ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
To nevím, jak je to s jeho rodiči. Tohleto mi napsal. Už chudák neví co dál. Ona je navíc i po těžké operaci srdce. Je to moc krásná holka, ale on už neví jak dál, co má dělat. Tohle mi napsal, a já u toho skoro brečela.
miska je v praze dávají jí infůze s krevní plazmou potřebuje to aby byla zdravá jenže je to pěkně drahý a já už jí nemůžu pomoct
Před chvílí se odpojil ze Skype, ani se nerozloučil. Je mi ho moc líto, je to moc chytreš a šikovnej kluk. Co asi ted chudák dělá, co se mu honí hlavou. ;-(
Chápu tě... je to moc těžký to neprožívat s ním. Ale vždyť musí být nějaké řešení! Copak to pojišťovna nezaplatí??? Já to vážně nechápu! A ty infuze bude potřebovat pořád nebo už jen na nějakou dobu???
Je to hrozné, oba jsou dost nemocní. Oba jsou moc mladí, ona samé problémy a nemocné srdíčko a on je zase silný cukrovkář. Tak moc se milují a v jejich stavu neví, jak dlouho jim to vydrží.
no prave!!! jsem z toho stale hotova,mam strach,ale na druhou stranu verim,ze to proste vyjde!!! jen budu muset asi dyl cekat a bojovat,nez ti stastnejsi z nas,no :-|
uklizim byt,za chvili jdu na delat obed,pak letim natirat,pak pripravit veci do skoly...ALE u toho holky stale premyslim co se svatbou!!! mam ted svatebni obdobi-tesim se na ten ctvrtek-tak jsem jak posedl :-D a