezklame. Jinak ještě nemám nic a taky nevím, protože jsem se letos zařekla, že trenýrky protentokrát vynechám :-D
Já se budu vrhat na záclony a okna asi v neděli :-( No fuj, nechce se mi
Kačenko, mne se taky nechce, ale když se přes ty okna podívám když odhrnu záclonu ]-( fuj, tak to je mazec :-D takže chce nechce budu muset :-D hmm, tak se šiltovkou bch u mojeho neuspěla, těch má na tenis hooodně, takže prd :-D
tak blani ja taky moc neporadim - ja budu mu kupovat mobil nebo priblu na snowboard a taky asi parfem... :-(
jinak taky se na uklid chystam ale jeste nevim kdy.. peceni? to letos krome pusinek vzdavam ;-) mam zase objednane, tak jsem happy :-) blani a nechces k nam prijit na ty okna taky? bych ti uvarila kaficko z Dolce :-D ;-)
Kači, tak to neda nechci :-D :-D :-D :-D máme oken až nad hlavu :-D byt máme 145 m2 takže si máknu a kafe nepijuuuu :-D :-N jedině čaj, ale bez těch oken :-D ale jo, parfém by se hodil ;-)
no, spíše to byli narozeniny :-D ale i tak to bylo překvápko i když jsem věděla že dostanu auto, ale nevěděla jsem kdy ;-) no, a tak yjsem zjistila že knížku kterou chce mají tady u nás na náměstí u Fialy, tak se budu muset pro ni stavit co nejdříve, ať mi ji nikdo nevyfoukne :-D a dneska máme v M-centu Mikuláše, tak je ještě zařizování, musím pro mody a nachystat to tam :-D
Tak se zatím holky mějte a já jdu dělat amolety se šlehajdou x-)
holky, s těma oknama teda brzděte :-D abych si vás všechny nepozvala ke mne, já bych neměla nic tak "náročného" dělat když jsem těhotná :-D :-D :-D tak šup šup k nám x-)
Kačenko, tak to gratuluji a kde jste kupovali pozemek?
no kaci ja taky gratuluji :)
no ja chtela jeste stihnout pred vanocemi malovat, ale manza nechce, tak uvidime... kdyz tak si vymaluji sama, ale to taky nechce.... :-( ;-)
No jo, Blani, to přece po tobě nemůžeme chtít, ale bydlím kousek od M-centra :-D
Děkuji za gratulace. máme pozemek v Bludovicích, když se jede na VM, tak za hospodou po levé straně. Takový prudký svah ;-)
Ahoj holky 8-) Kači, tak my jsme vymalovali aspoň obývák :-D ale ještě se chci vrhnout na jídelnu :-D Dneska jsem umyla všechny okna ]-( ufff ]-( tak už to mám za sebou....ještě vyperu zbytek záclon a pověsím a pak už by to mělo snad být vsjo...no až na to že se musí vyžehlit prádlo, napéct nějaké to cukroví...malá už se na pečení těší že mi bude pomáhat :-D takže si pak zase máknu s úklidem :-D protože ta jak začne pomáhat tak to stojí za to :-D
Kroko, jak se daří v těhotenství? Všechno v pořádku? A jak jsi dopadla v té Olomouci?
Kačenko, ten pozemek byl dlouho na prodej, vím o něm :-D ale právě že svah ]-( to my ee a už kvůli dětem, to by se museli dělat terénní úpravy a co to stojí peněz....raději jsme zvolili variantu že budeme čekat a koukat se a možná že se nám to i vyplatilo když je ta krize a pozemky jdou rapidně dolů :-D tak snad se nám poštěstí ;-)
Jani, co nového? x-) že by Vánoční překvápko? :-N
Blani je to ve svahu, což není úplně ideální, ale zas takové velké úpravy se dělat nebudou a hlavně byl ten pozemek za dobrou cenu, což nikde jinde nebyl ;-) Ale my budeme stavět pomalu, protože na celý barák si hned nemůžem vzít hypotéku, takže postupně...
Jani :-D už dám pokoj :-D zeptám se až po Vánocích :-N :-D
Kačenko, jasně není kam spěchat... pěkně pomalu a z rozmyšlením, anež aby to bylo za chvilku hotové a pak by jsi chtěla změnit některé věci a už by to třeba nešlo ;-)
holky, co úklid???? :-D
Úklid? :-x Ten mě teď celý týden mine, protože v pátek dělám testy z toho kurzu účetnictví, na který jsem chodila 2 měsíce a musím se učit. Takže úklid půjde stranou...
Ahoj Holky! jo Blani dopadlo to všechno v pořádku manžel byl nadšený poprvé viděl mimčo a v lednu ho uvidí zase bo tam jedem na další vyšetření. Pan doktor byl příjemný a hned jak měřil tak řekl že je zdravé. Jen v tom Lednu mu musím hned jak přijdem říct ať nám neříká co to bude prý to má ve zvyku a my nechcem vědět chceme se nechat překvapit. No a já jsem zvědavá kdy se do úklidu vrhnu vůbec se mi nechce okna ještě nemám vůbec umyté nějak se mi nechce a cukroví to už mám skoro napečené bo pečeme na zakázku tak co zbyde bude naše.
Ahojky jak se všichni máte konečně máme internet a jsme pořádně zabydlení .Holky nezná některá z vás internet.stránky s levnýma látkama chtěla bych si ušít potahy na židličky do kuchyně zkoušela jsem to na staré látce z povlečení hodím fotku do svat alba tak mrkněte ;-) a čekám vaše reakce :-D