Ahojky děvčata :) Tak jsem se rozhodla koupit nějaké volaký pekný papier :-D :-D na výrobu oznámení ;-) ;-) Jen nwm jak velké ho mám udělat :-( Jakou velikost už máte nebo plánujete? Poraďte a já vám sem potom hodím fotečku ;-) ;-) ;-) :-D @ivitko_22062013 připrav si bubliny......třeba se ti budou v nejbližší době hodit :-D :-D :-p
@chris_n Jj, aktuálnější...z vánoc :-D :-D Já právě vůbec nwm jak velé vyrobit...sakra! Asi to udělám, že nejdřív kouknu na obálky a pak podle toho vyrobím velikost oznámka ;-) Snad to klapne :-) :-) :-)
@chris_n Já se zítra jdu i jedu kouknout tady v Berouně do dvou obchodů s výtvarnem a uvidím na co narazím ;-) ;-) Sna dpořídím a budu se na to moct vrhnout...tedy na ten návrh :-D :-D :-D Abych ho mohla dát kámošovi co mi to vytiskne, nařeže a tak...já to pak jen ozdobím :-) :-)
@sweetest my se ted rozhodujeme, jestli tisknout rovnou na bílý tvrdý papír (pak bychom to museli dát někam do tisku). Nebo tisknout doma na měkčí bílý, ale nalepit ho na barevný tvrdší.
@chris_n Tohle právě neřeším...udělám návrh v pdf, pošlu kámošovi, řeknu na jaký papír chci a hotovo...pak to doma nalepím ozdobím a rozvezu.
Plánuji si to pěkně, jen co je pravda...tak jsem zvědavá, kdy je budu mít hotová v ruce ;-) :-D Ale konec února je poslední možnost, neb začátkem března je musíme rozvozit po svatebčanech :-)
@sweetest no, my právě nemáme nikoho, kdo by nám to za rozumnou cenu vytiskl. Naše oznamko nebude nijak složitý na zdobení. Vlastně po tisku už se zdobit nebude vůbec
@chris_n Nebudeš? Tak pak hoď foto, ať můžu snoubence pochválit ;-) ;-) Mě to naštěstí tiskne kámoš zdarma ;-) Já pak "zvenku" dám buď stuhu s mašlí a kamínkem, nebo krajku,stuhu s mašlí a kamínkem. Takže koupit papír, stuhu,kamínky :-D :-D
@silver2501 Jistě, že se hraje co chtějí snoubenci a není nikde dáno, že to musí být "svatební pochod". Někde vyjdou vstříc, někde je musíte poposrtrčit :-D :-D Nám budou hrát U2 ...se těším ;-) ;-)
Snad máte vybraný kostel s "moderním" duchovním :-) Nejjednodušší je zeptat se....já říkám pořád "LÍNÁ HUBA HOLÉ NEŠTĚSTÍ" A nemusíš se ptát nás, které máme civilní sňatek a většinou někde v přírodě :-D :-D
@sweetest Počky, já ten oltář myslela obrazně.. :-D)) máme taky civilní v altánku :-) Naše písnička byla před těmi roky Kolář, tak bychom chtěli to, ale příťa mi tvrdí, že to prý neprojde :-D))
Celkově nic nevím, tak občas zde vypustím nějaký výbrk, jste tu skvěle informované a vždy poradíte..:-) Díky :-) Jsem zcela nezkušená v tomhle směru a to už jsem stará koza :-D))
@chris_n Může,ale už to přestává být zvykem, bo pravá myrta se dá špatně sehnat a je drahá jako kjáááva :-D :-D Proto se dělají vývazky různě zdobené, aby už se tam nic zeleného dávat nemuselo ;-) :-D :-p
Počky, takže musí být nebo ne? nebo stačí jen ty vývazky bez zeleného?? Vím, že to bylo zvykem, ale ted nevím zda se to ještě dává.. Má to nějakou symboliku? nebo je to jen tradice?
@silver2501 Nemá....Já budu dávat jen vývazky co pěkně vyzdobí tchýně :-D :-D Přeci nebudu k červeno-bílým vývazkům cpát předraženou myrtu ;-) ;-) Stejně prodávají buxus za myrtu :-D :-D Máme sice obří myrtu na zahradě, ale já jí tam nechci :-)
@sweetest No já uvažuji taky tak, mě se ty zelené větvě nelíbí na klopách a přijde mi to jako přežitek, pokud to nemá nějaký zvláštní význam..:-( Takže jako dáš jen ty mašličky vývazky? Nebo něco k tomu? Máš už něco vymyšleno vyfoceno jako inspiraci? :-)
@silver2501 Tady se koukni co se mi tak nějak líbí ;-) Forma vývazků je hned na první fotce v zeleno-bílé......já je budu mít červeno-bílé :-) :-) Jinak až budu mít nafotím a ukážu ;-) http://www.beremese.cz/oblibene-fotky...