@silver2501 Hi hi..to je fakt. Ty jsi se nikdy nepohádala sama se sebou? To já tedy ano :-D :-D Tak přeji i veselé sny a s úsměvem do nového dne...už bude čtvrtek ;-)
Paaaaaaaaaaaani, holky vy jste to za posledni dva dny pekne rozjely :-). Musim se vam s necim pochlubit :-D. Uz mam zarizene kytky ;-).
Jinak vcera jsem byla s kamaradkama na running sushi a udelaly mi silene velkou radost, jelikoz i ony vybraly saty, u kterych se moje mamka rozbrecela (kdyz jsem si je zkousela). Takze o vikendu se jdu merit a posilat objednavku Zimovi :-)))))))))
@sweetest žehlit, no to ještě tak :-D)))))
Jinak dobré ránko holky, tady je venku pěkný hnus, fučí a ledovka.. Dneska jsem ani děti do školky nedala.. no kdo by tam šel, že jo :-D))))
Ahoj, zatím toho moc nemáme, ale obřad budeme mít v litoměřické galerii, venku na terase z litoměřických hradeb. Je tam krásný výhled a hlavně se to dá uzavřít, není to úplně veřejné místo. Pro představu posílám odkaz na část městských hradeb. http://www.virtualtravel.cz/litomeric... Máme vybrané prstýnky, já už tak nějak i šaty a pár dalších věcí. Přemýšlíme, na čem aspoň trochu ušetřit, tak bych chtěla něco vyrobit sama. Ale s mojí šikovností se pustím tak maximálně do oznámení. :-D
@silver2501 to je fakt divný, v přátelích tě mám, a jiné holky to normálně viděly. Mají to asi nějaké rozbité, to je jak s
@sweetest u ní nám to taky nešlo :-( asi napíšu adminům. zkusím ti sem teda hodit přímo odkaz na fotku.