@chris_n A jakáoznámka budete mít? Vyrobil vlastní návrh? Já nwm kdy se k nim dostanu...ted se vymlouvám ( sama sobě,ovšem), že až po veletrhu :-D :-D :-D :-D Tak mám na to 14dní a pak už musím. Nebo to března nestihne kámoš vytisknout a já rozvozit...a je to v pééérdeli,pane hrábě :-D :-p
@sweetest Chichi...to jsou prostě oni no..ale jak je vidět, tak předzimní servis taky někdy nepomože, já to tam měla na podzim tři týdny :-D :-D :-D :-D ...Nu což je to třeba, auto potřebuju..nedá se nic dělat...
Napadlo mě, kdybys třeba skočila do obchodu s kravatama, třeba by Ti pomohli s tou regatou.....
@chris_n Jééé...to já toho svýho pustím tak maximálně...aby někam zavolal a něco domluvil... :-) :-) :-) ..Né kecám umotal mi kornoutky na rejži, protože já už chytala točky a nešlo mi to :-D
@ivitko_22062013 jenže u nás je chlap ten šikovnější :-D takže asi tak :-D
@sweetest ano prosím, vlastní návrh, vlastní oznámení. Jen to nechat vytisknout. A taky nevíme, jakou tvrrdost papíru :-/
@chris_n Ahááá..tak to jooo..to já nevím, že to tam mají.My máme smetanovej lesklej papír, hází fialkový lesky..Tento týden snad donutím drahého aby mi to nachystal, abych vám to mohla ukázat...:-))
@chris_n A kde to knihkupectví je? Bych tam třeba taky koupila papír na oznámka ;-) Jinak v obchodech s kravatama právě ragaty nemají :-( Už jsem projížděla net a nic ]-(
@ivitko_22062013 Tak to nwm jak bude vypadat, nerada bych zkonila regatu za bratru 500-800,-Kč :-( Přeci jen je to kvalitnější matroš než třeba tričko.