http://www.epravo.cz/top/clanky/praco...
Na vlastní svatbu se poskytuje pracovní volno s náhradou mzdy na dva dny, z toho jeden den k účasti na svatebním obřadu. Pracovní volno s náhradou mzdy se poskytne na jeden den k účasti na svatebním obřadu při svatbě dítěte a ve stejném rozsahu se poskytne pracovní volno bez náhrady mzdy při svatbě rodiče.
Dalším důvodem poskytnutí pracovního volna je při přestěhování zaměstnance, který má vlastní bytové zařízení. Tomu se poskytne pracovní volno bez náhrady mzdy na nezbytně nutnou dobu, nejvýše na jeden den při stěhování v téže obci a při stěhování do jiné obce nejvýše na dva dny; jde-li o stěhování v zájmu zaměstnavatele, poskytne se pracovní volno s náhradou mzdy
vzhledem k tomu, že to máme ve čtvrtek, tak pro mámu fajn, bude to mít zaplacené:-) táta je soukromník, tak tomu je to fuk a otčím-svědek v důchodu, takže taky fuk:-)
Jsem bestiální!
Apríl fórek se mi povedl na 100 %
Mauťovi jsem na kompu udělala screenshot plochy i s ikonama, nastavila ho jako pozadí a všechny ikony schovala do jedné složky. Mi pak chuďátko psal, že má nějaký nemocný počítač, že mu nefungujou ikony, když na ně klikne :-D
omca seš dobrá:-D, to je super nápad; já napálila toho svýho dírou v nové bundě, jinak mi to na mysl dneska ani nepřišlo a nikdo mi nic neprovedl, teda ještě není půlnoc, leda by něco provedl pes, miláček už skoro spí:-)
Poslušně hlásím - na severní Moravě svítí SLUNICKO jak blázen a je vymetená obloha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) x-)
omca: můj skoromuž je taky marod - skolila ho rýmička :-( a navíc má v pátek odpolední směnu, takže domlouvat restauraci půjdu asi jen já s našima :-S ale to nevadí, snad na nic nezapomeneme.
Dnes jdu podruhé tento týden do solárka, musím se sebou začít něco dělat :-)
Jo a ještě: včera mi přišel druhý závoj - jednovrstvý 70 cm dlouhý (skoro do pasu) - tak jsem ráda, bude to super s těmi růžemi ve vlasech :-N
Na zkoušku účesů jdu 9.4. - nemůžu se už dočkat!
HOlky 4.4. se blíží mílovými kroky!!!!!!!!!!!!!!Myslím na Vás!!!!!!!Kdoví jestli budte mít čas sem ještě přijít!!!!!! HODNĚ ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ SI TO MOC A MOC UŽIJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AT JSTE PRINCEZNY A TĚŠÍME SE NA FOTKY, ZÁŽITKY A RADY!!!!!!!! :-N x-) :-) ;-)
zuhur no to doufám, že si na nás čas najdeš Ty i ostatní;-) všechny jsme tu napnuté, jak to všem dopadne, také držím palečky
všem co to májí teď 4.4. - TFUJ, TFUJ, TFUJ! Poplivat pro štěstí (obrazně samozřejmě:-)) a určo dejte vědět všechny zážitky, jsem jak struna;-)
No to je mazec!!!!!!!!!!!!!! No holky, vy máte ale štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 stupnu v dubnu?????????????????????????????????????????????????????????????????
No já jsem TAK zvědavá na nás na konci dubna :-D
Holky já fakt děkuju všem co už na mě koukají z nebíčka a mojí svatby se bohužel už nezúčastní, že mi posílají krásné počasí :-D :-D :-D :-D A jak jsem se ještě před 14 dny bála.
Dneska jsme byli ve sklípku pro víno - miláček řídil, takže já jsem dělala ochutnávače - povím vám, že na alkohol v deset dopolende fakt nejsem zvyklá :-D :-D :-D :-D