Svatba 22. června 2013

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky :-) Plánujete některá svatbu 22.června 2013? Pokud ano, buud ráda, když se přidáte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk já u spousty věcí ani částku pořádně nevím a jsem cca na 80 - 90 tisících.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n To ja jsem na tom uplne podobne a nepocitam do toho moje saty a oblek pro pritele. Premyslim, na cem by se dalo usetrit...
Odpovědět
My jsme na uplném začátku, takže terpve mě to čeká ten rozpočet a vše kolem.. zatím jsem ve fázi všehohledání ...
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Joooo a jinak jsem koukala, ze premyslite o stehovani do Milovic. Muzu jen doporucit :-D. V Praze jsem to nemohla vydrzet a uz 2.5roku bydlim v Milovicich ;-). V Praze jsi za 20 minut a kazdodenni jezdeni sem a tam nam vubec nevadi. Ta priroda, klid, zahrada, cisty vzduch za to stoji.
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk jůůů, další kamarádi v Milovicích, já to beremko budu milovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk bydlíte v baráčku jo?
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n jj, bydlime v baracku s velkou zahradou. A kdyz si vezmes ty ceny, ze za cenu maleho 2kk bytu na cernaku tady poridis velky barak... jen blazen by to nebral :-D :-D :-D. Je tady snad vic nevest z Milovic?
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk ano vím o dvou dalších :-) můžu se zeptat, kde jste tam jaký baráček pořídili a případně přibližnou cenu? Klidně do IP. My totiž koukáme spíš na byty, baráček se mi tam žádný za rozumnou cenu nepodařilo najít. Jsi z ČM? Já ano :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 Ahááá..tak to doufám, že se Ti to bude líbit...my našli místo sami...Snad to bude všecko, jak doufáme...
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk Tak rozpočet..něco máme odloženo a platíme vše postupně, zatím to jde, ale už nás to stálo tak skoro 30 tis.A to máme půl roku do svatby.Nebudeme dělat nic honosnýho, jen pivo, víno, raut a pečený prase, ale budeme mít celkem dost lidí..počítáme tak 70 tis. :-| ..ale co se dá dělat....Ale nelituju..bude to stat za to ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 my cca 65 lidí
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk Já jsem zatím rozpočet nedělala, nemám odvahu :-D :-D :-D Ale mám napsané ceny :šaty,oblek, prstýnky (to jsem už zaplatila ..11 400,-Kč), fotograf,kameraman ( to bude stát 7 000,-Kč). Ještě víme cenu za hudbu 600/hod., ale jak dlouho bude hrát a tím pádem kolik bude finální cena, nevíme ;-) :-D Svatba bude formou rautu...alko,nealko, prase. Lidí bude cca 40 komplet(možná méně)...to budu vědět na konci března a v dubnu budeme dohadovat cenu rautu a ubytka. Pití bude zcela v naší režii a prase také. Zbytek jídla na místě kde se to bude konat. Kolik nás to vyjde fakt nemám ponětí...je faktem, že tchánovci chtějí něco platit (nevím zatím co), naši také přispějí, takže kolik budeme platit my je ve hvězdách. Jsem na to ovšem moooc zvědavá :-D :-D :-D :-D Ale co, chceme, aby jsme se bavili, tak ať to stojí za to ;-) ;-) ;-) Teď jsme koupili "pár" důležitých věcí do baráčku a korunky k hypošce navíc se jen kutálejí. Sakra!!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sweetest jako jsem na to zvědavá. Cenu rautu bych se mohla dozvědět koncem ledna (zařizuje to honzova macecha). Ale třeba takové věci jako kytky a spol... no to fáááákt netuším.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Jj,kytky a třeba účes... kolik ?(otázka za milion) :-D :-D :-D Fakt jsem zvědavá na konečnou cifru ;-)
Odpovědět
@ivitko_22062013 Snad jo, recenze jsou na to výbroné.. tak uvidíme.. však já Vám pak povíím :-D TadY na té Rosetě je cena na osobu cca 1000, ale co vše v tom je a není nevím.. Počítáme asi cca 40 lidí. Už jsem zvědavá jak tam zajedem, co se dozvím... Mám akorát fotografku 5 tis za celý den focení a tu vizažistku... šaty si nechám asi ušít páč zatím jsem nenašla, co yb se mi líbilo.. Oblek pro mého dvoumetrového chlapa bude asi taky problém, ten bychom chtěli jen pujčit..
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Poslala jsem ti zpravicku. Jinak ja jsem puvodne z CB, do Prahy jsem sla za praci a po roce a pul utekla za bydlenim za Prahu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 My to planujeme mit cele v hotelu, ktery ma velkou zahradu a primo vyhled na zamek, kde bude obrad, takze tam to jidlo (obed + vecerni raut) vyjde draz, nez prasatko :-/. Pak jsem si vymyslela, ze chci DJ s karaoke, coz je dalsi naklad... A takto to naskakuje a naskakuje
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest Saticky jsi si nechava sit, nebo to je za pujceni? No podle meho hodne hrubeho rozpoctu nejvetsi palka je za ubytko (9.000,-) a jidlo (35.000,-). Piti chceme resit svoje vlastni (od znamych vinaru :-) ). Baracek toho spolkne hodne a neustale :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk Šaty jsem koupila ;-) Jasně, že jídlo a ubytko bude největší rozpočet :-D :-D Pití budeme mít ve své režii... A o baráčku vím své ;-) , v jednom už bydlím :-D a do druhého se stěhuji ;-) :-p
Odpovědět
Profilova fotka
jáááááááá :-) Taky máme stejné datum v zahradách Botanicus Ostrá :-)
Odpovědět
@luciesvatba Tak to vítej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciesvatba Gratuluji!! Z Ostré mám nádherné vzpomínky, strávili jsme tam s drahým loňské léto...u vody :-D Letos tam zase pojedeme, miluji to místo ;-) :-) Nebýt to tak daleko od místa bydliště drahého, uděláme ji tam také...
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 Ahojky. Tak jak to vypadá s autíky? A jaké máte počasí? Tady (Beroun) včera nasněžilo a dnes ráno -6°C :-S V pá jedu za drahým na východ, tak doufám, už tak mrznout nebo padat sníh nebude...rádi bychom se zajeli sklouznout na lyžích, tak snad to vyjde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest hele nám tu v Praze nasněžilo prý ještě víc, než vám v Berouně. Kolega tam blízko bydlí. Auto ráno ukazovalo -6 a pěkně jsme klouzali :-(. Na jedné křižovatce nám celkem ulítl zadek a byli jsme přesně uprostřed silnice. brrr, ještě, že v tomhle počasí nemusím jezdit moc daleko a mám tu MHD.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n No naždáááááááááááár :-D A kde kolega bydlí? No, hlavně, že nejelo v protisměru nic, co by vás sestřelilo ;-) Já neříkám, že tu napadl metr, jen je krásně bílo, svítí slunce a je to takový hezký pohled z okna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest v Přílepech bydlí. Tady napadlo cca 8 cm? no on to byl naštěstí dvoupruhový jeden směr. Ale i tak to nebylo příjemný. To víš uježděný sníh na neprotáhlý silnici a vzorek na gumách plný sněhu :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest Ahooj..no počasí jako všude..je všude sníh...nemám moc zimu ráda...Autíka no je to asi takhle:Včera nám opravili Opla...byl prasklej chladič..naštěstí to nebylo tak hrozný..stálo to tojku..a Mýho malýho draka jsme odmrazili horkovzduškou a nechali v servise..vypadá to na alternátor...Jsem z toho na prášky....Protože to může být hodně drahý....Letos už mě servis stál třicet, tak už se mi nechce do toho nic dávat....
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Jj, to je cca 35km od nás :-D To je to blíž do Phy ;-) Nwm kolik napadlo, neměřila jsem :-D :-D :-D Hlavně, že se nic nestalo :-) A co jinak, děláš něco na svatbu? Já ani ne :-D :-D :-D Tedy ano, sháním pořád tu "debilní" červenou,hladkou,krátkou regatu :-| Jo a pořád marodím...to ale nic nového není :-D :-D :-D :-D Tak alespoň koukám po práci na východě, ale je to bída otřesná ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest to věřím. Já začala dávat dohromady svatební blog, a jinak samozřejmě chodím do práce :-/ voprůůůůz.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivitko_22062013 Hmmmmm, tak to se ti nedivím. Já dala loni do té malé potvory desítku a také jsme nebyla nadšená. Tvou rozmrzelost chápu...altík je problémek :-| A drahého čeká oprava Forda ]-( ]-( Hlavně, že měl řeči, že to udělá loni. Teď bude strkat peníze do auta...bóóže, no není to chlap?! Já jak blbka dávám auto po/před zimou na kontrolu a on na to z vysoka kálí. Chjo chjo, chlap :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?