No mám ještě ant tak na 2,5 měsíce, pak pár měsíců očista a asi se začneme pokoušet, ptž když vidím kolem sebe jak to některým vůbec nejde :-( kámoška taky čekala až po svatbě a teď je rok po svatbě a nic:-( Věrko Betynky ti půjčím ;-)
tak po dvou dnech se mi zapnul počítač,tak snad vydží pět minut ]-(
teda Simčo,moc Ti to slušelo,vám oběma!!! šup šup další fotky!!!!!
holky já udělala asi průšvih...zamluvila jsem nám pejska,ale už většího a ve stř.ho přivezu z Prahy :-x :-. a Zdenda to neví a já mu to asi určitě neřeknu,uvidí nás až vystoupíme z vlaku.
http://zvirata.identifikace.cz/CMSPag...
no když on je chudák sám smutňoučkej :-( ....ten mě zabije!
Barco,ty jsi cislo...:-) já myslím,ze se zdenda zlobit určitě nebude, pejsky ma rad,ne? Možna to bude trosku blazinec, v tom vasem bytecku,ale až budete mít baracek,tak bude všechno v pohode...kdyžtak mu řekni zes ho zamluvila,když jste měli témeř jisty ten baracek a ze teď jsi ho tam prece nemohla nechat...:-(. Určitě si pejska nějak obhajis...:-) je ale krasnej..:-) chtěla bych vidět zdendovo výraz,až vás uvidí..:-)))
Ahoj :-) , no tady je víkend mrtvý koukám.
Kačí tak já jsem mu to řekla a on,že by mu rád pomohl,ale že to nejde,že máme malý byt atd.,tak jsem řekla,že si ho stejně přvezu!
Uvidíme, třeba si ho ještě vyzvedne majitel.
Ale v út.se na něj jedu podívat a v pátek si Lojzu(už jsem mu dala jméno :-D) přivezu, oni tam mají nějakou sedmi denní karanténu,takže je volný až v pátek.
Páni Baruš, to tě obdivuju, že chceš do vašeho bytečku dalšího pejska :-) to do toho května nemůžeš vydržet co, v květnu máte zamluvené to štěnátko vid :-) no a co jinak v práci, do toho usteckého knihkupectví se školíš jen ty nebo se tam školí i tvoji podřízení?
ahoj Věruš :-) , já bych to vydržela,ale ono potřebuje pomoci,je v útulku víš. Toho pejska,co máme na jaro můžeme kdykoliv zrušit,dokud se nenarodí,takže je to dobrý a nebo si ho vezmem taky :-x . V práci dobrý,už mi udělali krátký,dlouhý týden,takže si aspoň trošku odpočinu x-) ,od 15.řijna se mnou budou jezdit už i kolegyňky! tak se těším!
dnes jsme byli objíždět vesnice kvůli barákům,ale nic..akorát se ještě pojedeme podívat na jeden,který se nám hóóódně líbí a má 6000m2 , to je na hodně oveček :-D a má i stáje na koně!
No to rozhodně měly, už mi to taky chybí. S tím pejskem to chápu, ale na druhou stranu chápu i Zdendu. Já se pádim věnovat manželovi pa a pěkný zbytek večera. Jinak jsem moc ráda, že se ti to v práci líbí, krátky dlouhý týden není tak hrozný, ten krátký týden budeš mít alespon čas a můžem s tebou počítat taky na babicen :-)
Ahoj, holky,
tak jsem konečně zase tu. Sice jsem vás sledovala celý týden tak nějak po očku, ale nereagovala jsem, protože jsme si s manžílkem užívali dovču. No spíš jsme vyřizovali spoustu věcí, sem tam vyrazili na výlet nebo za sportem a Honza obcházel pohovory. Tak uvidíme, dnes nebo zítra mu mají dát vědět.
Já dnes pro změnu čekám výsledky testů na štítnou žlázu. jestli tam budu mít nějaký nález, tak mě asi drbne, ale asi by to vysvětlovalo hodně věcí...
Ani netušíte, jak se mi po té dovče nechtělo do práce a ráno už je taková tma!
Ahoj holky,
Baru, ten je nádhernej! Páni, takovej mazlík a někdo ho dá do útulku, ty lidi jsou fakt děsný. Jsem zvědavá, jak to teda vyřešíte :-N Abbísek by si na něj zvyknul dobře? Když je to taky pejsek?
Astři, ta tma ráno mě teda taky štve, jsem myslela, že se nevyhrabu :-S
Krásný den,
Barčo, psík je fakt nádherný.
Kačko, nemáme daný termín, kdy nám to dá, ani ve snu by nás nenapadlo, že to bude dělat 2 měsíce a počítáme s tím, že to bude zadarmo, jako omluva za to, že nepřijel na obřad. Pokud ne, tak mě asi klepne...
Simčo, sice pozdě, ale přeji hezkou dovču.
Leni, držím pěsti, aby to Honzovi vyšlo a Tobě, aby to bylo dobré, ale hlavně, aby už přišli na to, o čeho Ti je zle...
Moni, to si taky myslím, že by vám to měl dát zadarmo, když vám nepřijel přímo na svatbu. Brala bych to taky jako jeho omluvu... no hlavně aby ten výsledek stál za to a malinko vám to uhladilo to rozhořčení z něj.
Mě na tom nejvíc štve to, že se velmi dobře zná s tím svědkem a takhle se chová, co teprve by dělal, kdyby ho neznal? Přitom ten chlap má "jméno", natáčí pro ČT :-(
Snad to bude hezké, teď si s Kubou říkáme, že hlavně aby nám vrátil vše, co jsme mu dali, 2 DVD jsme mu dali origoš, z toho jedno DVD fotek ze zámku! :-( a to druhé fotky od kámoše, to by tak nevadilo...
Já už jsem z toho zoufalá, protože mě tak štve, že nám tím úplně kazí vzpomínky na den D a celkový dojem. S panem kastelánem jsme se na nečem doumlouvali-jako omluva od zámku za toho kameramana a taky se už neozval. Chápu, že nás má už asi plné zuby, ale já ho měla za fajn chlapa a člověka na pravém místě :-(