Svadba 27.7.2007. Kto ju má tiež v tento dátum?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
ahojky nevěsty, tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-) Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct). Je tu na tom někdo stejně tak? Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsme vás dočetla :) Pavli držím palečky ať už ti je konečně líp a budeš se tu mezi námi častějc, já mám co povídat že ? ;-( Jinak luci s tou školou vydrž, mimi počká a jsi ještě mladááá :-D :-D :-D :-D My jsme začali taky už naostro tak uvidíme. Jinak v práci nám udělali nové bonusobé programy tak jsem zvědavá jestli se přístup ke mzdám zlepší nebo naopak. Prej nám chtějí i přidat, ale to se vše dozvíme v ponděli. Jinak jak jste se měli první den v roce 2008 v práci. Mě se tak nechtělo a teď nevím kam dřív
Odpovědět
Hanicko, sms mi došla, děkuju moc!! x-) je mi docela dobře, nos se hojí, už skoro nebolí, v práci jsem i řídila a docela dobrý... Holky, miminka a snažení o ně závidííím:-) Ale ke mně to taky jednou přijde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky x-) x-) Tak jsem ráda,že aspoň tady na BRMS jsem zjistila,že Pavlínka měla aspoň hezké vánoce a věřím,že těhu nevolnosti ji hodně brzy opustí a ona si to začne užívat :-) Já už jsem v 8 tt a kromě pár dní,kdy mi bylo nevolno a 2 x jsem zvracela( vždy po čištění zubů) je mi dobře,teď už delší dobu určitě,tak doufám že mě jenom mimi šetří x-) x-) Ano Pavly,těhu mám už dlouho potvrzené,už jsem byla i na UTZ a mimi mělo 1 cm a bylo mu srdíčko,byl to krásný pocit ho vidět,mám i doma fotečku a téměř neustále na ní koukám x-) x-) Lucinko určitě nemáš kam spěchat,užívej si studentského života dokud to jde :-) Ale na druhou stranu plně tě chápu,já se taky nemohla dočkat,až budu těhulka a čekat to svoje miminko :-N Majinko moc držím palečky,ať brzy na testíku objevíš ty dvě kouzelné // x-) x-) Kat brzy to přijde,určitě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre ranko.... jak se vede??? Me se dneska vubec nechtelo z postele :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky :-) Kristýnko, mě poslední dobou nejen že se nechc :-) ráno (v 8 :-x ) vstávat, mě se chce spát i přes den a navíc večer tuhnu u TV... jak těhotná :-D ale to nejsem, to vím bezpečně... jen mě to nějak zmáhá... holky, uvažuju kvůli domečku o tom, že bych začla pracovat, ve škole si to domluvila tak, abych tam nemusela chodit, jen na zkoušky... už jsem trošku i rozhodila sítě kvůli té práci, tak uvidím... tím, jak se zas zdražují hypotéky, by nám Vráťův plat asi jen nestačil, a posouvat domeček bych nepřenesla přes srdce... naopak bychommožná mohli začít třeba už na podzim... navíc bych měla "rozptýlení´" i od školy, takže by mě to üž neubíjelo, měla bych i jiné myšlenky a neřešila pořád jen školu... je mi jasný, že to nebude procházka růžovým sadem, ale celkem se mi ta představa zamlouvá... jiní pracují taky nebo studují dvě školy.... co si o tom myslíte??? a jak se jinak máte??? Kromě Kačenky a Kristýnky už všechny "maminkujete"? Co Martinka a Irenka????
Odpovědět
Lucinko, u nás to dělalo hodně holek, že mělo individuální studijní plán (defakto měly papír od děkana) a s vyučujícími si to domluvily tak, že někde přišly jenom na zkoušku, někde třeba na individuální konzultaci, někde teda musely na nějaký seminář... a v pohodě, hodně jich studovalo a pracovalo zároveň. Ono je to dobré kvůli penězům, ale taky kvůli praxi, hodně holek se po škole chtělo vdát a založit rodinu (měly třeba už po VOŠce, takže jim bylo 27, 28). Navíc ta nezávislost (na rodičích či manželovi) je k nezaplacení... A o tom, že to zvládneš, nepochybuji! Holky, já s emám tak nijak...je mi smutno po Renouškovi, anvíc jezdím busem...takže odcházím v 5,30 a vracím se v 18.30, fakt super den. Takže přijedu otrávená a max. sednu k televizi. Do toho mě bolí noha od té bouračky a nevím, co to je, ale bolí to asi víc a víc... Tím vším mě nebaví práce...a přemýšlím, že se těším až otěhotním...a budu doma... Chtěla jsme chodit do práce, ale asi se na to vyprdnu. Aspoň teď o tom takhle přemýšlím... Auto už asi nechci, padly na to mé těžce vydělané úspory (Luci, během VŠ jsem vydělala skoro 150 tis.) a jak říká Lucinka, nechci a asi bychom to ani nezvládly, aby všechno platil Pája... Je to boj, snad bude lépe, pro všechny! MVR!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky..... Luci - s tou praci je to urcite dobry napad... ja pri skole taky pracovala, na polovicni uvazek.... mela jsem posledni dva roky skolu dva az tri dny v tydnu a ty volne dny jsem chodila do prace..... do te stejne, kde jsem do ted :o)) Takze jsem pro, abys do toho sla x-) Kat - s tou nohou si nekam dojdi, to neni dobry, ze te to boji cim dal tim vic. Nech se radsi prohlidnout. Holky, me prijde, ze vy ty miminka vymyslite proto, abyste vyresily nejakou krizi, tak by to snad byt nemelo?? :-N Na mimi se mate tesit ze prijde a ne proto, ze nebudete chodit do prace a do skoly..... :-S
Odpovědět
Satyyy, s tím nesouhlasím, mně se v práci líbí. A i kdyby ne, nevidím na tom nic špatnýho, beru to jako krok, který tě někam posune. Ať už u Haničky nebo u kohokoliv jiného. Ono to odkládání početí taky není nic dobrýho a stejně tak bych Ti mohla říct, že ženská Tvýho věku by měla uvažovat o změně. To je fakt otázka pohledu. Já jsem spokojená v práci, v manželství i v životě vůbec. Ale děti mít chci a taky beru jako příležitost je mít třeba i nějakou pro mě nepříjemnou změnu - třeba to, že nemám auto a tím doma trávím jen noc. A letošek jsem plánovala tak jako tak, tohle mě jen utvrdilo v mém rozhodnutí. Možná že Ty to máš všechno ideálně posloupné, já ne, mě to plánuje život;-)
Odpovědět
A do práce budu chodit desítky let, jedním nebo dvěma těhotenstvími bych si opravdu nepomohla, tak naivní nejsem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no já si taky myslím, že to není až tak řešení krize miminkem, jen prostě víme, že ho chceme, a okolnosti tomu jen nahrávají... teď teda už nemluvím o sobě, já to vyřešila tou prací ;-) jsem ráda, že jste mě v tom povzbudily, protože se pořád plácám mezi tím, jestli to zvládnu nebo ne... takže díky ;-) sice bych byla asi v jiném oboru než studuju, ale co... stejně jednou chci jinam a ne do školství... Kačí, asi by sis fakt raděj měla někam dojít... ty pohledy furt nic??? Chjooo.... :-( :-( poštou koukám že už nikdy nic nepošlu :-p a kdy bys mohla začít těhulkovat, teď máš rozjeté to očkování, že? jinak abych se zastala i Kristýnky - ona změnu plánuje ;-) domeček ;-) jak jste postoupili v rozhodování??? a máte jisté, že bude manžel opravdu pořád pak pracovat tam???
Odpovědět
Profilova fotka
Kac - ja myslim, ze mam zmen porad dost.... ze skoly jsem teprve dva roky, to mi neprijde dlouho (na to abych si mohla udelat zkousky na kulaty razitko, musim chodit jeste tri roky), loni jsme se stehovali a meli svatbu... takze mi prijde, ze bych si potrebovala odpocinout a ne si vymyslet nejakou zmenu... a my si vymyslime domecek :-N Luci - vypada to tak, ze se o vikendu budeme radit s nasima.... musi se tam rozdelit pozemek, kteryho mama vlastni 2/3 a jeji sestra 1/3, kterou musime oddelit, takze se nejdriv musi vyresit tohle.... a s tou praci? je to tak, ze vim, ze budeme asi stastnejsi v domecku bez ohledu na to, jestli to Petrovi u te armady vydrzi nebo ne.... rikame si, ze praci v Pardubicich sezeneme nejakou snad vzdycky..... tak asi tak.... Lucinko ... s tou praci ti drzim palce... do jakyho oboru se vrhnes?? ;-)
Odpovědět
Luci, v červnu končím tu vakcínu, takže do té doby se mi ještě budou do hlavy hrnout tuny myšlenek, co a jak se sebou;-) Už jsems e i dívala po jiné práci, jenže v té naší p...li světa nic moc není, aby s emi to vyplatilo a bavilo mě to... Takže zatím vidím to, že jestli mi za to auto něco vrátí, zapaltím si tím jinej dluh (úvěr od lišky na koupelnu). S autem v dohledné době nepočítám... prostě si zařídím život jinak (příští týden budu mít kartu na bus - každá 10. jízda zdarma, no neberte to:-D Jsem v nějaké depce, je mi protivnej ten dům, práce...ještě že mám toho manžu a internet:-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kačííí - žádný depky ... vsechno bude OK ... to je tim, ze je tak malo slunicka, jen co zase zacne svitit, tak nam bude lip ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky x-) x-) No jde vidět,že na BRMS už moc nechodím |-| :-( Nějak mi uniklo Kat,že jsi měla zřejmě nehodu, to je mi opravdu líto,taky jsem pochopila,že autíčko to asi odneslo ;-( Já teda opravdu nevím co se stalo,ale pevně věřím,že ty jseš naprosto v pořádku a nic vážného se ti nestalo... pokud tě bolí nožka následkem té nohy,opradu si zajdi jak radí holky,nebolí asi jen tak :-| Kačenko červen je za chviličku,takže potom se ti může splnit sen o miminku,určitě to vyjde ... Lucinko,mylsím si,že když teda půjdeš do práce,že ti hodně pomůže,budeš mít jiné starosti a život ti opět nabere jiný směr,což je moc důležité,určitý stereotyp taky nedělá dobře. Moc ti přeji ať anjdeš práci ,která tě bude naplňovat a která taky přinese potřebné penízky na váš vysněný domeček x-) x-) Já už změnu taky nepotřebuji,bohatě mi stačí,co mi život dal,jsem nesmírně šťastná a kéž by jste byly šťastné stejně jako já. Musím se pochlubit,dneska jsem byla v poradně,těhotenství je v pořádku,prospívá a dostala jsem těhotenskou průkazku x-) x-) Tak se mějte hezky,já zase přijdu,pokud vám to nevadí ;-) papa Maruška
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, zanedbavam vas, ja vim :-( ale zatim fakt nestiham, nastup do nove prace, dojizdeni...na oddeleni jsem sama, takze prace fura, ucim se s pocitac.programem, ktery je tam jiny nez v Pze...ani nestiham docitat...ale jsem spokojena, v praci se hodne naucim, za 14 dni jedu i na jeden kongres....tak zatim papa, vsem "maminkam" to nej tehotenstvi a nam pracujicim ci studujicim pevne nervy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, moc vas zdravim, ahoj Marti, dlouho jsme se nevidely, tak jsem rada, ze se mas dobre a vse se dari. Lucinko, ja jsem pri VS taky pracovala, celych 5 let. Zacala jsem tak 2-3 hodinky tydny no a v pataku to byla jiz prace na cely uvazek. Tim, ze jsem tam pracovala tak dlouho, vysli mi ve vsem vstrict, bylo to fajn. Za prve praxe je nesmirne dulezita, a za druhe kazda kacka se hodi. Ja jsem napriklad taky nasetrila velke penize na kuchyn a cast padla i na svatbu. Naucila jsem se, jak hospodarit se svym vydelkem, ktery teda nebyl nijak slavny, ale nejak se zacit musi. Tak drzim pesticky, at se spravne rozhodnes. Katy, to dojizdeni naprosto chapu :-p Ja teda jezdim jenom po Brne a MHD jedu do prace hodinu!!!Taky des bes. Navic jsem si dala novorocni predsevzeti, ze tam nebudu byvat prescasy (ktere mi nikdo neplati), ale vydrzelo to jenom 3 dny a uz jsem tam zase dele.Ono se to proste neda, jsem tam pod neustalym tlakem a uz se vazne tesim, az se zacneme snazit o miminko, protoze tato prace me neskutecne vycerpava, nikam neposunuje a ani nebavi. Na zmenu je zamestnani je pozde, 2 mesice vypovedni + zkusebka 3 mesice v nove praci, to je pul roku...a navic nejsem takova, ze bych se nechala zamestnat, a pak jim oznamila po mesici, co mi skonci zkusebka, ze jsem tehotna. Na to jsem moc velka poctivka. Takze to tady jeste nejakou dobu vydrzim, prece jen mensi zmeny nastaly, od ledna jsem na jinem projektu a mam i novou sefovou, takze mam svetle vyhlidky. Kazdopadne te Katy chapu, ze jsi z prace znechucena a premyslis o miminku. Ja to totiz neberu jako vyreseni nejake krize, ale proste jako dalsi krok. Rozhodne je to lepsi, nez kdybych praci milovala a dite odkladala kvuli kariere az po 30, proste az to kazda z nas uciti, tak do toho prasti, tot muj nazor. Nekdo to pozna na 100%, ze je to ted a nikdy jindy a nechce nic jineho nez dite, nekdo tomu necha volny prubeh, at rozhodne priroda, nekdo chce nejdrive karieru, nekdo nejdrive domecek...je to individualni a radeji to tady nehodnotme. Je to dost citliva otazka pro kazdou z nas, a kdyz mi nekdo rekne, ze chci dite kvuli tomu, abych si vyresila nejakou krizi, tak mi to na nalade zrovna dvakrat neprida. Takze kazdy, at rozhoduje dle sveho a toleruje rozhodnuti ostatnich. Stejne kazda z nas touzi po diteti, driv nebo pozdeji, tak proc to resit... Marusko, gratuluji k prukazce, jsi sikulka, at se vam tak dobre dari i nadale. A dekuji za prani k Vanocum, nejak jsem zapomnela opetovat,takze dodatecne preji jen to nejlepsi a at dobre prospivate. Papa holky moje a kdy bude nejaky ten srazik???Uz si mame zase o cem povidat... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky.... hani - co takhle pozde na BRMS.. v tak pozdni hodinu mas uz spat ;-) To je dobre, ze se ti to v praci trochu zmenilo a jeste k lepsimu, tak uvidis, co ti na zmena prinese holky, mozna miminkem zadnou krizi neresite... jen to tak podle toho co pisete vypada... veta: v praci me to stve, uz se tesim na miminko, to ve me proste evokuje :-N jinak vam ta miminka moc moc preju, vim ze bych asi taky mela zacit, ale asi cekam, az se to u nas trochu uklidni, i kdyz tim riskuju, ze miminko nikdy nebude :o( momentalne mam plnou hlavu toho domecku, nedokazu se rozhodnout ... je tolik veci ktere nahravaji pro domecek... ale potom si rikam, ze jsou to dalsi nervy, prace a hlavne spousta penez, ktery nevim, jestli mame :-x kdyby to tak mohl nekdo rozhodnout za me....
Odpovědět
satyyy, a to je právě ono - "kdyby to tak někdo mohl rozhodnout za mě", já k tomu dodávám někdo nebo něco. Já si furt nebyla kdy, že domeček, že práce, že něco... a možná že to něco teď přišlo v podobě ztráty auta...a přemýšlím jinak. Haničko, vyjádřila jsi to naprosto dokonale, děkuju, neřekla bych to lépe! Takže dámy, nehodnoťme, žijme a nechejme žít...
Odpovědět
Profilova fotka
ja ted asi nejsem spravne psychicky naladena... mame doma trochu husto... manzelova mladsi sestra (ktera zije bez muze u rodicu s triletym ditetem) v pondeli odesla z domova k priteli, ktereho zna asi tyden, nezveda telefony, jen pise SMSky... vsichni jsou z toho spatny, ne spis z toho ze nevedi co jim je, ale proto ze tak utakla, chlapa neukazala a nikomu nic predem nerekla.... ... Petrova druha segra tvrdi, ze ji tim strasne nastvala a uz se s ni nebude nikdy bavit a pod. tak se snazim na to koukat i jinak... ze je hlavni, ze pise a jsou v poradku, ze se maji vsichni uklidnit a pockat az se vrati sama...a ona se casem vrati, jen byla s tohou souziti s matkou unavena a chtela vypadnout (ja se ji nedivim) ... ale oni ne a delaji si to jeste tezsi... takze uz dva dny ziju jen telefonatama, co se kde deje... dalsi vec, co se stala v nasem okoli je to, ze minuly tyden umrela zena tatovyho kamarada, 37let, tri deti, nejmladsi chodi do prvni tridy .... umrela ze dne na den a nakonec ji zjistili, ze mela rakovinu uplne vseho... ten jeji muz je takovej plasan, vsechno zarizovala ona... tak jen hlidame, aby se tam neco nestalo (je to vyleceny alkoholik), aby deti chodili do skoly a on do kostela a ne do hospody ... tata to s nim proziva, byl s nim kopat i hrob (jsou verici a pry se to tak dela) a dneska je pohred a tata s nim jde potom ji pohrbit do toho hrobu.... uplne mi z toho beha mraz po zadech.... tak mi prijde, ze nejsem naladena tak jak bych mela byt... do toho segra, ktera je tehotna, v praci zadne ulevy a taha se s rolema kobercu, protoze ma sefe blba..... tak jen verime, ze bude vsechno OK a ze to i nejak zvladnou doma ... tak a je to vsechno venku... dneska jsem z toho vseho spala jak mrtva... a kdyz jsem prisla do prace tak to na me vsechno padlo a ja jsem si tu pekne poplakala (jeste ze chodim do prace tak brzo a jeste tu nikdo neni |-| )...
Odpovědět
satyyy, hmm...koukám, že depka v plné zbroji neobtěžuje jen mě... Já jsem ve srabu kvůli tomu autu (jak jsem ho milovala, ví asi jen Pavlínka)... štve mě ten bus, hlídat si čas, kdy, kde, čidiči jsou hulváti... najednou (poprvé) mě štvou lidi v práci (kolegové-že jsou úplně blbí - i uživatelé - že si furt vymýšlejí)... štve mě práce (pocit, že dělám za všechny všechno)... štve mě ten dům (je prázdnej a ten pocit, že tonikdy nemlůžeme zvládnout vybavit a zaplatit) štve mě Hos...místo bydliště (je to prdel, nenakoupím tam, kamarády tam nemám)... štve mě manžel (že jede dnes an hory a je mu jedno, že budu sama doma a mám depku, navíc se tam budu bát) štve mě, že jsem tlustá (20 kilo od maturity nahoře) Prostě to je na pikaču všechno :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Kaci - nablazni.. vsechno je v pohode... ja jsem sama doma uz dva dny... muz chodi na nocni a tak se doma mijime :o(( (a proc nejedes na hory s nim?? ) dum taky bude hotovej... treba to bude chvili trvat, ale hlavne ze mate kde bydlet, ne?? a az ho zaplnis detma, tak uz tak plazdny nebude.... ;-) ja si porad rikam, hlavne ze jsme zdrave, ne?? x-) co ta zima s lidma udela... ja chci slunicko a teplo... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jaky jste mely den? Katy, neboj, bude dobre. Je to jen lednova depka...ja se taky nemuzu dostat z postele. A proc taky, ze? Kdyz je tam tak krasne teplicko, manzel hreje a musi vylezt do te zimi jeste za tmy...brrr...komu by se chtelo...to na nalade neprida.A s domeckem si nedelej starosti, my nemame jeste ani komplet zarizeny byt, natoz tak dum...vsak pomalicku ale jiste to zvladnete, neni kam spechat. Kristy, je to fakt jako z filmu, taky mi z toho beha mraz po zadech, snad se nezhrouti a bude se dobre starat o deti. Je fajn, ze ma tvyho tatu jako oporu, tak snad ho podrzi a vse bude zase bzo ok.Je to smutne, ale zivot jde dal... Tak nic holciny, zitra patek, juppiii....tak papa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre rano.... no, u me moc dobre neni... byli jsme se vcera seznamovat se sousedama... ze pry jdeme jen na chvili na cajik... no, dopadlo to tak, ze jsme dali bily vino, dve lahve cervenyho, lahev sektu a nakonec velkyho panaka becherovky :-p ... spat jsem sla ve tri a tak jsem spala jen dve a pul hodiny..... jsem mrtva :-( uz nikdy nebudu pit!!! ;-)
Odpovědět
satyyy:-D Já jsem opuštěnka, manža je na horách, ale víte co? Včera jsem přijela domů, vyložila z batohu nákup, převlíkla se, udělala čajík a s novinama si jdu sednout na moje křesílko a...tam krásná obrovská kytice a na ní lísteček "pro moji lásku"...no, byla jsem úplně dojatá, můj manža totiž žádný romantik není :-D Tomu od něj říkám megagesto 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kačíííííííííííííí, to je kraaaasny ... a potesi to co? ;-) Takze nejsi opustenka, ale mas kyticku... tak to doma spolu zvladnete... zase si muzes udelat cas jen pro sebe a trochu si to uzit... ja to mam nekdy rada, jednou za cas x-)
Odpovědět
satyyy, jojo, je to prima, začla jsem skládat puzzle, do půl jedné :-D Jen se tam trochu holt bojím v tom domě (nemáme žaluzie, záclony, nic), tak mám nepříjemný pocit jít dolů jako do přízemí (ale aspoň tam nelezu, tam je kuchyň):-D Koukala jsme na TV, popíjela čajík, četla noviny, prostě pohodka:-) Kdy se mi tohle podaří že jo? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Praaave, uzivej si klidek ... napust vanu, otevri vino, pust peknou hudbu a uzivej... namaz se kremikem, dej si masku... jeeeeje, ja jsem ale radil :o)) a priste az pojede manzel na hory, tak dej vedet a my te prijedeme vsechny hlidat, aby ses nebala ;-)
Odpovědět
satyyy x-) tak jo, beru, příště zasílám sms;-)
Odpovědět
Profilova fotka
udelame party u bazenu (teda u vany) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem vás dočetla... uf... :-) Martí, je super, že máš novou práci, kde jsi konečně spokojená, i když je toho dost... gratuluji :-) Haničko, ty se více drž svých novoročních předsevzetí ;-) i když aspoň že se ti změnila šéfová a děláš na něčem novém... no a už se těším, až si přečtu, že jsi taky snž ;-) Sraz bychom už opravdu měly chystat, moc ráda bych vás viděla...fakt strašně moooooooooooooc Maruško, gratuluji k průkazce a pozdravuj ode mě mrňouska ;-) Kristýnko, ........... je mi to fakt líto... bohužel když se to sere, tak pak ze všech stran.... ale věřím, že vše dobře dopadne... a vy koukejte jít do domečku, ať v tom nejsme sami ;-) :-) Kačenko... jsem ráda, že už teď čtu, že je to asi lepší... MTR a ...... SMS ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?