Nevěsty z Teplic a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
pokračujeme... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to já také :-) Leni a jak s kocourem, budete si toho krasavce brát? :-p :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krasavce :-D Já bych "TO" tak rozhodně nenazvala :-D No, Honza moc nechce, prý je to hrozně chlupaté a... no... hnusné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, proč je hnusnej? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proto: http://test.kocka-info.cz/galery/deta... http://www.terrafelis.net/image_vysta... :-D Bohužel lepší fotky nemůžu dát v práci na internet.
Odpovědět
Profilova fotka
Uááá, tak tomu říkám fakt chlupáč! Ty jo, to byste se učesali k smrti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj:-) jéé Leni tak to je fakt hustej kocour,týý jo, já mám ráda zvířata,ale tohle bych doma asi nechtěla,to už je moc výstavní kousek :-D Jinak je mi to tedy líto s tím Tvým zdravíčkem,ale snad se to už jednou obrátí v dobré ;-) Míšo já asi vím kam Tě přijali,jednou jsem tam také měla jet na pohovor,ale díky Zdendovo řidičským schopnostem jsme přijeli o dvacet min.později a pak jsem se hlásila ještě dvakrát a už se mi neozvali. Holky zítra mi držte palce,ještě musím ten útulek najít,dovézt nás vlakem domů a pak hlavně doma,to bude něco :-D tak pa pa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko. Barčo, to jedeš do útulku na Tróji? Mohla bych tam sjet s Tebou, kdybys chtěla. Ale už si to asi nepřečteš...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Baru, tak už dneska! Tý jo, to jsem zvědavá, co budeš vyprávět! Leni, Bára už si to asi nepřečetla, ale mohla bys jí napsat smsku, chceš číslo?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky:-) Baru přeju ti at ti to s pejskem vyjde a aťto přežije i Zdenda ;-) Jinak včera jsem si chtěla na 17.7. booknout Ladu Baladovou a už má plno:-(p. Borlová taky:-(Takže musíme měnit termín... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Míšo, fakt maj plno? Tý jo =-) Takže termín... měli jste k tomu 17.7. nějakej důvod nebo vám to nebude moc vadit, když ho změníte? Já jsem chtěla taky svatbu radši 1.8., ale to zase na Březně neoddávali...
Odpovědět
Profilova fotka
jen se nám líbil:-( tak to holt posuneme, blbý je, že TP matrika bude vyhlašovat termíny až na konci listopadu:-( pak musíme prý na TP zámek a tam nám řeknou jestli jejich termíny souhlasí...nebo tak nějak. Co se týče kapely, tak taky ještě nevíme, hlavně tu není žádný výběr:-(
Odpovědět
Profilova fotka
No, s těma termínama je to fakt naprd... je klidně možný, že si ten termín někdo u Baladky bloknul a nakonec mu třeba nevyjde... Hele, my jsme měli ty Duo Mane a byli nepřekonatelný!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no nevím...Táta je měl na narozkách, to je pravda, ale ještě uvidíme. Každopádně moc na výběr nemáme:-(
Odpovědět
Profilova fotka
No, já moc kapely neznám. My jsme byli moc spokojený. Holky, Adruška a Lenka, měly Dlouhej flám. Měli každá ale jinou zpěvačku a rozdíl podle slov holek docela velkej... jinak živou kapelu jinou neznám... :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, dala jsem to jako úkol Martinovi:-)jinak jsem domluvená s Ladou na 10.7.:-) tak snad ten termín vyghlásí a na zámku taky nebudou mít problémy...
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak snad. 10.07.10 je krásnej termín x-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) termín mi je jedno, hlavně že budu mít Baladovou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A manžela :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D jj, hlavně ten aby se mnou vydržel:-)když ta Baladová má opravdu úžasný fotky, Věrka i ty je máte úplně perfektní
Odpovědět
Profilova fotka
No právě :-D Jojo, fotky dělá dobře, je fakt šikovná a moc milá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že fotky od Baladové nebo Borlové za přesunutí termínu opravdu stojí, pokud zrovna na tom termínu nelpíte :-) Navíc 10.07.10 je hezký termín, jak píše Zuzka :)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, nelpíme. Tak už jsem si u ní rezervovala 10.7:-) ani Borlová nebyla na 17.7. volná:-(je to děs:-( Jsem dneska zvědavá na Barču s Lojzíkem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak už jen pohlídat termín na matrice a je to v suchu ;-) A jo, ten Lojzík dneska!!! To asi přibyde nějakej nadšenej příspěvek x-)
Odpovědět
Profilova fotka
;-) ahojky Zuzko, letím do fitka.měj se papa
Odpovědět
Profilova fotka
Báro, tak co???
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko. Všichni napjatě čekáme na Barču, ale ta má starostí asi nad hlavu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré, dobré. Baru, to se dělá takhle nás napínat?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tam mám zas chvilku čas nakouknout :-) Dneska jedem s Milanem a tchýní shánět stěnu do obávýku, židle do kuchyně a ještě nějaké další drobnosti, už se docela těším. Taky jsem zvědavá na Barču jak to dopadlo s Lojzíkem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko nevíš jak to dopadlo vůbec se Zdenkou? Už jí je líp? Nebyla u toho doktora jestli třeba už netěhulí?
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiš koukám, že se mi trochu popletly písmenka v obýváku no fuj :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?