ahoj:-)
jéé Leni tak to je fakt hustej kocour,týý jo, já mám ráda zvířata,ale tohle bych doma asi nechtěla,to už je moc výstavní kousek :-D
Jinak je mi to tedy líto s tím Tvým zdravíčkem,ale snad se to už jednou obrátí v dobré ;-)
Míšo já asi vím kam Tě přijali,jednou jsem tam také měla jet na pohovor,ale díky Zdendovo řidičským schopnostem jsme přijeli o dvacet min.později a pak jsem se hlásila ještě dvakrát a už se mi neozvali.
Holky zítra mi držte palce,ještě musím ten útulek najít,dovézt nás vlakem domů a pak hlavně doma,to bude něco :-D
tak pa pa :-)
Ahoj holky,
Baru, tak už dneska! Tý jo, to jsem zvědavá, co budeš vyprávět!
Leni, Bára už si to asi nepřečetla, ale mohla bys jí napsat smsku, chceš číslo?
ahojky holky:-)
Baru přeju ti at ti to s pejskem vyjde a aťto přežije i Zdenda ;-) Jinak včera jsem si chtěla na 17.7. booknout Ladu Baladovou a už má plno:-(p. Borlová taky:-(Takže musíme měnit termín... :-S
Ahoj Míšo, fakt maj plno? Tý jo =-) Takže termín... měli jste k tomu 17.7. nějakej důvod nebo vám to nebude moc vadit, když ho změníte? Já jsem chtěla taky svatbu radši 1.8., ale to zase na Březně neoddávali...
jen se nám líbil:-( tak to holt posuneme, blbý je, že TP matrika bude vyhlašovat termíny až na konci listopadu:-( pak musíme prý na TP zámek a tam nám řeknou jestli jejich termíny souhlasí...nebo tak nějak. Co se týče kapely, tak taky ještě nevíme, hlavně tu není žádný výběr:-(
No, s těma termínama je to fakt naprd... je klidně možný, že si ten termín někdo u Baladky bloknul a nakonec mu třeba nevyjde...
Hele, my jsme měli ty Duo Mane a byli nepřekonatelný!
No, já moc kapely neznám. My jsme byli moc spokojený. Holky, Adruška a Lenka, měly Dlouhej flám. Měli každá ale jinou zpěvačku a rozdíl podle slov holek docela velkej... jinak živou kapelu jinou neznám... :-.
Myslím, že fotky od Baladové nebo Borlové za přesunutí termínu opravdu stojí, pokud zrovna na tom termínu nelpíte :-) Navíc 10.07.10 je hezký termín, jak píše Zuzka :)
Ahoj holky, tam mám zas chvilku čas nakouknout :-) Dneska jedem s Milanem a tchýní shánět stěnu do obávýku, židle do kuchyně a ještě nějaké další drobnosti, už se docela těším.
Taky jsem zvědavá na Barču jak to dopadlo s Lojzíkem :-)