Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak co nového? Já včera dělala vizelínové koule s mašlemi na kliky aut)udělala jsem tak půlku) a dneska jsem udělala cca 20 vývazků:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zjistila, ze jsem pekne pozadu se studiem a tak se se toho ted musim ponorit. Svatbe se budu poradne venovat az mesic predem ;-)
Odpovědět
Ahoj holky :-) Míšo, já chci z bílého vlizelínu dělat na kliky u aut mašličky a dopředu na auto velkou tu kouli, jaký průměr děláš? Já přemýšlela tak 30cm průměr alespoň ...
Odpovědět
Profilova fotka
No je to průměr od oka cca 10cm, dolů visí 4mašle z 5cm úzké organzy.
Odpovědět
Tak jdu zítra na první zkoušku svatebního líčení - jsem zvědavá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee hodne stesti. A hlavne se vyfot at to vidis ;-)
Odpovědět
evickab: jo jo.. mám už sebou foťák - jsem natěšená :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Niki prosím tě, jak se jmenuje ta prodejna vdekorace v Duchcově?
Odpovědět
míša: Salón Šárka (Šárka Lipčáková) - tady je odkaz na jejich stránky (nebyla jsem tam, takže nemůžu podat reference): www.salonsarka.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Holky potrebuju poradit. Musim si koupit stojan na dort, ale nevim jak velkej. Nevite nektera z vas jaky ma svatebni dort prumer? :-|
Odpovědět
evickab: no to podle toho, jaký si necháš udělat dort :))
Odpovědět
Profilova fotka
Niki díky moc. ale asi to nebyl tenhle obchod. Tys přeci byla někde v Praze kupovat ty dekorace a ta Pražská prodejna měla i pobočku v Duchcově ne? Evi a co si ho půjčit? Některý cukrárny ho půjčují.
Odpovědět
Článek se načítá
Jo byla jsem v Praze. Ale pobočku tu nemají... :)
Odpovědět
Dobré ráno holky. Tak mám šperky, podvazek a Jirka botky :-) Zase jsme se o kousek hnuli ;-) Musím dořešit taky tu dekoraci. Základ - spodní zdobenou organzu mám. Svícny+písek+svíčky také. Ikebany jsou objednány. Tak ještě ten střed :-| vůbec nevím ... snad v Mostě pochodím. A ještě uvažuji o těch perličkách ...
Odpovědět
Já už se nikam nehýbu. Snad už se ani nechci vdávat. Už mi to všechno leze na mozek. Potřebovala bych vystřelit na čas na Mars, nasbírat energii a pak pokračovat... Tohle už mě neba...
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám pesimistický názor...v sobotu se vdávám a to počasí... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam taky trosku depresi :-| Ten podnos jsem si koupila, ponevadz jsem chtela ze skla na nozicce a ten mi nikde nepujci. Takhle ho pouziju do budoucna. Niki, co s tema satama, uz mas jasno a nebo se o tom nechces bavit? =-)
Odpovědět
evickab: Šaty pořád nic. Tak nějak si myslím, že jsou prapůvodní příčinou mojí deprese... Jinak jsem koukala na ty Císařské lázně... Nechám si dát asi relaxační odpoledne k blížícím se nározkám. Fakt to potřebuju. Přijde mi, že se pořád jen kvůli něčemu štvu a už z toho nemám ani radost... No nic, nebudu vás nakazovat svojí náladičkou, pa :)
Odpovědět
Profilova fotka
Super, delas dobre s tema Laznema. Ja uz se nemuzu dockat az si tam lehnu a ani se nehnu :-) Vypada to, ze si s tema satama prebrala co? Neboj, to se ujasni a najdou se ty prave. Ja mam co rikat, taky uz se mi libi jine a tak si je budu zkouset 2 dny pred svatbou ha ha
Odpovědět
Niki, to je tím e-e počasím .... až bude svítit sluníčko, budeš mít lepší náladu. Tvoje šatky jsou v Bellezze v pořádku a krásný. Včera jsem tam hned vše zkontrolovala.
Odpovědět
Evi: No tak nějak... Ale to jen jen mojí hloupostí. Jsem ráda, že jsem si vyzkoušela tolik šatiček (kdybych to neudělala, myslím, že by mě to pak mrzelo, že jsem té možnosti nevyužila) - fakt jsem si to užívala a za to jsem ráda.. Při výběru jsem ale měla fakt dát jen SAMA NA SEBE a nechtít poradit od ostatních. Ty mě prostě strasně znejistili.... No jak říkám, jsem hloupá... Jo a líčení moc nedopadlo - v pondělí učitím pokus 2 v Teplicích.
Odpovědět
Učiním, né učitím... to je z toho líčení - mám dneska napuchlé oči jak králík, tak nevidím, co píšu :))))
Odpovědět
Veru, vidíš, když jsem tam byla naposledy já, tak jsem je neviděla. Všude byly jen Sotterky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Prosimte Niki co ta kosmeticka s tebou udelala???? To asi mas nejakou reakci ne? a nebo mela spinavy sminky ci co. Ja bych ji dala ]-(
Odpovědět
evickab: ale né, kosmetička byla dobrá, moc milá. Ale nešlo to večer za žádnou cenu dostat z obličeje, tak jsem to musela doslova drhnout :))) Tak dneska podle toho vypadám :)
Odpovědět
Ahoj holky. Dneska po práci jedeme shánět opět kravaty pro svědky a nakoupit organzu, vlizelíny, přísavky, stuhy atd do toho Mostu ... Tak pak písnu, jaký mají výběr a co jsme pořídili.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak hodne stesti. Vidis kravaty me ani nenapadly :-) Myslim, ze ani zenich zadnou mit nebude ;-)
Odpovědět
Díky. Jirka bude mít tu regatu, vestičku a svědkům chci pořídit stejné kravaty, aby k sobě ladili. Družičky opravdové asi mít nebudu. Na svatbě bude hodně dětí, ale už nezbývají finance na to, abysme je hezky oblíkli atd. ... Evi, ženich bude mít tedy nějakou rozhalenku košili?
Odpovědět
Verča: Tak dej vědět, jsem zvědavá :)
Odpovědět
Nikol, beru s sebou tu zdobenou organzu, abych koupila něco navrch ve stejné barvě ... Včera jsem tam volala, zda tam budou, tak paní byla do telefonu velmi příjemná, že určitě máme přijet ....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?