Ahojik, nevite nahodou nekdo, kde by se v NJ a jeho okoli dala najit nejaka sikovna svadlenka, ktera by zvladla pekne upravit saty? Kamaradka si objednala saty pres net a potrebovala by je krapet zuzit. Nevite o nekom? Dekujiii :-)
Ahoj holky :-D ,
Astraia7: zajdi si do svatebního salonu mary me na kostelní, nebo jaká je to ulice na náměstí, tam jsem si taky nechávala zpravovat šaty, protože jsem je měla taky objednané přes net- ebay a potřebovala jsem udělat aby šla sepnout vlečka podle velikosti moji postavy abych si na ni nešlapala :-D jsou tam ochotní...
Jarko: Tak to ti neporadím, ale co bych ti radial vyzkoušet, tak chodit s malou mezi děti ať si zvykne... já s malou chodím do M-centra kde můžeš přijít dopoledne od 9h do 11.30 h a malá si tam může pohrát s dětma a ty můžeš pokecat s maminama. Herna je otevřená každé dopoledne kromě pátku, jinak naše stránky jsou mcentrumnj
Pavčo: já myslím že něco vymyslíme aby jsi s náma mohla taky pokecat....neviděla jsem tě od té doby co jsme zkoušeli šaty :-D
Kačenko: nezoufej, já už za chvilku taky nebudu :-D
Ja vim, Kaci ;-)
Ahoj astri: salon Marry me, jak rekla Blanka nebo sikovna svandlenka, o ktere nevim :-N
Blani: no jo, mate nevhodne terminy srazu ]-( :-D
nazdarek... ja byla ted dva dny mimo... ;-) byla jsem v utery v brne za sestrou a vcera na pkne... tak me dneska vsechno moooooooc boli... ale uz se na vas moooc tesim... pokusim se dojit co nejdrive... kdybych se trochu opozdila, tak fakt dojdu :)
jee to je super Blani... aspon se s ni seznamime... ja asi pujdu dneska jenom na chvilicku, rpotoze dneska jeste musim vecer dodelat seminarku a poslat ;-( takze mazec....a hlavne se musim ucit ;-( v sobotu a nedeli mam zapocty ;-( ;-( ;-( ale dneska uz se na vas moc tesim :)
Tak asi jsem první doma :-D jinak jsem přecpaná, ale ještě asi něco malého zakousnu :-N :-D :-D .... neee, si dělám pr... 8-)
Ale ty nočky s tím špenátem byly super, příště si je dám taky :-D
Tak pa holky a nezapomeňte že ve 22.10 h je mc vysněný :-D
Dobré ránko ;-) tak já došla domů a vrhla jsem se na seminárku :-S do půlnoci jsem to stihla, ale jsem max unavená... se mi chce spinkat :-( jinak včera bylo skvěle a hlavně jsem se přejedla.... :-| příště si vás nebudu všímat a nechám si zajít chutě.... :-D
Ahoj holky, tak já jsem ráda, že jsem se nenechala zlákat na ten pohár, protože stačil úplně ten koktejl a doma jsem to rozdýchávala :-D Ale bylo to super ;-)