ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
Marusko - moc gratuluju a dej vedet, az budes vedet vic od doktora... :o))
Marti - tobe jeste jednou gratuluju k nove praci.... jestli ti bude plat takhle stoupat jako do ted, tak je z tebe za chvili milionar ;-)
Satyyy, tak to si jeste pockame :-D na toho milionare....ted se platove nehnu dlouho ani o par desetikorun navic....ale preci jenom oproti stavu doted je to bezva...jinak nic extra, ale zacne mi to asi vadit az dyl :-D
tak teda nevím, komu gratulovat dřív :-) ;-) každopádně Maruško, je to úžasná zpráva!!!! Trošičku závidím ;-) x-) ;-) tak ať vše jde teď už jen dobře, miminko roste a je zdravé a u maminky spokojené a Marťa ať vás oba kouká hýčkat!!! Psala jsme ti hned smsku, přišla ti?????
Martinko, tobě taky veliká gratulace, je to super!!! Na jaké oddělení? Takže se vracíte zpátky do vašeho bytečku????
Marti super! Pardubice znám, tak ať se Ti tam líbí! Vítej ve VČ kraji:-D
Luci, neboj, dočkej času, ono to taky přijde;-) Nechceš taky na tu vakcínu? Bys věděla, že nemůžeš být těhu a měla bys klid, jako já:-D ;-)
Kaci, Pardubice taky moc dobre znam, mam tm polovinu rodiny a vubec od HK je tou autickem kousek...teta dokonce dela sestricku v nemocnici, mam tam i zname z lekarske fakulty, tak si nebudu pripadat jak v cizine...
Luci, je to opet Dermatovenerologie....jak jinak...bydlet budeme normalne u nas v HK, jen se jeste resi Jirka, jak s dojizdenim, nebo jestli presidli do HK, nebo jestli to bude nejaka kombinace dojizdeni a prespavani v Pze...uvidime...ale jsem stastna moc moc...ze budu zase doma a hlavne aspon nejake penizky vydelam a nebudu uplne odkazana na druhe... :-)
ahojky holky, tak konečně to zase jede :) jsme u kamarádky a pečeme perníčky, odpo jedeme pro stromeček a ještě nějaké dárečky :)
jinak maruško taky moc gratuluji :)
marti a tobě gratuluji k nové prácičce :)
ještě týden a jsou tu Vánoce hurááááá
ahoj holky :-D tak u mě nic novýho ;-) a jinak nevíte,jak se daří Pavle ;-) je jí furt tak špatně :-(
maji - to ta tvoje kámoška peče perníčky nějak pozdě ;-)
ahojky, jsou to perníčky které jsou za chvilku měkké, tak je tu kutíme s děckama :-D :-D ,akorát jich máme pořád málo jak se to tu ujídá
a jak se jinak máš?
kde jsou ostatní?taky asi pečou, uklízí.....nojo vánoce se blíííží
ahojky... ja jsem pekla vcera, dneska jsem delala pernik a velky obed.... manzel ten myje nadobi a za chvili nam prijede navsteva....
my jeste porad nemame stromecek..... snad ve stredu.... uz ho chci mit doma..... darky uz mam nastesti nakoupene..... tak uz jen tyden v praci, ve ctvrtek vanocni besidka a bude volno.....
teda ve stredu mam dovolenou, privezou nam skrin do loznice .O)))) se tesim x-)
tak já letos moc nepeču,hodně peče mamka a semtam příjde ke mně a děláme něco u nás,tak zítra se chystáme na nějaké nepečené cukroví ;-) my jsme sami dva a moc se cukrovím už necpeme jako dřív až budou děti,tak se budou cpát oni :-D já si teď dám radějí větrník,..... ;-) spíš pořádný zákusek :-D jinak nám pár dárků ještě chybí,ale fakt jen pár,letos moc nekupujeme,už jen mamkám a konec,nejvíc dostane náš Drobeček :-D a stromek už máme třetím nebo čtvrtým rokem umělý :-) už nás to nebavilo furt shánět ;-) a uklizeno mám taky,protože jsem furt doma :-D jinak na vánoce se moc moc těším :-D :-D :-D
ahojky :-)
Jé, Maruško, tak to nechápu... chjooo :-( písni mi do IP tvé číslo, ale snad ho mám uložené správně... =-)
Tak my už stromeček máme dokonce v obýváku :-N =-) :-x včera jsme měli s kamarádama u nás vánoční besídku, takže jsme se rozhodli, že už ho ozdobíme... a máme jedličku :-)
holky, já už se tak těším až bude za týden... x-)
Kačenko, chystám se na vakcínu ;-) ale příští rok... a do té doby... co já vím :-D ;-) zítra se dozvím, jestli jsme ten test napsala nebo ne... (no, ymslím, že vím, jaký bude verdikt... :-p ), takže to mě popožene buď tím a nebo oním směrem :-D jsme říkala Vráťovi, že kdybych teď už nezačla brát další platíčko, třeba by měl miminko k narozeninám... x-) a nijak rezoluní NE jsem od něj neslyšela :-D ;-) no uvidíme, jak mi baba zas hne žlučí...
ja se taky tesim, az bude za tyden.... ja mam totiz preste za tyden narozeniny x-) ... teda vubec nevim, proc se tesim... budu o rok starsi (27 ]-( ), sama si upecu dort a oslavim to s manzelem..... nejak mi v ten den nejezdi moc gratulantu (trochu to chapu.... :-N ) ... ale o svatcich pojedu k nasim, tak si to vynahradim s maminou (ta ma narozeniny na Silvestra.... taky to s tou oslavou neprehani :-x )
jinak se tesim na to volno, pohodicka, zase pojedu domu, nebyla jsem tam uz dlouho a chybi mi...... a jelikoz jde manzel 25, 26, 29 a 31.12. do prace, tak se ani nedostaneme ke tchyni ;-)
ahoooj :-) kde jste kdoooooooooo??? :-.
Kačenko, posílám ti dnes ty pohledy, konečně... tak doufám, že dojdou a budete se moci kochat i pod stromečkem ;-)
Ahoj Lucinko.... ja jsem tady :o)))
Dneska mam dovolenou... montuji nam skrin do loznice...... a odpolende jedeme nakupovat jidlo na svatky a taky stromecek.... uz se na nej tesim :o))
ahoooooooooooooooj holky tak tady to začíná být hustý, teda myslím u nás v práci, Před Vánocemi dali padáka dvěma kolegům a vůbec jsme to nečekali, takže fakt síla-
Jinak jsem včera rozeslala, konečně, pohledy k Vánocům tak snad to dojde, pošta jaksi nestíhá :(
jinak my ještě stromeček nemám, nějak nemůžeme trefit ten pravý, dárečky jdeme rešit až v sobotu, hold není časík.
JInak na vás pořád myslím. KDY bude nějakáááá pááártyyyyyyyyyyyyyyy :-D
Maji - teda to je husty, takhle necekane dostat padaka pred vanocema.... u nas v praci je taky husto... vedeni se hada (tri mesice uz u nas pracuje sefuv syn, ktery se vratil z vezeni, nikdo ho nemusi a porad se to resi ) .... tak se tesim na patek, kdy pujdu domu a bude do ledna klid... snad se to nejak vyresi....
my musime koupit stromek dneska..... budeme mit pujceny to auto, tak jsem zvedava, jestli najdeme ten pravy.... darky uz mame vsechny, jen bych chtela jeste nejakou drobnost tatkovi...... ale to sfouknu v patek.... ted je dulezity koupit to jidlo... doma uz nic neni, tak bychom nememli co jist....
Ja vcera posilala nase PFka.... taky doufam, ze to posta stihne dorucit vcas.... vcera jsem totiz s tim sla na postu a bylo tam straslive lidi... tak jsem radsi koupila znamky v trafice a hodila to do schranky, protoze na te poste bych stala asi jeste ted.... :o(((
Ahoj Holky x-)
Luci já to taky nechápu,ale opravdu mi žádná sms nepřišla,fakt bych hned reagovala,
napíšu ti tedy znovu moje číslo do IP,možná to byl jenom nějaký výpadek ;-) ;-)
Jinak se mám moc dobře,miminko zatím nezlobí,ani mě vůbec netrápí,jenom ty prsa :-S
Ale to je úděl ... ;-) 3.1 jsem objednaná na první UTZ,tak mi držte palce ať se mimísek
ukáže :-)
Všem přeji krásné vánoční svátky plné kouzelných chvil x-) x-) x-)
ahojky holky,
konečně je dneska pátek a tady klídeček, teda nevím jestli je to klid před bouří nebo tím že tu není vedení :-D :-D
Kluci mě tu obletují (jsem donesla cukrovíčko, tak asi proto) poslouchám tu písničky na dobrou náladu a těším se až padne 14 a já odtud vyletím směrem domov.
ahoj holky.... my mame dneska po vanocni besidce a normalne nas nuti pracovat... a asi tu budeme muset byt az do konce pracovni doby ]-(
milacek mi vcera rekl, ze mi nic neda k nedelnim narozeninam.... ale ze me zitra vezme na vylet..... takze zitra jedeme na Jested.... styska se mu po kopcich a po slunicku.... to jsme tady uz nekolik dni nevideli, to je pravda..... takze zitra zadne flakani nebude, rano brzo vstanu a huraaaa na vylet ;-) :-)
Preju vám všem kráááááásný svátky, užijte si to s manžílkama..... a at se vam o vanocich plni tajná přání x-)
tý jooo sat, v takové kose a na ještět brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-D :-D
tak si to moc užíjteee
Já se tu taky snažím pracovat, ale nějak to nejde
no... ono tam asi bude pekne.... vcera jsem koukala na kamery a na horach sviti slunicko a je tam sest nad nulou, tak se tam pojedeme ohrat :o)))
tady je hnusne a zima...... rano mi malem upadl nos .o(
ahooooooooooooooooooj :-)
přeji všem sedmadvacítkám krásné výročí!!! x-)
a vůbec, kde jste kdooo????? =-) jaké byly první manželské Vánoce??? Já byla děsně hodná manželka :-D ;-) Kačenko, mám "berušku"!!!! :-) zvu vás všechny na vynikající laté, presíčko, cappučínko.... mňááááááám!!! :-) jinak ježíšek naježil kožený kabát a polovinu dvdýčka ;-) a lancome parfém, můj nejoblíbenější, a dokonce 100 ml x-) x-) x-) a já manželovi zapomněla na jeden dárek, který si moc přál 8-( :-x ;-( tak ho musím honem honem dokoupit, abych to stihla ještě pod stromeček ;-)
Ahoooj Lucinko!!!!!!!!!!!
Já si zrovna říkala, kde jste kdo:-)
Tak Lucinko, já byla tak moc hodná, že jsme dostala.............nového noteboočka!!!!!! Takže svou velkou pikslu, krabici daruji do práce jako sponzo dar:-) a já mám krásnýho malinkatýho noteboočka:-) Takže teď sem můžu o to víc chodit, pěkně pohodlně z křesílka:-)
Při této příležitosti s evás ptám, kdo z vás má a chce mi sdělit do IP své číslo na icq nebo skype, budu moc ráda x-)
Jéé, Ty máš berušku, no to je paráda!!!Mňam, mňam, to já asi přijedu někdy ochutnat;-)
Já mám jinak komodku do mé mísnosti, podložku na puzzle (ráda skládám a tohle je taková ta rolovací, co to na ní uklidíš);-) pak samozřejmě tu vakcínu;-) a pak krásnou velkou svíčku, flashku, nějaké knížky, předplatné časopisu meduňka a Pěkné bydlení x-) No prostě jsem byla moc hodná:-)
Manža předplatné Epochy, nářadí ke krbíčku, sekačku - no, nebyl tak hodnej jako já, ale taky dostal dost dárečků;-)
Jinak holky, moc na vás myslím, jak mám tu emotivní vánoční náladu, tak o vás přemýšlím a jsem moc ráda, že jsme vás poznala, jste fakt bezvadné! Lucinko, pro Tebe toplatí dvojnásob, na telefonát od Tebe před státnicemi jen tak nezapomenu, považuju Tě vskutku za přítelkyni;-) a těch moc nemám |-|
Luci, co je polovina dvdýčka? Ti ji Ježíšek jako rozpůlil? :-D
Ahoj holky, moc vas zdravim. U nas Vanoce probehly v naproste domaci pohode, zadny spech a stres, proste jako za svobodna. Jenom jsem si rikala, ze se tesim, az budeme mit deticky, protoze ty si ty Vanoce uziji proste nejvic...tak treba pristi rok pod stromeckem bude uz miminko, nebo aspon v brisku.No uvidime, co nam Jezisek nadeli :-D . Jinak u nas byl nejvetsi a nejkrasnejsi darek zajezd do Parize, ktery jsem milackovi koupila. Jedeme 06.05.,tak se tesim na romantiku. Tak si uzivejte dny volna a tesim se na dalsi srazik. A co podnikate na Silvestra? Papa