Nevěsty z Teplic a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
pokračujeme... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
A ten kameraman to je ten, co jsme ho měli objednaného na obřad a on si nepřijel...
Odpovědět
Ahojky :-) Míšo, hodně štěstí? tfuj, tfuj, tfuj. :-) A Věruš, tobě už se zadařilo? Jestli ano, tak to je bezva zprava!!!!!!!
Odpovědět
Omluva, samozřejmě to nemělo být hodně štěstí?Ale hodně štěstí!!!!
Odpovědět
Ahojky holky, děkuji za chválu, opravdu jsme si celý den a focení užívali úplně maximálně. Kačko, obřad byl v Teplicích až na hostinu jsme jeli do Mikulova. loskeros: No vše dopadlo docela dobře až na únos který naplánovali Pavlovo kamarádi a moc se nepovedl, tchýně odcházela kolem 21hod prý jí bylo špatně a musela domů, no a Pavlovo kamarád kvůli kterému jsme se všichni pohádali nedorazil.
Odpovědět
Ahoj Simčo, fotky fakt pěkný moc ti to slušelo!!! :-) A těšíme se i na další :-)
Odpovědět
Zdení a jak ti vůbec je?
Odpovědět
je to o něco lepší ale není to ono, ale já jsem rda, za každej pokrok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moni, tak to je vrchol, ten kamaraman. Nejdřív nepřijede vůbec a teď se ani nesnaží to udělat co nejdřív, to je teda fakt jednání ]-( Zdeni, tak aspoň, že Ti je trošku líp!
Odpovědět
já se moc těším na zítřek jdu ke kadeřnici, už to mám dost dorostlé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zase k Jitce? Ty jo, tak to Ti rostou rychle, byla jsi celkem nedávno, viď?
Odpovědět
jojo k Jitce, no ted mi dorostly fakt hodne rychke asi že byli střižené, předtím když jsem potřeboval dlouhé na svatbu tak nerostly. :-(
Odpovědět
Já půjdu také ke kdeřnici po dovolené, musím být kočka.
Odpovědět
Článek se načítá
A kdo ti vůbec Simčo dělal účes na svatbu? Myslím že jsi tenkrát říkala že ti vypadla kadeřnice?
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaký kamarádky maminka, ne?
Odpovědět
Sehnala jsem si Helenku Srbovou, má kadeřnictví v Kleopatře a je tak šikovná.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tu neznám.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem konečně doma z práce. Nám se ještě nezadařilo, tedy alespon o tom ještě nevim :-), zatím jsem se jen ptala kvůli mému sportu. Kdybych o tom ještě nevěděla, tak jestli vůbec můžu hrát vite :-) Samozřejmě hrát ne celé těhotenství, ale právě v těch začátcích by mě to zajímalo, když to ženská právě ještě neví
Odpovědět
Ahojky Věruško.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já mám dneska nějakou krizi, asi tu brzo (v práci) usnu :-( Věrko já myslela, že ještě čekáte:-) ;-) no my jsme o tom taky s Martinem mluvili a možná se začneme pokoušet už před svatbou. ... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, moc děkuji že jste mi drželi palce. Pohovor byl skvělý, i ta pozice je perfektní. Jen musím týden čekat na vyjádření, to se asi zblázním. ale věřím si :-D Věrko, já s tím zkušenosti ještě nemám, ale bývalá kolegyňka když otěhotněla tak musela seknout i s jogou, na kterou chodila... cvičielka jí rovnou řekla at příjde až po prvním trimestru.... to jsem ti asi moc nepomohla viď?
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych to radši taky s tím sportem moc neriskovala...
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně vadí i takový věci jako je např sauna, vířivka, solárko atd.Ti Věrko můžu půjčit Betynky, kupuju si je docela pravidelně:-) :-D dozvíš se tam spoustu věcí...
Odpovědět
Profilova fotka
loskeros: budud ti držet palce s tím pohovorem:-)na jakou to bylo pozici?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já bych to se sportem taky moc nepřeháněla... není to nemoc, ale asi bych se snažila trochu šetřit do toho 3.měsíce... Míšo, fakt ještě před svatbou, jo? :-) Ty jo, za chvilku to tady bude samá mamina x-) Míšo, držím pěsti!!! kam to bylo?
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo budu držet palce at ti ta práce vyjde, ale jinak badminton se určitě i po prvním trimestru hrát nedá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Páni Míšo, Betynky jo, to koukám a já si připadám, když všude okukuju kočárky jako blázen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bylo to do jedné banky, pozice Operations officer, líbilo by se mi to
Odpovědět
Profilova fotka
Verko... Tak to abys prestala hrat už ted, kdyz se uz ted snazite... ;-) Protoze nikdy nevis, odkdy jsi v tom... Ne bane, to je trochu sranda... ;-) Já osobně si myslím, že je třeba bý topatrná, ale zase bych s tím úplně nekončila, všeho moc škodí... I tý přehnaný opatrnosti... ;-) Miso, tak snad ta prace vyjde, kdyz z ni mas tak dobry pocit... ;-) Monco, ja bych tomu kameramanovi nezaplatila plnou vysi ty castky, kterou mate domluvenou... rekl vam nejaky termin, do kdy vam to da?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?