ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
Lucinko, já Tě miluju x-) Děkuju, za vše! Jsi zlatá!
Holky, ani nevíte, co bych dala za to, abyste mi byly blíž :-( blíž jako kilometrově, jinak mi jste už dávno skoro nejblíž x-) |-|
Ahoj Kristynko, me se hodne libi Mama a ja, tak at zkusi jedno cislo a uvidi. Me se libi hlavne, ze neni tak komercni, je tam hodne poraden a praktickych dotazu, proste mi celkove vyhovuje nez treba Maminka, kde je reklama na kazde druhe strane. Ale to je urcite individualni. Navic jsem se i v jinych casopis setkala se spatnymi informace a to je pro me konec...u Mamy a ja me jeste nic nevytocilo, tak si to kupuju, abych pak mela z ceho cerpat a rychle u toho utika cesta do prace.
Mejte se pohadkove a at uz je zase patek odpoledne!!!!Pacek :-D
hani - diky.... kouknem do toho a uvidime.... ;-)
Jinak jsme cely vikend resili ten domecek... uz to vypada, ze do toho pujdeme... sice to bude jeste chvili trvat, protoze nas byt muzeme prodat az za dva roky ... takze driv se asi ani poradne nezacne... a budou se resit jen pripravne prace jako pripojky, projekt a stavebni povoleni..... zato potom to bude muset svistet :o))
satyyy, tak to si povíme, o tom svištění:-D Mně přišlo, že právě nejhorší byl ten konec, ty vnitřky, to se hrozně táhne, peníze lítaj a už to není tolik vidět, kam padaj..
Ad časopisy, já mám oblíbený a už třetí rok předplacený "Děti a my", ale tuším, že se nedá normoš koupit, jen objednat. Vydává ho Portál a podílejí s ena něm především odborníci, je fakt výbornej. Na ukázku posílají jedno číslo zdarma;-)
Maminka znám a nepřijde mi tak špatný, ale je fakt, že mi Maminka, Miminko a Máma a já přijdou podobný, neznám je moc dopodrobna.
O víkendu to tady skoro nejelo, zrovna když jsem měla relax den:-D
jinak už jsem ve 21.t. a mám 9 kilo navíc,ale naštěstí to nějak vidět nejde ;-) ale prostě,trika,svetry jsou mi hrozně těsný,nemůžu to na sebe narvat :-D hodně mi narostly prsa :-D a kalhoty obleču taky jen jedny a to těhotenský :-D a teď jsem si musela koupit novou zimní bundu,ta moje mě hrozně tahla :-D
srazik zatim zadny nebyl.... :o(
moje segra je v 15t. a zatim ji rostou jen ty prsa... takze uz si byla koupit novou podprsenku a ten nemuse sehnat poradny tricko.... vsechno ji je kratky a kouka ji bricho a zada :o(( a co potom, az ji zacne rust bricho... x-)
porad projizdim internet a hledam, co bych ji mohla koupit... za odmenu mi slibila fotecku z ultrazvuku :-D
taky se tam chystám objednávat :-D měla jsem tam vybranou i zavinovačku,za 200,- ale teď jsem si koupila jen za 143,- zelenou s ovečkama :-D za ty prachy - nekup to ;-)
many - supeeer, takze jsi u doktora videla pindíka?? ;-) to ma urcite manzel radost co? dalsi rocker do rodiny x-) gratuluju (ale chlapecci zlobi a vsechno jim jde pomalu :-D )
ahojky holky tak se hlásím že už jsme doma - teda byli jsme v itálii si zalyžovat, takže už jsme zase doma a já se psychicky připravuji do práce.
Celý týden nám sněžilo takže lyžování bylo náročné ale i tak jsme si to užili.
A jak se máte vyM
MANY GRATULUJI I JÁÁÁÁÁÁÁ ;-)
mUSÍM VÁS HOLKY DOČÍST TAK VYDRŽTEEEEEEEEEEEEEE
dobré pondělní ráno :-)
a přeju vám ať vám ten pracovní týden zase rychle uteče ;-)
mají - díky ;-) tak tys byla v Itálii - jéééééééé to muselo být super,že ;-) jak dlouho jste tam byli ;-)
ahojky :-) tak vás po delší době zdravím... nejdříve Many gratuluji k chlapečkovi!!!!
Kristýnko, tak už máme projektanta, dnes se byl s námi podívat na pozemek, řešíme studii... ale už musíme dělat spoustu kompromisů, měsíc čekat na vyjádření, jestli nám dají přípojku na elektriku - no doufám, že teda dají ]-( takže jsme na začátku a už problémy... ale o k tomu holt patří nooo.... :-p jsem zvědavá, jak¨ta studie dopadne, museli jsme se vzdát našich vysněných výklenků :-(
Majinko, my jedem do Itálie na konci února - myslím že na dost dlouho poslední dovča...
a jak se jinak máte?????????? mrzí mě, že nemám čas... ale škola (fuj) a ten domeček... snad do týdne to bude lepší..
holky, moc se mi po vás stýská, takže se ptám, jak a cca kdy navrhujete další sraz???? Fakt mi chybíte a ráda bych vás viděla ;-) :-)
Ahoj holky... jak se vede??? My byli na vikend u tchyne... a ted uz vaaazna slibuju, ze me tam minimalne pul roku nikdo neuvidi.... mam tam toho plny zuby !!!!
Jednak jsem nedostala od tchanovcu vubec nic k narozeninam.... krome toho, ze mi tchan k narozeninam zavolal a popral mi za celou rodinu (nevim, jestli tchyne vubec vedela, ze mi vola), tak nic... ani cokoladicka :o(((
Dalsi, co me nastvalo bylo to, ze tchanovci dostali od svagrove kalendar s fotkama.... fotek je tam mraky, ale ani na jedne nejsem ja (i kdyz na jedne je tam i moje mama s tatkou) ... no, asi jsem jim neprirostla k srdci .... i kdyz Petr tvrdi, ze to nebylo schvalne... x-)
Takze nic.... kaslu na ne!
Jinak Luci ... vy jste na tom s barackem mnohem dal nez my..... my porad pocitame, premyslime a tak.... nejdriv se stejne musi mama dohodnou se svou sestrou a ten jeji dil oddelit... takze zatim resime toto... i kdyz uz pokukuju po typovych domech... vybiram co by se mi libilo... abych nasla nejakou konkretni predstavu.
My ted mame pred sebou dalsi zkousku. Petr vcera podepsal rozhodnuti a 1.dubna se ma hlasit na tri mesice do Vyskova.... takze se budeme vidat akorat o vikendech... a podle toho jak ty tri mesice dopadnou se taky bude odvijet jeho dalsi kariera... tak uvidime.....
Takze hlavu mam plnou vseho moznyho.... takze sem se Luci jeste nedostala ani k tomu napsat Vratovi, ale brzy tak udelam, budeme jeho rady potrebovat. Driv mozna moje sestra :-)
Jsem taky pro srazik.... a kdyby to bylo do toho dubna, bylo by to fajn ;-)
čauko tak jsem se tady tak rozepsala a pak mi to zmizlo mě kleplo :-(
jsem taky pro srazííííííkkkk už se na vás holky moooc těším
Jinak nového nic moc, jsem první týden po dovčiv práci a naštěstí je tu klid páčč jsou všichni marodnííí :-D :-D
V itáliii to bylo supr teda až na počasí, pořád nám sněžilo a byla špatná viditelnost ale jinak paráda, měli jsme v ceně i bruslení a plavání takže jsme se chodili i odreagovat.
Jinak Luci já o dovolené taky ani nemluvím, v práci je to naprd máme nařízených 14 dní takže mi moc nezbývá když jsem si teď týden vybrala. takže dovolená bude tak o víkendu na zahradě.
Kristýnko, tak to teda tě chápu, by mě to sr... taky... to si teda nemůžu těžovat (jen mě teď třeba zaskočilo, že mluvila ke své dceři něco v tom smyslu jako že vnoučata by ráda dřív než za dvacet let... jako kdyby my jsme si miminko v dohledné době neplánvali... a to už bylo podruhý co něco podobnýho řekla... tak nevím, si myslí, že jí vnouče na prázdniny nedáme nebo co????........ jestli ještě jednou něco takového řekne, už se ozvu, zatím jsme z toho byla vždycky tak v šoku, že jsme se nezmohla na slovo..)) Vráťovi volej kdykoliv, jak budeš potřebovat ;-)
holky, dnes jsme dostala od miláčka dárek - v dubnu nebo v květnu poletíme na víkend do Paříže (jeden jejich finanční partner pro ně uspořádal soutěž a manžílek je jeden z těch, co vyhrál a ještě si může vzít partnerku x-) ) v ceně je letenka, 3hv hotel s polopenzí, nějaké to sightseeing... výstup na noční eifelovku... jéééééé já se tak těšíííííííííííííííííííííím x-) tak přece jen nějaká mini dovča bude x-) a propos - Haničko, kdy tam jedete vy??? Třeba se potkáme :-) ;-)
holky, tk hoďte do placu návrhy kdy a kde (pro mě za mě klidně zas u nás, byla bych ráda, ale to je na vás, nechci se vám, zase vnucovat ;-) ) tak přemýšlejte přemýšlejte ať se mám na co těšit ;-) :-)