Ahojky holky, tak co nového? Já včera dělala vizelínové koule s mašlemi na kliky aut)udělala jsem tak půlku) a dneska jsem udělala cca 20 vývazků:-):-)
Ahoj holky :-)
Míšo, já chci z bílého vlizelínu dělat na kliky u aut mašličky a dopředu na auto velkou tu kouli, jaký průměr děláš?
Já přemýšlela tak 30cm průměr alespoň ...
Niki díky moc. ale asi to nebyl tenhle obchod. Tys přeci byla někde v Praze kupovat ty dekorace a ta Pražská prodejna měla i pobočku v Duchcově ne?
Evi a co si ho půjčit? Některý cukrárny ho půjčují.
Dobré ráno holky.
Tak mám šperky, podvazek a Jirka botky :-)
Zase jsme se o kousek hnuli ;-)
Musím dořešit taky tu dekoraci. Základ - spodní zdobenou organzu mám. Svícny+písek+svíčky také. Ikebany jsou objednány. Tak ještě ten střed :-| vůbec nevím ... snad v Mostě pochodím. A ještě uvažuji o těch perličkách ...
Já už se nikam nehýbu. Snad už se ani nechci vdávat. Už mi to všechno leze na mozek. Potřebovala bych vystřelit na čas na Mars, nasbírat energii a pak pokračovat... Tohle už mě neba...
Ja mam taky trosku depresi :-| Ten podnos jsem si koupila, ponevadz jsem chtela ze skla na nozicce a ten mi nikde nepujci. Takhle ho pouziju do budoucna. Niki, co s tema satama, uz mas jasno a nebo se o tom nechces bavit? =-)
evickab: Šaty pořád nic. Tak nějak si myslím, že jsou prapůvodní příčinou mojí deprese... Jinak jsem koukala na ty Císařské lázně... Nechám si dát asi relaxační odpoledne k blížícím se nározkám. Fakt to potřebuju. Přijde mi, že se pořád jen kvůli něčemu štvu a už z toho nemám ani radost... No nic, nebudu vás nakazovat svojí náladičkou, pa :)
Super, delas dobre s tema Laznema. Ja uz se nemuzu dockat az si tam lehnu a ani se nehnu :-) Vypada to, ze si s tema satama prebrala co? Neboj, to se ujasni a najdou se ty prave. Ja mam co rikat, taky uz se mi libi jine a tak si je budu zkouset 2 dny pred svatbou ha ha
Niki, to je tím e-e počasím .... až bude svítit sluníčko, budeš mít lepší náladu.
Tvoje šatky jsou v Bellezze v pořádku a krásný. Včera jsem tam hned vše zkontrolovala.
Evi: No tak nějak... Ale to jen jen mojí hloupostí. Jsem ráda, že jsem si vyzkoušela tolik šatiček (kdybych to neudělala, myslím, že by mě to pak mrzelo, že jsem té možnosti nevyužila) - fakt jsem si to užívala a za to jsem ráda.. Při výběru jsem ale měla fakt dát jen SAMA NA SEBE a nechtít poradit od ostatních. Ty mě prostě strasně znejistili.... No jak říkám, jsem hloupá...
Jo a líčení moc nedopadlo - v pondělí učitím pokus 2 v Teplicích.
evickab: ale né, kosmetička byla dobrá, moc milá. Ale nešlo to večer za žádnou cenu dostat z obličeje, tak jsem to musela doslova drhnout :))) Tak dneska podle toho vypadám :)
Ahoj holky.
Dneska po práci jedeme shánět opět kravaty pro svědky a nakoupit organzu, vlizelíny, přísavky, stuhy atd do toho Mostu ...
Tak pak písnu, jaký mají výběr a co jsme pořídili.
Díky. Jirka bude mít tu regatu, vestičku a svědkům chci pořídit stejné kravaty, aby k sobě ladili.
Družičky opravdové asi mít nebudu. Na svatbě bude hodně dětí, ale už nezbývají finance na to, abysme je hezky oblíkli atd. ...
Evi, ženich bude mít tedy nějakou rozhalenku košili?
Nikol, beru s sebou tu zdobenou organzu, abych koupila něco navrch ve stejné barvě ... Včera jsem tam volala, zda tam budou, tak paní byla do telefonu velmi příjemná, že určitě máme přijet ....