No, já už bych možná investovala i do toho celodenního... máte na to dost času, na naspoření a myslím, že se to u ní fakt vyplatí. Brala bych celej den.
já si taky myslím, já jen že to má přímo napsaný v tom jejím dotazníku:-) Ale díky, asi si jí vezmeme na ten celej den (ikdyž ono je to stejně cca 8h). Ty 3tis.Kč rozdíl je už v těch všech výdajích zanedbatelná položka :-N
Chápu to nevadí a co malování už finišujete. Já jsem byla dneska na kosmetice, vlastně poprvé a připadala jsem si, že mi snad někdy vytlačí mozek z tváře
Vzkaz pto Kačku, jak jsi dneska psala o tom, že si na začátku těhotenství můžeš vzít prakticky cokoli než se to zjistí. Jak je to se sportem? Když to ještě nevíš, můžeš ze nějakého extrémního skákání třeba potratit na začátku? a jestli se může normálně sportovat, tak od kolikátého měsíce bys neměla
Simčo moc pěkný slušelo vám to :-) Bylo docela vtipný, jak mě Pája nepoznal, ale vlastně mě nikdy na živo neviděl, tak to bylo pěkný, když jsem mu přála :-)
Krásný večer :-)
Simčo, kdybych Tě neviděla osobně, tak bych Tě ani na fotkách nepoznala. Moooc Ti to slušelo.
Zdravím novou nevěstu, spíš už manželku, nebo se pletu? ;-)
Simčo, krásně si užijte dovču. :-)
Jinak já skoro celý den ležela a potila se. Je to malilinkato lepší, ale zítra už se vidím, jak mi pukne hlava.
Dobré ráno...
Věrko -no...co tím myslíš extrémní skákání? Jako padákem nebo třeba při volejbale? Pokud myslíš volejbal - v 1. trimestru je všechno 100x nebezpečnější, ten plod je nejnáchylnější ke všem různým nemocem, začíná se vyvíjet, všechno na něj může mít velký dopad ( to se spíš týká alko a kouření ), ten plod ale ještě není úplně na 100% uchycený, proto bys při nějakém velkém otřesu klidně potratit, rozhodně se nedoporučuje dělat nějaký takový sport, a to nejen v tom 1. trimestru. Znám případ, kdy byla holka asi ve 3. měsíci, byla se psem velku, zakopla o vodítko, spadla na zadek a potratila... Rozhodně by ses měla poradit se svým gynek., taky záleží na tom, jak se budeš cítit... Ale myslím, že ti nedoporučí žádný sport, při kterém se zatínají břišní svaly a jsou otřesy... No každopádně si myslím, že pokud si nejsi jistá, jestli nejsi těhotná, tak bys asi na sebe měla dávat trošičku pozor... A co? Myslíš si, že jste byli úspěšní? ;-)
dobré ráno holčiny, dnes jdu na další pohovor, plííís držte mi palečky! ;-)
Jinak Simče to opravdu moooc slušelo, jééééé :-) Těším se na další fotečky a taky na další povídání, jak to nakonec dopadlo s tou tchyní a přítelkyní kamaráda..... jestli nakonec vše šlo hladce. Věřím, že ano.
Ahojky,
jen nakukuju, Míšo, hodně štěstí :-)
Jinak mně je malinko líp než včera, jen v půl 3 v noci jsem si hledala jehlu a vyplachovala jsem si pusu (přímo ten zub) kysličníkem, opět se mi ozval moudrák, jako na dovče, ale po výplachu to je ok :-)
Za dvě hoďky mi přijede kamarádka, takže si budu užívat víkend s ní.
Krásný zbytek dne a krásný víkend všem! x-)
Ještě mi to nedá a napíšu Vám, jaké máme zážitky s kameramanem. 14. 8. jsme mu dávali materiál, ze kterého nám udělá video a pod fotky z obřadu prý vloží řeč oddávajícího. Už jsme mu 2x volali, naposledy minulý týden a to Kubovi říkal, že už na tom dělá a že se ozve. Včera byl Kuba se svým svědkem na obědě a jak jsem již psala, svědek zná kameramana velmi dobře. Svědek se ptal Kubíka, jestli už máme video a co a jak a Kuba mu to řekl. Svědek vzal telefon a zavolal tomu kameramanovi a dal fandsfree a tak to Kuba slyšel, co ten kameraman říká. Tak svědkovi říkal, že teď má hodně práce a má něco důležitýho a že až to dodělá, začně pracovat na tom našem. No já už vážně nevím, co si mám myslet, že nám ten kameraman i lže :-(
Jo a ten kameraman to ví, že je Kuba dobrý kamarád s tím klučinou, co ho zná velmi dobře i on a ten klučina mu dává (kameramanovi) zakázky za slušný peníze. Že i přes to se tak chová ;-(