Takže vy jste měli slíbeno ještě něco od kastelána a taky nic, jo? ]-( Ty vado, tak to je jednání teda fakt. To bych tam zajela a udělala čoro jak prase...
Vím, že se mi to kecá, ale nenechte si tím zkazit vzpomínky, to by byla škoda :-( Ale vím, lehko radit...
Upřímně, budu mu příští týden volat-kastelánovi, jak teda a když bude mít nějaké poznámky, tak já už jsem docela vším znechucena a nemám sílu se s někým dohadovat, takže pokud to teď neklapne, tak mu řeknu, že nemáme zájem a ať si to nechají... :-(
Snad vám to nějak vynahradí, Mončo, ale moc se mi to nezdá. Přijde mi, že se z toho snaží nějak vykroutit. je to práce navíc, ale co si nadrobil, to by si měl také sníst...
Ahoj, jupíí konečně jsem se připojila!!!
jé Moni to mě mrzí :-| , to je teda jednaní fakt!
Leni,držím pěsti ať už Ti z toho vyštření něco vyčtou a není to nic vážného!
Volala jsem teď do útulku,tak už pro něj můžu jet ve středu! Abbé asi nebude pár dní jíst a nebude se s námi bavit,ajk ho znám,ale zvykne si. Oni vlkodavi nemají být právě sami,prt.pak jsou takový smutný jako Abbé,tak aspoň bude mít koho učit. Týý jo,my budeme mít dva vlkouše :-) ...hm tak ještě jich zbývá pět :-D
Ty jo, Barčo, Ty jsi éro, fakt :-D Je ale krásnej to je pravda, taky by mi ho bylo líto a chtěla bych ho :-N Ale asi bych do toho nešlo bez domluvy s Danem ... :-N Ale Tobě držím pěsti, aby byl fakt rád, takhle krásný štěně si musí získat každýho ;-) Hele a proč jich chcete zrovna sedm?
já to ale Zdendovi oznámila a on na to už nic neřekl,on to podle mě ví,že Lojzu stejně přivezu. Sedm je podle irské tradice,vždy měli u hrabství sedm vlkodavů...minimálně.
http://www.sreality.cz/domy-a-vily/pr... ten musí být náš,jsme první zájemce :-) a už jsme připsali na seznam dalších 18 oveček,1krávu,2koně a 2 kozy :-D a prý ještě pštrosy,ale ty teda nechci,těch se bojím.
Ahoj všem,
jak jsem tak prolezla posledních pár stránek diskuze, zjistila jsem, že už asi máte všechny po svatbě, co? Tím pádem všem gratuluji!
Potřebuji získat nějaké typy na místo pro obřad v okolí Teplic nebo Ústí. Už máte zkušenosti, tak budu ráda za jakoukoli inspiraci. Chtěli bychom mít svatbu venku, přezdobené místnosti nám nic moc neříkají. Zatím uvažujeme o zřícenině v Krupce (kdyby měl někdo zkušenosti, budu ráda, když se o ně podělíte), ale jak říkám, chtěli bysme mít víc typů a rozhodnout se, až to třeba uvidíme ...
Baru, to je paráda, že jsi takhle nadšená, to je náhodou supr! :-) Pštrosy bych taky nechtěla, já se bojím i slepice :-D
Panelko, na zřícenine v Krupce? Kde to je? =-)
Viď, mám teď pocit,že se konečně obrátily karty x-)
Ahoj Panelko :-) , jé tak to já taky nevím,ale svatbu venku jsem měla,ale zase na zámku a jak jsem koukala podle fotek,tak to tam nějak také nazdobili (kobereček,kytky). Možná Adrianka Ti poradila,ta to měla přesně podle svých představ a venku...panství Velichov.
Ahoj Míšo:-)
ale i jeden pejsek stačí :-) ..to jen já jsem magor a strašně jsem si tohle plemeno zamilovala a toužila po něm od malička.
No asi jste udělali dobře! ono opravdu nikdy nevíš,jak bude. My měli tu záruku,že kdyby pršelo,tak nám to přesunou dovnitř.
Na hostinu máte ještě čas, já loni touhle dobou ještě nevěděla,že se budu vdávat :-D ,stačí po novém roce asi ne..ale stejně člověk by to měl rád už naplánované viď.
Míšo, takže v TP, jo? Já bych to udělala někde, jak říká Bára, někde venku, kde Tě kdyžtak přesunou někam dovnitř...
Baru, přesně, loni touhle dobou jsem to taky ještě nevěděla :-D
tak já se pro dnešní odpoledne loučím, musím si skočit pro recept a pro nějaké mlsky a nové vodítko x-) jůůů
tak se mějte hezky!!!! snad se ještě připojím večer,kdyby ne,tak ve čt. už s novým členem domácnosti!
pa :-)
Panelka: Ahoj, vítej tu. Jestli myslíš Hrádek krupka, tak tam jsme měli svatbu my. Klidně Ti poradím, v čem budeš chtít. Mrkni na fotky.
Barčo, teda, to je nádherný baráček, opravdu... Zááávidím. A ta výborná cena! Boha, my se asi z Prahy přestěhujeme zpátky do Teplic :-D
To jo, ten baráček je teda fakt krásnej, už aby vám to vyšlo, co? Abyste si tam mohli založit tu vaší farmu :-)
Leni, v porovnání z pražskejma cenama to musí bejt asi docela hukot, co?