Ahojky holky, děkuji za chválu, opravdu jsme si celý den a focení užívali úplně maximálně.
Kačko, obřad byl v Teplicích až na hostinu jsme jeli do Mikulova.
loskeros: No vše dopadlo docela dobře až na únos který naplánovali Pavlovo kamarádi a moc se nepovedl, tchýně odcházela kolem 21hod prý jí bylo špatně a musela domů, no a Pavlovo kamarád kvůli kterému jsme se všichni pohádali nedorazil.
Moni, tak to je vrchol, ten kamaraman. Nejdřív nepřijede vůbec a teď se ani nesnaží to udělat co nejdřív, to je teda fakt jednání ]-(
Zdeni, tak aspoň, že Ti je trošku líp!
Ahoj holky, tak jsem konečně doma z práce. Nám se ještě nezadařilo, tedy alespon o tom ještě nevim :-), zatím jsem se jen ptala kvůli mému sportu. Kdybych o tom ještě nevěděla, tak jestli vůbec můžu hrát vite :-) Samozřejmě hrát ne celé těhotenství, ale právě v těch začátcích by mě to zajímalo, když to ženská právě ještě neví
Holky já mám dneska nějakou krizi, asi tu brzo (v práci) usnu :-( Věrko já myslela, že ještě čekáte:-) ;-) no my jsme o tom taky s Martinem mluvili a možná se začneme pokoušet už před svatbou. ... :-D
Ahoj holky, moc děkuji že jste mi drželi palce. Pohovor byl skvělý, i ta pozice je perfektní. Jen musím týden čekat na vyjádření, to se asi zblázním. ale věřím si :-D
Věrko, já s tím zkušenosti ještě nemám, ale bývalá kolegyňka když otěhotněla tak musela seknout i s jogou, na kterou chodila... cvičielka jí rovnou řekla at příjde až po prvním trimestru.... to jsem ti asi moc nepomohla viď?
Hlavně vadí i takový věci jako je např sauna, vířivka, solárko atd.Ti Věrko můžu půjčit Betynky, kupuju si je docela pravidelně:-) :-D dozvíš se tam spoustu věcí...
Ahoj holky,
já bych to se sportem taky moc nepřeháněla... není to nemoc, ale asi bych se snažila trochu šetřit do toho 3.měsíce... Míšo, fakt ještě před svatbou, jo? :-) Ty jo, za chvilku to tady bude samá mamina x-)
Míšo, držím pěsti!!! kam to bylo?
Verko... Tak to abys prestala hrat už ted, kdyz se uz ted snazite... ;-) Protoze nikdy nevis, odkdy jsi v tom... Ne bane, to je trochu sranda... ;-) Já osobně si myslím, že je třeba bý topatrná, ale zase bych s tím úplně nekončila, všeho moc škodí... I tý přehnaný opatrnosti... ;-)
Miso, tak snad ta prace vyjde, kdyz z ni mas tak dobry pocit... ;-)
Monco, ja bych tomu kameramanovi nezaplatila plnou vysi ty castky, kterou mate domluvenou... rekl vam nejaky termin, do kdy vam to da?